Şimdi Ara

PC'deki interneti iphone'a USB ile aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkesin bildiği üzere telefondaki interneti wifi ve usb kablo yardımıyla bilgisayara aktarabiliyoruz, benim istediğim bunun tam tersi bilgisayardaki interneti USB kablo yada Bluetooth ile iphone'a aktarabilmek.

Sen delimisin wifi var 3g var yıl oldu 2014 hala kablolumu internet kullanıyorsun diyecek olanlara kullandığınız wifi ve 3G'nin insan sağlığı üzerinde inanılmaz bir negatif etkisinin olduğunu söylemek isterim. 3G özellikle ciltteki hücrelerde inanılmaz bir tahribata neden oluyor. Wifi sadece cilt yüzeyi ile kalmayıp iç organlara, beyine kadar etki ediyor. Neyse bu herkesin kendi takdirinde olan bir iş tabiki. Umarım sorumun vardır bir çözümü.

• olabilir belki ama jbsiz olmaz diye dusunuyorum bide tek sprun radyasyonsa telefonla konusurken binlerce beyin hucren oluyo o zman telefonla konusma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vhcyns

olabilir belki ama jbsiz olmaz diye dusunuyorum bide tek sprun radyasyonsa telefonla konusurken binlerce beyin hucren oluyo o zman telefonla konusma

Mümkün olduğu sürece zaten telefonla konuşmuyorum ve amacına uygun konuşuyorum 10 dakikalarca, saatlerce konuşmak zaten intihar gibi birşey. Ayrıca 3g veya wifi internet konuşmak kadar kısa sürmüyor ve internet kullanıldığında sinyal yoğunluğu konuşmaya göre daha fazla. Telefonuda jailbreaksız kullanıyorum inşallah bir bilen vardır.
  • Bende telefondaki wifi erişimini bilgisayara aktarabiliyormuyuz onu merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows ise Connectify ile yapabilirsiniz.Bilgisayara yüklemeniz yeterli.Eğer mac kullanıyorsanız,internet ayarları>sharing kısmından iphone usb seçeneğini aktif edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Windows ise Connectify ile yapabilirsiniz.Bilgisayara yüklemeniz yeterli.Eğer mac kullanıyorsanız,internet ayarları>sharing kısmından iphone usb seçeneğini aktif edebilirsiniz.

cevap için teşekkürler evet windows kullanıyorum Connectify yükledim ama ayarlarını yapamadım. Seçeneklerde wifi felan çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.