Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArenuS

Ya bende başlamak istiyorum Allods'a gerçekten oynadığım zamanı özledim.9-10 kişi aynı serverda başlayalım zevkli olur diye düşünüyorum.Paralı diye bırakmıştım ama para vercem artık bayağı özledim oyunu :)

Eğer başlarsak US'a başlayalım daha fazla pvp var diyorlar

1.si: 10€ = 1000 gb(gpotato)
    2.si: Oyunda itemlerin Cursed olmamasını sağlayan bir item var. Şuan bende 150 tane kadar var ve her öldüğümde 1'er 1'er azalıyor. Itemlerin cursed olmamasını sağlıyor!
    3.sü: 1000gb = 20 TL ve çok ucuz. Çokça rahat rahat alış-veriş yapabiliyorsun. 1000gb sana 1aydan fazla yeter. :)
  • Ucuzmuş sen gelirmisin us servera
  • Benim EU 'da charım var. Bir daha baştan char kasmak istemiyorum. Full Heroic'im.
  • arkadaşlar bende başlıcam isa serverinda yardımcı olabilicek varmı
  • Nakit para yatırmadan bu oyundan mı yoksa Aika Onlinedan mı daha çok zevk alabiliriz?
  • nakit para yatırmadan mariodan bile daha fazla zevk alırsın
  • beyler acil yardım ben amerika oyununu yukledim yanlışlıkla acaba dosyadan yonlendirme falan degiştirip hic avrupayı yuklemeden oynayabilirmiyim?
  • Şu an oyun ne durumda ? bakım hala bitmedimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

beyler acil yardım ben amerika oyununu yukledim yanlışlıkla acaba dosyadan yonlendirme falan degiştirip hic avrupayı yuklemeden oynayabilirmiyim?

Bende Us serverında başlamıştım sildim EU server yükledim....
  • Allods Us servera 3-4 kişi başladık.Gelmek isteyen varsa yazsın burdan.

Bu arada oyunla ilgili bir rehber buldum oyun hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için güzel bir rehber:

http://www.dikmen.org/alternatif-online-oyunlar/173604-allods-online.html
  • slm millet ben paypal uzerinden gp aldım yukleme geçmişinde gorunuyor ama hesabıma yuklenmedi 1 haftayı geçti nerden nasıl mail atabilirim biri yardımcı olsa iyi olur şimdiden tşkrlr
  • Biz zamanında ilk ob oldunda başlamışdık Bunun ıspatı nick im dir Blood :)) bu nick almak kolay deyildir nese Konuya gelelim 65 kişiydik türk guildi vardı canlı bi şekilde gidiyorduk Speed Hack cıkdı ve hepimiz kullanıyorduk mesafeler uzun oldu için bu oyun yapımcı sının bilerek acık bırakdı bir bugdur ve kullanılmasında bir mahsur yokdur fakat arkadaşımızın banlanması oyunu bırakma sebebimiz oldu Ve tabikide Gp olayı cok kazıkdı Debuff vardı oyunda ve mevburen Shopdan Pot almak gerekiyordu şimdi arkadaşım bu olay kalktı dedi ve ben tekrar geldim 21 lvl de bırakmışdım ve daha 21 lvl :)) şuanda arkadaşımı kasıyorum 21 olana kadar ben 21 de kalıcam Nick Blood oyunda ISA da yız eger daha türk varsa ulaşsın
  • Biliyorum seni. ;) Belki beni tanırsın nickim Alucard idi.? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelfor

Biz zamanında ilk ob oldunda başlamışdık Bunun ıspatı nick im dir Blood :)) bu nick almak kolay deyildir nese Konuya gelelim 65 kişiydik türk guildi vardı canlı bi şekilde gidiyorduk Speed Hack cıkdı ve hepimiz kullanıyorduk mesafeler uzun oldu için bu oyun yapımcı sının bilerek acık bırakdı bir bugdur ve kullanılmasında bir mahsur yokdur fakat arkadaşımızın banlanması oyunu bırakma sebebimiz oldu Ve tabikide Gp olayı cok kazıkdı Debuff vardı oyunda ve mevburen Shopdan Pot almak gerekiyordu şimdi arkadaşım bu olay kalktı dedi ve ben tekrar geldim 21 lvl de bırakmışdım ve daha 21 lvl :)) şuanda arkadaşımı kasıyorum 21 olana kadar ben 21 de kalıcam Nick Blood oyunda ISA da yız eger daha türk varsa ulaşsın

Benim Nickim Seninkinden Daha Karizma :) Bknz : ( TanK ) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaaka -- 10 Ekim 2010; 20:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaaka

quote:

Orijinalden alıntı: angelfor

Biz zamanında ilk ob oldunda başlamışdık Bunun ıspatı nick im dir Blood :)) bu nick almak kolay deyildir nese Konuya gelelim 65 kişiydik türk guildi vardı canlı bi şekilde gidiyorduk Speed Hack cıkdı ve hepimiz kullanıyorduk mesafeler uzun oldu için bu oyun yapımcı sının bilerek acık bırakdı bir bugdur ve kullanılmasında bir mahsur yokdur fakat arkadaşımızın banlanması oyunu bırakma sebebimiz oldu Ve tabikide Gp olayı cok kazıkdı Debuff vardı oyunda ve mevburen Shopdan Pot almak gerekiyordu şimdi arkadaşım bu olay kalktı dedi ve ben tekrar geldim 21 lvl de bırakmışdım ve daha 21 lvl :)) şuanda arkadaşımı kasıyorum 21 olana kadar ben 21 de kalıcam Nick Blood oyunda ISA da yız eger daha türk varsa ulaşsın

Benim Nickim Seninkinden Daha Karizma :) Bknz : ( TanK ) :D

Nie nickinin orasını burasını büyültüyorsunki Benimki Wardream en doğal haliyle

• Arkadaşlar oyunla ilgili birkaç soru sormak istiyorum ISA serverındayım empire paladin açtım

1. skill'ler sanırım kendileri açılıyor lvl 5 oldum şimdiden 6 tane skill geldi alttaki bara ama ben açtırmadım yani.
    2. pala'daki bariyer olayını açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz tam olarak anlamadım ben o skill'i. teşekkürler.
  • Allods us serverda ben de başlıyorum...
  • Türkler hala daha oynuyormu hangi server hangi taraf (imperial - league)
  • Tank sen da oynuyonmu :D hatırlıyom seni :D
  • Ya beyler Allods US 'da ne var!? Gelin hep beraber EU 'da oynayalım işte.. Ben arada EU 'da takılıyorum (can sıkıntısı) :)
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.