Huawei Watch D saatimden verilerin e nabiza aktarimini yapmak istiyorum fakat huawei saglik kitinde veri yok uyarisi var. Ayrica e nabiza girdigimde giyilebilir saglik teknolojileri bolumunde sensor verileri google fit araciligi ile saglanmaktadir yaziyor bu da degismiyor ne yapabilirim acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Watch D E Nabiza Veri Aktarma Hatasi

-
-
Selamlar, Huawei ile android arasındaki çekişme yüzünden appstore dan indirdiğiniz enabız uygulaması Google fit üzerinden veri alıyor sadece bunu düzeltmenin yolu telefonunuza Huawei app gallery uygulamasını yükleyiniz e nabızı telefonunuzdan silip app gallery üzerinden indirin bu şekilde enabız Huawei cihazınız üzerinden eşitliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam dediğiniz şekilde yaptım huawei üzerinden veri alıyor gösteriyor fakat veri aktarımı yok nasıl çözeriz. health uygulamasındaki sağlık servis kitine yazılan veri görünmüyor
-
Huawei sağlık verilerini e nabıza senkronize etme konusunda bende de sorun var, e nabıza aktarılacak verileri seçtikten sonra bir türlü senkronize etmiyor boşa dönüp duruyor işlem işareti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorun bende de var. e nabıza huawei sağlık uygulamasını bağlamaya çalışınca boşa dönüyor. sorunu çözen olursa cevaplarsa senirim
-
aynı sorun bende de var
-
Bu konuya takılmış durumdayım. Takıntı yaptım kendime. Önce bir Huawei Watch D saatim vardı. Saat uygulamaya verileri haliyle güzelce aktarıyor. Fakat bir türlü Huawei Health uygulamasını e-nabız ile senkronize edemedim. Huawei çağrı merkezini aradım. Huawei Health ile ilgili yardım birimleri var. Sağolsunlar her zaman beni dinlemişlerdir. Aradım aradım durdum. Bir aramada bana Huawei Watch D2 yada Watch 5 Pro almamı söylediler. Eyvallah. Watch D2'yi de aldık. Telefonum Samsung Galaxy S24 Ultra idi. Ama yine olmadı. Yine aradım. Tekrar aradım. İnsanların başına tebelleş olmaktan da korkarım. Huysuz emekli tribine girmek istemem. Aradım. Hms bir telefonun olması lazım dediler. Eyvallah. Gittim 1 tane Mate 60 Pro telefon aldım. Kurulumu yaptım. Tık yok. Yok. Olmuyor olmuyor olmuyor. Huawei bu konuda sınıfta kaldı. "Sağlık Servis Kiti'ne Yazılan Veriler" kısmına log düşse belki olacak. Huawei şimdilerde daha güzel bir çözüm buldu. Olayı top yekun e-nabız'ın üstüne attı. En temizi. Bu arada bunu daha önce Huawei Nova 13 ile denedim. Olmadı. Iphone oldu. Iphone yapıyor. Çünkü iPhone 3'üncü parti uygulamaların veri yazmasına izin veriyor. Huawei'n servislerinde 3'üncü parti uygulamalar kısmında hiç bir şey gelmiyor. Eklenmiyor. Ayrıca içlerinde Adidas Run'un da olduğu 3 uygulama var. Biri de Strava olması lazım. Onlar da ilişkilendirilemiyor. Sıkıntı orada. Bridge kuramıyor. Huawei bu konuda sağır. Size saydım neler aldığımı. Bunların hepsi para. Huawei'n göre hava hoş. Onu al. Bunu al. En sonunda kesin çözüm. "Sorun e-nabızda" Aynı sorun Adidas Run ve Stravada da var. Diğerinde de. Ben de tansiyon hastasıyım. Bu konuda hassas olduğum için bu teknolojiyi kullanmak istiyorum. Ama yok. Kullanamıyorum. Bu teknoloji işe yarayacak sa eğer burada işe yarayacak. Ama yok. İşe yaramıyor. Bu durumu düzelten biri olursa lütfen bana da haber versin. Okuduğunuz için teşekkürler. Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musumek -- 6 Nisan 2025; 13:42:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X