Şimdi Ara

iPad'e Arama Gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPad Air Wi-Fi kullanıyorum. Dolayısıyla sim kartım yok.

Az önce iPhone'a bir arama geldi. iPad, iPhone ile eş zamanlı olarak çalmaya başladı. Telefonda aramayı yanıtlamama rağmen bir süre daha iPad üzerinde zil sesi çalıp arama gözüktü.

Tabii ben o şokla, "bi saniye bi saniye, kapatıp tekrar arar mısın?" dedim karşı tarafa. Ve yeni gelen aramaya iPad üzerinden cevap verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ton para verip cihazın özelliklerini bilmeden kullanmaya bir örnek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Bir ton para verip cihazın özelliklerini bilmeden kullanmaya bir örnek...

Seninki de ön yargıya harika bir örnek. Şimdiye kadar 2 adet iPhone, 1 adet iPad ve 1 adet Macbook sahibi oldum.

1 adet iPhone ve 1 adet iPad hediye, 1 adet iPhone ve 1 adet MacBook Pro ise proje ödülü.

Macbook dışındakiler İnteraktif bankacılık, navigasyon, facebook, twitter vb. uygulamalar ile arama yapmak dışında pek kullanmadığım cihazlardır. Özellikle iPad. 3 aydır diğer evde yatıyordu.

Bu tarz bir tepki geleceğini konuyu açtıktan sonra tahmin etmiştim ama silmek istemedim.

Ayrıca milletin neye ne kadar para verip nasıl faydalandığı sizin aklınızı meşgul etmesin. Meşgul edecekse de dillendirmeyin. Boş muhabbetçi izlenimi vermemiş olursunuz.

-----------------

Sizin için bir araştırma yaptım. Bu özellik yeniymiş ve iOS 8 ile gelmiş.

"iPhone’unuzun, iPad’inizin ve Mac’inizin sorunsuz bir şekilde birlikte çalışabilmesi için süreklilik özellikleri

Bir aygıttan diğerine geçerken yaptığınız çalışmayı sürdürebilmek için Handoff özelliği

iPad’inizde veya Mac’inizde telefon görüşmeleri yapın ve SMS veya MMS mesajları alıp gönderin

Diğer aygıtlarınızda da çevrimiçi olmak için hücresel bağlantınızın otomatik olarak kullanılmasını sağlayan Instant Hotspot

OS X Yosemite ile AirDrop uyumluluğu

iPhone 5 veya daha yenisi, iPad (4. nesil), iPad Air, iPad mini ve iPod touch (5. nesil) üzerinde kullanılabilir."

Hayır anlamadığım şu, niye sanki çok eski bir özellikmiş ve ben de bunu bilmiyormuşum gibi bir etki yaratmak istediniz? Altı üstü 7-8 günlük bir özellik.

Yazık gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 27 Eylül 2014; 15:37:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Handoff özelliği diye geçiyor ve iOS 8 ile birlikte geldi. Güzel faydalı bir özellik bence de...;)

• diğer arkadaşın tepkisini sallayın takmayın.

bu özellik(handoff) ios 8 ile geldi. şurda 10 günlük bir özellik kendisi. tabi eğer ilk çıktığı gece ios 8 kurduysanız cihazlara. yani cihazlara para veripte özelliklerini bilmemekle alakası yok!

arkadaşın yaptığı abesle iştigal desek yanlış olmaz sanırım :)

hatta 1-2 saat önce teknoloji,sosyal medya konusundaki paylaşımlar yapan ve baya da bi takipçisi olan arkadaşın attığı twit:

"Içinde SIM kart olmayan iPhone 5'im ile iPhone 6'ya gelen çağrılara cevap verebiliyorum! Çok iyi be!"

her telefon kullanan a'dan z'ye tüm özelliklere hakim olup kullanıcak diye bi kaide yok sonuçta. ki 10 günlük bir özellikten bahsediyoruz.

hatta yosemite ile artık mac'lerden sms ve çağrı cevaplayabileceğiz. bu çok çok iyi olucak apple ürünlerini kullananlar için...

• Oldukça gereksiz özellik. Hemen kapattım. İki cihazda aynı anda çalmaya başlıyor kafam karışıyor valla.
  • bu özellik ipod ve türevlerine de gelecek mi, yoksa geldi mi, geldiği gün alırım bir ipod. gelse tadından yenmez valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emryrgc E kullanıcısına yanıt
    bu ihtiyaca göre değişir. mesela ipad üzerinden film izler müzik dinlerim ve kulaklık kullandığımdan telefonu duyamayabiliyordum ama böyle olunca çok iyi oldu. hadi telefonun şarjı bitti ama ipad ile konuşmaya devam edebilirsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftalardır tanılan bir özellik. IOS8 ile çıktı demek seni kurtarmaz.
    Şimdiye kadar 2 adet iPhone, 1 adet iPad ve 1 adet Macbook sahibi olmadım sadece 5 ay önce Iphone sahibi oldum ve bu özelliğin geldiğini biliyorum. Çünkü yeni OSX ve IOS sürümlerinin tanıtılan en önemli özelliği buydu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Haftalardır tanılan bir özellik. IOS8 ile çıktı demek seni kurtarmaz.
    Şimdiye kadar 2 adet iPhone, 1 adet iPad ve 1 adet Macbook sahibi olmadım sadece 5 ay önce Iphone sahibi oldum ve bu özelliğin geldiğini biliyorum. Çünkü yeni OSX ve IOS sürümlerinin tanıtılan en önemli özelliği buydu!

Kurtaran veya kurtarmayan nedir? Çocuk gibi sataşacağınıza yaşınızın adamı olun. Burası forum herkes kurallar dahilinde mesaj atmakta özgürdür ama anlamakta zorluk çekiyorum. Birilerine laf sokunca mutlu mu oluyorsunuz?

İsterse 5 sene önceki özellik olsun. İlk mesajınızda para verip özelliklerden bihaber olduğumu iddia ettiniz. Ben de hiçbirine para vermediğimi belirttim.

Kusura bakmayın, sizin kadar vaktim yok benim. ios ne özellik getirmiş ya da ne getirecekmiş an be an takip etmiyorum.

Eğer profilinizdeki tarih doğruysa, yaşınıza hürmeten mesajınızı cevapsız bırakmıyorum. Lakin bu şekilde çocukça mesajlar atıp, kendinizi tatmin etmeye devam edecekseniz, muhattabım olmayacaksınız.

Kolay gelsin, iyi akşamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamadigim olay herkes herseyi bilecek diye bir sey yok. Zaten bilmemek degil ogrenmemek ayiptir

• ben aynı wifi ağında olmama rağmen ,ipad ile arama yapmam için aynı wifi ağında olmalısınız diye uyarı veriyor . sebebi ve çözümü nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.