Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oynamak isteyenler yanlislik la usa sitelerine kayit olmustum ve beta key kazanmısım aksilik farkettigimde tekrar eu ya oldum ondan da geldi

ilk alan arkadas kapar usa serverlari için beta key : 795051D46A164E7AA9F1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

Hacı ben de öyle düşünüp sizin deyiminizle beğenmediğiniz scout u açıp denemeye başladım ilk kastığımda stat denedim olmadı ikinci de luck veren giysiler ve full luck gittim deneyin critik çoğalıyor süper oluyor char

Bende aynısını yaptım biraz pişman oldum str ye dönmeni öneririm luck ilerde pek bi işe yaramıyo.
    Zaten heart breaker arrow mu ne var onu kullandığın zaman %60 crit ihtimali veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 13 Kasım 2009; 22:48:53 >
  • EU için de closed beta ilanı verildi ve client download aktif hale geldi.
  • niyeyse karakterin Vuruşları bana çok yapmacık geliyor (paladin) :S talentleri kafama göre stun skiline verdim hadi hayırlısı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow009

quote:

Hacı ben de öyle düşünüp sizin deyiminizle beğenmediğiniz scout u açıp denemeye başladım ilk kastığımda stat denedim olmadı ikinci de luck veren giysiler ve full luck gittim deneyin critik çoğalıyor süper oluyor char

Bende aynısını yaptım biraz pişman oldum str ye dönmeni öneririm luck ilerde pek bi işe yaramıyo.
    Zaten heart breaker arrow mu ne var onu kullandığın zaman %60 crit ihtimali veriyor.

sıfırlanıyor mu statlar? sıfırlanıyorsa nasıl?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerow009

quote:

sıfırlanıyor mu statlar? sıfırlanıyorsa nasıl?

sıfırlanıyor haritada kaleden çıktığın zaman kuzeyde bir kale var onun en üstünde

• oyunu beğendim şahsen psh bilmem ne karakteri hoşuma gitti ama bilemiorum xD denemedigim bir kaç karakter kaldı onlarıda denemeliyim XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 14 Kasım 2009; 13:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

EU için de closed beta ilanı verildi ve client download aktif hale geldi.

Bizim oynadığımız us miydi
  • oyunun ilk bölümleri cidden sürükleyiciydi yani ama gemiden çıkar çıkmaz bi buhran bi bunalım sardı 4 ten 5 olamadan sıkıldım ve güle güle dedim her ne kdr wowun kopyası olsada gene yanına yaklaşamamışlar (ilk bölge gayet iyiydi ilerdede böle tarz görevler varsa bilemicem)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

EU için de closed beta ilanı verildi ve client download aktif hale geldi.

Key dağıtılmaya başlanmamış sanırım.Ya da ben mi bulamadım?
  • eu sitesi :http://en.allods.gpotato.eu/

eu ya mı geçelim napalım?
  • us oynuyorum sanırım
    benim icin sorun degil
    hem eu daha yeni cb ye girior sanırım
    ob olunca ona geçerim
  • Oyuna WoW çakması dienler biraz araştırsınlar Oyunun 10 Yıla Yakın bi geçmişi war sadece MMO su yeni açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Oyuna WoW çakması dienler biraz araştırsınlar Oyunun 10 Yıla Yakın bi geçmişi war sadece MMO su yeni açıldı

wowdan önce varolması benzeyemeyeceği anlamına gelmez sistemlerini sonradan değiştirmediğini nerden biliceksin (kaynak belirtirsen sevinirim bide)
  • Oyunun hangi oyuna benzediği beni pek alakadar etmiyor açıkcası.WoW'u hiç sevemedim.Ama Allods beni bayağı bir sardı.
  • league te elf leri çok sevdim tiplerini
    bide empire den o as bilmem neler cok güzeller
  • 8lvl oldum scout açacak arkadaşlara önerim steady shot u uplamaları.
  • Saçma tartışmalara girmeyin, benzer benzemez oynayan oynasın kirletmeyelim forumu. Scout açanlara sorum var dalmadan önce sürekli oka critik sürmek zorunda mıyız yoksa kolay bir yolu var mı, ya da daha fazla oka critik sürmek için farklı bir belt türü bir şey bulunuyor mu oyunda?
  • Ateşli veya crit ok sürersen daha kolay kesersin yok ben onla uğraşamam diyosan yere çivi bırak o knockback yapıyo rahat rahat kesersin.
  • yok çok güzel bi olay ama 8 tane falan sürebiliyorum ya en fazla az geliyor her yaratıkta tekrar sürmek uzun kaçıyor neyse yoksa başka çaresi yapacak bişey yok. bu arada kerow sen str yi deniyordun sanırım ben luck olayını 44 yaptım şu an 6 leveldeyim 5 te 4 critik atıyor 5 vuruşta kesiyorum yaratıkları bazen iş değişiyor ama ben de anlamadım bazen tutukluk yapıyor yay sanırım :D kaç leveldeysen ve attığın damageleri yazarsan sevinirim. 37 falan critiğim 30-37 atıyor 5 kerede 4 ünü biraz daha luck yükseltip denemek lazım bu şans işi tabi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.