Şimdi Ara

iOS 18.1 ile Apple Hesabı e-postası kolayca değiştirilebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 18.1 ile Apple Hesabı e-postası kolayca değiştirilebilecek
    iOS 18.1 güncellemesi, Ayarlar uygulamasına birincil e-posta adresi belirlemek için yeni bir seçenek ekleyecek. Bu, kullanıcıların Apple hesaplarına bağlı ana e-posta adreslerini daha kolay değiştirebileceği anlamına geliyor.

Ayrıca Bkz.iOS 18.1 ile gelmeyecek Apple Intelligence özellikleri

Birincil e-posta adresi, Apple kimliğini doğrulama ve hesabı kurtarmanın yanı sıra iMessage, FaceTime iletişimi ve daha fazlası için kullanılıyor.

Şu anda Apple Hesabı mailini değiştirmek için kullanılan e-postayı silmek, başka bir mail adresi seçmek ve doğrulama sürecinden geçmek gerekiyor. iOS 18.1 ile e-posta adresi değiştirilebilecek.

Kullanıcılar, Ayarlar’da isimlerine dokunup Apple Hesabı’na giderek Giriş Yapma ve Güvenlik menüsü altında e-posta adresine dokunup yeni “E-posta adresini değiştir” linkiyle iCloud e-posta adreslerini tamamen değiştirebilecek. Yeni mail adresi alındıktan sonra eski @icloud.com ile biten adrese artık mail gelmeyecek.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/10/11/ios-18-1-primary-email-address/

• Heyt be ne yenilik ama 🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tam anlayamadım biri açıklayabilir mi? İlk iPhone’u aldığımda normalde Gmail hesabımla Apple hesabı açmıştım. Haliyle daha önceden satın aldığım birçok uygulama Gmail ile kaydolduğum Apple hesabıma kayıtlı. Daha sonradan @iCloud uzantılı orijinal bir Apple hesabı açmıştım ama Gmail ile açtığım hesabımı buraya aktaramıyordum. Yani şimdi Gmail ile kaydolup satın aldığım uygulamaları başka bir hesaba aktarıp kullanabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Hesap birleştirme değil bu. Baştan iCloud ile açmışsanız, sonradan e-Posta adresinizi başka bir adres olarak güncelleyebiliyorsunuz. Bu yenilikten en çok, iCloud kullanmak istemeyen, kendi e-Posta hesabından çok memnun olanlar faydalanacaktır.

• LuckyNack5 L kullanıcısına yanıt
    İşte ben Gmail olarak kullanmak istemiyorum. Mevcut hesabımın posta adresini @gmail.com’dan @iCloud.com’a geçirmek istiyorum. Apple hesabımda Google’a ait bir şey kullanmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 12 Ekim 2024; 22:48:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Diger e-postalara otomatik @icloud.com adresi veriliyor diye biliyorum. Asagidaki adresten kontrol edip varsa @icloud.com olanini birincil yapabilirsin.

https://account.apple.com

Gmail hesabini baska icloud.com mail hesaplariyla degistirebilirsin ama bu yapmak istediginsadece icloud.com hesabina yapilamiyor. Sonu icloud.com harici olan diger tum hesaplar farkli mail hesaplariyla degistirilebiliyor. Tabi hesabinizda para olmamasi gerek (Appstorede yuklu harcanmamis bir para) Bu konuyla zamaninda cok hasir nesir olmustum. Bu durumda sunu yapabilirsin Gmail hesabini Appleda Mail olarak kullanma, sadece icloud Hesap adi ve uygulama magazasi icin kullanip diger actigin icloud.com hesabini Mail olarak kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Ekim 2024; 13:49:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.