Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben oyunu indirdim lanucherde patchleri yaptı galiba bi sorun buldu onu checkliyo consistency checking.. yazıyo bekliom sizdede oldumu ?
  • your version is corrupted you need reinstall tha game die bir hata veriyo bilen yardım etsin yha kendi repairliyo diye bekledim hiç bitmedi
  • client versiyonu hatalı baştan yükleyin die hata vermiş. setupı hala elindeyse allods u sil baştan yükle yeniden patch yap düzelir...

Bu arada lvl 7 oldum 8 için bikaç saat daha alıcak heralde ama summoner la kasmak eglenceli skeleton minion kendini aşan hareketler yapıo :)
  • CBT ne kadar sürecek bilgisi olan var mı?Bilgisayarımda bazı sorunlar var o yüzden oynayamıyorum.Sorunları düzeltmek lazım ama malum sınav haftası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

CBT ne kadar sürecek bilgisi olan var mı?Bilgisayarımda bazı sorunlar var o yüzden oynayamıyorum.Sorunları düzeltmek lazım ama malum sınav haftası.

Kasım 24 e kadar.
  • teşekkür ederim r3van oldu ben orcum 4 lvlyim adım GuN aklıma takılan bişi var 24 kasımdan sonra charlarımız silincekmi
  • Dayanamayıp indirdim 5 lvl oldum oyundaki adım Kerow.
    Bu arada Psionicist ler diğer class lara göre baya bi fazla vuruyo
  • biraz önce 12 kişi rapid sabertooth squirrel da ilk raid denemesini yaptık uzun sürsede kesmeyi başardık ama raid sistemi buglı olduğu için ne item alabıldık ne exp nede quest bitirebildik. çok fazla bug var herseye ragmen eglenceli. bu arada lvl 9 olmak üzereyim...

edit: squirrel denilen bossu 2 party 12 kişi 15 dakikada keserek ilk raidi tamamladık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rav3n. -- 12 Kasım 2009; 1:51:30 >
  • lvl5te questler azalıyor sanırım bu biraz sıkıcı..
  • evet 5 olmak zor ama 6 7 8 de questler var baya 600 exp veriyor. nickin ney senin? oyundaysan şimdi pm at: AraneL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 12 Kasım 2009; 5:26:07 >
  • bu oyunu oynuyan arkadaşlar hangi ırktan olduklarını classlarını ve adlarını yazarlarsa sevinirim cunku oyunda gördüğümüzde selam veririz server onarılıyo glaiba oyuna girmiyoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

quote:

CBT ne kadar sürecek bilgisi olan var mı?Bilgisayarımda bazı sorunlar var o yüzden oynayamıyorum.Sorunları düzeltmek lazım ama malum sınav haftası.

Kasım 24 e kadar.

Teşekkürler.
  • 2-3 saat sora inmiş olcak oyun umarım umduğumu bulurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDFURKAN

2-3 saat sora inmiş olcak oyun umarım umduğumu bulurum :)

Yukarıdaki yorumlara pek aldırış etme bence. Arkadaşlar biraz heyecanlanmış sanırım. Ben 1-2 saat oynayabildim. Sonra sıkıldım.
  • 1-2 saatda oyunu anlayamazsın zaten ilerki levellerde oyun daha güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 12 Kasım 2009; 17:21:06 >
  • Oyun iyi gidiyo, oyunda bi sorun olursa bana ulaşın PureKerow.
  • Girip biraz oynadım.Oyun gerçekden çok hoş fakat scoutu hiç sevmedim.Elf paladin kasıyorum.
  • http://www.freemmogamer.com/2009/11/allods-online-beta-key-giveaway.html

Key alamayanlar için anında veriyor keyi 489 tane kaldı şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORDFURKAN

2-3 saat sora inmiş olcak oyun umarım umduğumu bulurum :)

Bulursun merak etme Oyunda guildi kurup beraber kastığımız zaman eğlence direk 2 katına çıkar . Oyunda lwl kasmak sıkıcı ve zor ama galiba cb olduğu için lwl kasmayı zorlaştırmış olabilirler . Daha yavaş kasıp bugları görebilelim diye .
  • quote:

Girip biraz oynadım.Oyun gerçekden çok hoş fakat scoutu hiç sevmedim.Elf paladin kasıyorum.

Aynen scout çok kötü
    Bende ne kasacağıma karar veremedim.Bide bende oyun sürekli takılıyo bunun nedeni ne

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.