Mitsubishi Eclipse Cross Android Auto vs Yakit Ayari
2020 model Mitsubishi Eclipse Cross aldim. Aracin usb baglanti yerine telefonu bagladigimda ekranda pasif olan Android Auto pasif kalmaya devam ediyor kablodan midir farkli vir baglanti turu mu gerek bilen varsa yardimci olabilir misiniz
Ikinci olarak ortalama yakit araci her parkedip tekrar calistirdigimda sifirlaniyor. Bunun sifirlanmamasini istiyorum ayarini bulamadim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim
Huawei Watch D E Nabiza Veri Aktarma Hatasi
Huawei Watch D saatimden verilerin e nabiza aktarimini yapmak istiyorum fakat huawei saglik kitinde veri yok uyarisi var. Ayrica e nabiza girdigimde giyilebilir saglik teknolojileri bolumunde sensor verileri google fit araciligi ile saglanmaktadir yaziyor bu da degismiyor ne yapabilirim acaba?
Harmonyos alacak en uygun fiyatlı cihaz
Merhabalar, Harmonyos alacak en uygun fiyatlı cihaz hangisidir? P40 lite 64 gb olan modeli var 3200 tl hepsiburadada bu modele gelecek mi? Yardımınız için teşekkür ederim.
Kross Model Seçimi Hk.
|
SALCANO CITY EXPLORER 30 V & ÜMİT 2832 VENTURA MAN
|
Sistem hakkında yorum yapar mısınız?
2 sistem seçim için yardım.
|
harici hdd var ps4 te çalışıo pc görmüyo
|
Xperia x 2275 TL'ye alınacak bir telefon mu
|
Guild Wars 2 Bedava CD Key
|
05325922240 Satılanlar : (Turgut --- e6420 - 400gb hdd - feel kasa) (T-T --- Sony R1) (elentrikci --- Fuji S6500 FD) (makusla06 --- Pentax K-X Gövde + 4 Lens) Alınanlar : (makusla06 --- Fujifilm HS10) (jeofizikci --- 3 Adet Pentax uyumlu lens) |
0532 592 22 40 Satılanlar : (Turgut --- e6420 - 400gb hdd - feel kasa) (T-T --- Sony R1) (elentrikci --- Fuji S6500 FD) (makusla06 --- Pentax K-X Gövde + 4 Lens) Alınanlar : (makusla06 --- Fujifilm HS10) (jeofizikci --- 3 Adet Pentax uyumlu lens) |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.559
İkinci El Bölümü Mesajları: 68
Konularının görüntülenme sayısı: 10.925 (Bu ay: 193)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun