Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyer ben daha önceden 11 lvl kadar kasmıştım şimdi tekrar aynamak istiyorum allodsu birkaç sorum var.
    Benim 11 lvl bow karakterim var bow iyi bir karaktermi yoksa başka bir çar açayımmı statları full luck birde damage sorunu var bazı playerlar çok rahat kesiyor obları 3-4 vuruş ama benim karakterim zorlanıyor damageler düşük geliyor 1-5 arası damage geliyor bu normalmi yoksa benim bowmu anormal bide ilk şehirde ileride bir kale gibi yer var orada npc lerde birsürü görev var item istiyor çoğu o görevleri yapamamıştım nasıl oluyor o görevler yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

quote:

Orijinalden alıntı: callofdaddy

starshiptrooper;
    Merhaba bir kaç sorum olucak
    Hangi serverda oynuyorusun
    Ve hangi Taraftasin.
    Cevap verirsen sevinirim.

Nickimi vermiyorum buradan. Allods nickimi bilen bir iki kişi var, onlar ifşa ederse bilemem tabi.

Ne istiyorsan sor, bildiğim kadarıyla cevaplarım. Sorularını cevaplaması bile zevkli bu oyunun.

Sevgili dostum sanırım oyundan en iyi anlayan üyelerden birisin benimde bir kaç sorum olucak umarım cevaplarsın...

Official siteden 1000 gpotato aldım ve parası kartımdan çekildiği halde henüz yüklenmedi bunun sebebi ne olabilir, bir mail geldi ve 48 saat içinde inceleme yapılacak gibisinden birşeyler yazıyor.... Birde resim ekleyim Boutique girince şu hata gelmeye başladı bu inceleme ile ilgilimi olabilir belki deneyimlerinden bir bilgi verebilirsin...

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı!

Birde şu birkaç saat incense alabileceğimiz npc hangisidir bunu söyleyebilirmisin...

Ayrıca bu oyunda mage açtım ve bu mage için staff gereksiz birşşeymidir :) Staff olmadanda wand ile atak yapıyor bu biraz garip geldi cahilliğime verin yeni öğreniyorum...

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schum@cher -- 11 Eylül 2010; 23:47:52 >

• quote:

Benim mağazaya pek işim düşmüyor. Baktım ve şöyle oldu:

Bu mağazanın ilk açıldığındaki hali.

Bu refresh ettikten sonraki hali. Hala loading diyor. Biraz bekledim ama değişmedi.

Mağaza feci bozulmuş Çok paragöz şirkettir gpotato. Kısa zamanda düzeltirler. Biraz ters zamana rast geldi bu iş. Cumartesi ve pazar günleri GMlerin izin günü. Pazartesi bir açıklama yaparlar. Bu arada billing teamden gelen mail her daim doğrudur. 48 saat içerisinde inceleme yapılacak diyorlarsa yaparlar. Billing çok hızlı çalışır gpotatoda. Pazartesiye kadar sabret. Burada bu konu için kullanıcılar tarafından açılmış bir başlık var:http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_EN_F004&TC=0000000000&MD=VT&US=Y&AS=Y&TNO=1117824&LREFF=http%3A%2F%2Fen.forum.gpotato.eu%2FIndex.aspx%3FCD%3DALLODS_EN_F004

Incense Npc Marianne de Ardeur. Novograd Main Square'de kilisede durur bu bayan. Lvl5-34 incense etkisi alabilirsin. Konunun detayları patch noteda var:http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_EN_F002&TC=0000000000&MD=VT&US=Y&AS=Y&TNO=1110353&LREFF=http%3A%2%2Fen.forum.gpotato.eu%2FIndex.aspx%3FCD%3DALLODS_EN_F002

Staff silahtır. Senin karakter ekranının altında üç tane slot var hani: Main-hand, ranged weapon, off-hand. Staff Main-hand'dir mesela. Wand ise ranged weapon, off handler mesela kalkan olabilir (mageler kullanamaz kalkan) veya başka bir şey olabilir. Staff ve wand aynı şey değil yani. Aynı anda hem staff hem wand taşıyabiliyor musun magelerde bilmiyorum. Bir tane satın al dene. Birini üstüne yerleştirdiğinde diğeri çantaya düşüyorsa ikisini birlikte kulanamıyorsun demektir zaten. Hiç mageim olmadı allodsta tam bilemiyorum ama ikisini birlikte kullanabilmen lazım.

Mağaza il ilgili genel bir sorun var o zaman teşekkürler... Bana gelen mail başlığı ödemeniz işleme kondu anlamında ve devamı aynen şöyle...

Dear gPotato User,

We would like to inform you that your payment is currently being processed. Your transaction will be processed within 48 hours, and will be approved or refused after verification of your ClickAndBuy account.
    If you do not receive any confirmation within 48 hours, please e-mail us at shop@gpotato.eu .
    In this email, please state "Verification" as your subject, as well as your gPotato ID, so that we can deal with your request as quickly as possible.

Thank you for your understanding.
    The gPotato team.

Bu gece 48 saat dolucak merakla bekliyorum, 5 para etmez Knight Online da bile yüzlerce clickandbuy işlemim vardı ve anında hesaba cash ler geliyordu bu sitenin 48 saat bekletmesi açıkçası çok garip geldi :)

Ayrıca npc yi buldum ve 40 dk lık İnt ve Stamina veren sc mi aldım bakalım 40 dk sonra yeniden verecekmi :)

Evet wand ve staff aynı anda takılıyor fakat staff yokken aynı damageleri vurabiliyorum, wand yokken ise tamamen bir hiçim :) nerdeyse damage vuramıyorum....

Bilgiler için teşekkür ederim başını daha çok ağrıtıcağa benziyorum :)

• Bu oyun için bi msn grubu var mı yoksada oyunda sözsahibi birinin adresi felan?
  • Bugün itibari ile aldığım 1000 gPotato hesabıma geçti biraz bekledik ama neyse sonunda hallettiler...

Bi kaç sorum daha olucak...

Çanta slotunu artırma ve ata binme sc lerini aldığımızda sürelimi ve süreli ise ne kadar kullanabiliyoruz?
  • Aynen...??
  • Oyun çok güzel, bir çok denediğim oyundan daha kaliteli ama işte tam türkçe desteği olmayınca bir anlamı kalmıyor benim için. Çok yabancılık çekiyoruz :)
  • Git Metin2 oyna o zaman.. :) Ya da bak 2 sonra OB olarak RF Online Türkiye açılıyor.! Ben de başlayabilirim.. Bi araştır bak derim. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ǻlucard -- 13 Eylül 2010; 21:03:47 >
  • Ooo güzelmiş.. Bende de 2000gp var. ^^
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schum@cher

Çanta slotunu artırma ve ata binme sc lerini aldığımızda sürelimi ve süreli ise ne kadar kullanabiliyoruz?

Süreli değil onlar. Alırsın ve istediğin kadar çantanda tutarsın. Ticareti de yapılabiliyor ayrıca onların.

Bilgi için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54
    Git Metin2 oyna o zaman.. :) Ya da bak 2 sonra OB olarak RF Online Türkiye açılıyor.! Ben de başlayabilirim.. Bi araştır bak derim. ;)

metin2 oynayamayacak kadar cahilim diyeyim sen anla :-) . RF türkçe, yeni ve kaliteli ise 10 kişi kadar sağlam oyuncu getiririm. Ismini açık yazsan iyi olurdu. Tavsiye için teşekkür
    Allods ilgili sorunum aslında sadece görevlere yön bulma zorluğu. Nereden nereye gidiliyor onu beceremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazbut -- 15 Eylül 2010; 13:20:12 >
  • arkadaşlar at felan almanızı hiç tafsiye etmem altından kalkamasınız lvl atlatma felan ama paranız çoksa tabi buyrun alın derim hem bildiğim kadarıyla yeni binekler gelecek umuraım oyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazbut

quote:

Git Metin2 oyna o zaman.. :) Ya da bak 2 sonra OB olarak RF Online Türkiye açılıyor.! Ben de başlayabilirim.. Bi araştır bak derim. ;)

metin2 oynayamayacak kadar cahilim diyeyim sen anla :-) . RF türkçe, yeni ve kaliteli ise 10 kişi kadar sağlam oyuncu getiririm. Ismini açık yazsan iyi olurdu. Tavsiye için teşekkür
    Allods ilgili sorunum aslında sadece görevlere yön bulma zorluğu. Nereden nereye gidiliyor onu beceremedim

Aslında bende çok zorlanıcağımı düşünüyordum bu oyunla ilgili ama içine girdikçe çözülmeye başlıyor... Dediğin gibi bazı görevler var 4 Level görevleri falan onları sildim artık bir türlü yapamadım garip garip görevler :) Bazı görevler ise insanı çileden çıkarıyor ama genede katlanılıcak bir oyun... Portal görevini yapana kadar göbeğim çatlamıştı, sağolsun oyun içinde bi Türk arkadaşım nasıl yapılacağını söyledide yaptım...

Neyse bende tecrübe sahibi oldukça oynamak isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım...

• ah ah allods, gipat patchı gelmeden gordgum en guzel oyunlardan biriydi...he ne kadar flag bugu yaptıysalarad ama lanet olsun gipat patcine ...
  • quote:

quote:

Bazı ufak çeviri hatalarından dolayı ayın 24'üne ertelemişler. Oyunun tam olarak adı: Rising Force Online
  • Zamanında iyi oyundu ama içine ettiler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schum@cher

quote:

quote:

Aslında bende çok zorlanıcağımı düşünüyordum bu oyunla ilgili ama içine girdikçe çözülmeye başlıyor... Dediğin gibi bazı görevler var 4 Level görevleri falan onları sildim artık bir türlü yapamadım garip garip görevler :) Bazı görevler ise insanı çileden çıkarıyor ama genede katlanılıcak bir oyun... Portal görevini yapana kadar göbeğim çatlamıştı, sağolsun oyun içinde bi Türk arkadaşım nasıl yapılacağını söyledide yaptım...

Neyse bende tecrübe sahibi oldukça oynamak isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım...

Lvl 4 görevlerini artık istesen bile tamamlayamazsın zaten. En son gördüğümde lvl17'ydin sen. Lvl 4 görevlerinin Evermeet Isle'da olması lazım. Novograd'a bir kere indikten sonra geri dönemezsin zaten oraya.

World Mystery questlerini (Quest logda bunların işaretleri güneş sembolü olur) mutlaka tamamla çünkü bunlar ruby verir. Zaten Evermeet Isle'dan ayrıldığına göre oradaki World Mystery questini bitirmişsin demektir. Yoksa ayrılamazdın o alloddan.

4 level görevlerini kiliseden veriyor, garip geldi banada :) Kiliseden Incense alındığını belitmiştin o vatandaşa gittiğimde o görevler duruyor... Ayrıca 38 dk lık Stamina ve İnt sc veriyor sadece...

• quote:

Doğrudur. Incense görevini alamıyorum ben.

Level Range Duration of Martyr's Blessing
    5 - 19 150 minutes
    20 - 29 120 minutes
    30 - 34 90 minutes

diyor notlarda. 38 dakika olmaması lazım onun.

Incense kullanıp üstüne questi yapıp buff mı alıyorsun yoksa incense kullanmadan sadece questi yapıp mı oynuyorsun?

21 günlük incense aldım fakat onu almadan birkaç gün beklemiştim bahstmiştim 2 gün gecikmeli geçti aldığım gpotato oyun hesabıma, neyse incensem yokkende aldığımda aynı şu anda incense basılı ikende aynı süreyi veriyor.... Hatta bugün almamıştım gittim aldım ve 37 dk süresi var...

Ayrıca runeler en çok merak ettiğim konuydu sen değinmişsin ben sorayım :)

Oyuncuların runeleri neye göre belirleniyor mesela benim rune Plam's Blessing bu neye göre bana verildi, ve Patronage Level nasıl yükseliyor?

Kıyafetlerdeki runelerin benim runem ile uyumlu olması gereklimi ve uyumlu olursa ne gibi artıları olur...

Şimdilik bu kadar seni biraz yorucam ama teşekkürler şimdiden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Zamanında iyi oyundu ama içine ettiler

En azından Silkroad'ın durumundan iyi. Ona rağmen Silkroad'ın player sayısı oldukça iyiydi. :)
    Ayrıca Allods'da gp çok ucuz. (1000gp = 10€) Ve bununla birçok şeyi alabiliyorsun. + oyun içi de itemlerinin cursed olmamasını sağlayan item var! Şuan bende 64 tane kaldı.. :)
  • suan oyuna girebiliomusunuz acc la siteye girebiliorum ama oyuna giremiyorum server kapalımı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.