Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EU'da (http://allods.gpotato.eu) ISA isimli serverda, The League'deniz(bir nevi iyilerin tarafındayız). Bekleriz.

Oyuna yeni başlayan arkadaşları 7 lvl olana kadar oyun Çaylaklar adasında eğitiyor. 7 lvl olunca Astral Seyahat gemisiyle memlekete gidiyorsunuz.
  • ya Empire olsanız olmazmı lvlnız fazla yüksek değilse Empire Olun bereber başlıyalım? olmazmı
  • oyun da 15000 tane görev var resmen yanında bi türk olmadan oynanılmaz çok karışık görev yerleri nerde oldugunu belirtmiyor oyunu bilen bir türk olmadan oynayamam şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

oyun da 15000 tane görev var resmen yanında bi türk olmadan oynanılmaz çok karışık görev yerleri nerde oldugunu belirtmiyor oyunu bilen bir türk olmadan oynayamam şahsen.

m harfine basınca map(harita) açılıyor. Haritada görevin yerini gösteriyor. Görevi başarınca haritada gösterdiği yeşil bayrağın olduğu yere gidiyorsun ve görevi verip exp'ni ve hediye eşyanı alıyorsun.
    Oyunda sadece yaratık keserek lvl almak başlarda çok hızlı lvl yükselmeni sağlamıyor. Bu nedenle görev alarak lvl yükseltmek hem daha eğlenceli hem de daha hızlı oluyor.
    Oyunda basit bir ingilizce kullanılmış. Eğer görevi haritada göstermiyorsa görev eşyasını çantaya koymuş olabiliyor. Çantadaki eşyaya sağ tıklayınca eşya kullaılmış oluyor. Mesela balın tadına bak görevini böyle geçtim geçen gün.
    Bazı görevleri alsanız da yapamayabiliyorsunuz. Bunun nedeni bazı görevler için gerekli updatelerin daha gelmemesi(Volume 3 gibi) veya geçmiş event(etkinlik) için verilmiş bir görev olması veya da butikten gerçek para ile satın alıp tamamlayabileceğiniz görevlerden olması olabiliyor. Gerçek para ile satın alıp bu görevi yapmanıza gerek yok, bu görevleri yapmayınca oyunda yapanlardan geri düşmüyorsunuz. Böyle görevler denk gelince görevi iptal etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge_s -- 2 Aralık 2010; 21:15:27 >

• Oyun oldukça keyifli, sürekli görevlerle meşgul oluyorsunuz, yani tek başınızada olsanız boş kalma imkanı yok bu oyunda yapacak birşeyleriniz muhakkak var...

Bende çok eski değilim oyunda, ama şu ana kadar yeterince tatminkar olduğunu söyleyebilirim. PvP yönü fazla yok, yani Knight Online a göre hiç yok! ben Ko'yu bırakıp başladığım için değerlendirmeyi ona göre yaptım... Tabi siz istedikten sonra sürekli PvP yapabilirsiniz...

Giydiğiniz kıyafetleri para ile alma şansınız yok, bir şekilde moblardan düşürmek zorundasınız, düşük leveller için moblardan düşenler satılabiliyor tabi ama yüksek level itemler yani epic ve legendary olanlar sadece moblardan düşer ve trade edilemez sadece düşüren giyebilir, class ı uymuyorsa npc ye satabilir...

Benimde merak ettiğim henüz Astral'e çıkmadım gemimin tamamlanmasını bekliyorum 5 gün sonra onuda keşfedicez bakalım umduğumuz gibi olucakmı :)

Oyunun en kötü yönü şu diyebiliriz, kıyafetlere rune slotu açmak için botiuqe itemi gerekiyor, rune leveli yükseltmek için aynı şekilde... Bazı yönleri paraya bağlı tabi bunları Ah'den de temin edebilirsiniz ama oyun içi gold sahibi olmalısınız, gerçi yüksek levellerde gerekiyor bu söylediklerim ki yüksek levelde para kazanmak çokda zor değil...

Neyse başlayanlara iyi oyunlar, başlamak isteyenlere en azından deneyin derim, ben denedim memnun kaldım... Sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım, malum bende çok fazla tecrübeli değilim ama bu oyunla ilgili fazla Türkçe destek bulunmuyor, bildiğimiz kadarı ile yardımcı olurum...

İyi oyunlar...

• Arkadaslar ben isa serverindayim 7 lwl oldum dün oynuyanlar varsa Id verirseniz size ulaşmaya çalısırım benim id Tempatik Oyuna girdiğinizde bana pm atarmısınız yada burdan bana mesaj olarak atsanzda olur :)
  • slm arkadaşlar hala oynayan varmı bende isa serverindayim tek takılmak sıkıcı oluyor beraber takılalım pm ler nedir?
  • Yeni patch gelmiş.Birisi önemli yerleri çevirebilir mi?

http://allods.gpotato.com/news/category/patch-history/
  • Kardesim bu yazi cok uzun..Sen merak ettigin kısımları sor turkcesini vereyim :)
  • Tüm classlarda 5 hatadan baslamak üzere 20 hataya kadar hata var haziyo :D Hep düzeltmisler :D ama asıl bomba olan kısım surası :D

Mage
    • Fixed a bug with Mana Shield

• Fixed a bug where Conflagrate and Wall of Flame did not inflict damage to targets that were immune to control effects

Magede sadece 2 hata varmıs :D HAHAHA :D Adam Mage'i yapmıs digerlerini sallamıs :DD
  • Bugların düzeldiğine sevindim.Yeni map falan gelmiş anladığım kadar ile.Yılbaşı etkinlikleri başlamış.Yalnız hoş etkinlikler yapmışlar.Başkalarına kar topu atıyoruz, çam ağacı,süs,kardanadam falan dikiyoruz gayet iyi yapmışlar.

Bu arada önceki patchlerden birinde incense gelmişti ve bu yüzden herkes oyunu bırakmıştı.Gpotato hatasını anladı ve bunu kaldırdı.Artık günlük görevlerle incense temin edilebiliyor.Curse itemler içinde günlük görev var.O sorunda ortadan kalkmış.Herkesi ISA serverına bekliyoruz.Oyuna yeni başlayacaklar EU versiyonunu indirsin.

PM:Themosthated
    PM:Glomental
  • indirdim ben sevmedim yaw herşey güzel hoş takılcak adam yok bide sürekli kascak zaman yok level kolay olmalı item zor itemide geceleri guildşer toplanıp boss fln kesmeli oyun tarzı budur yaw bunda sirf levelle 2 ay fln uğraşman gerek biri demişki 6dan 9 a 4 saatte geldim bunun 20 30 40dan sonrasını düşün krdşm bakalım ozman napcan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

indirdim ben sevmedim yaw herşey güzel hoş takılcak adam yok bide sürekli kascak zaman yok level kolay olmalı item zor itemide geceleri guildşer toplanıp boss fln kesmeli oyun tarzı budur yaw bunda sirf levelle 2 ay fln uğraşman gerek biri demişki 6dan 9 a 4 saatte geldim bunun 20 30 40dan sonrasını düşün krdşm bakalım ozman napcan :D

Ben 1-2 ayda 40 level oldum.
  • PM list yapsak oyunda toplanalım daha zevk alırız :)

PM = Lasusl
  • Hangi serverdasın?

ISA'da oynayanlar pm'lerini verebilirler mi?

Edit:Empire tarafı pm'leri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZacDoUrden -- 20 Aralık 2010; 16:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArenuS

Bugların düzeldiğine sevindim.Yeni map falan gelmiş anladığım kadar ile.Yılbaşı etkinlikleri başlamış.Yalnız hoş etkinlikler yapmışlar.Başkalarına kar topu atıyoruz, çam ağacı,süs,kardanadam falan dikiyoruz gayet iyi yapmışlar.

Bu arada önceki patchlerden birinde incense gelmişti ve bu yüzden herkes oyunu bırakmıştı.Gpotato hatasını anladı ve bunu kaldırdı.Artık günlük görevlerle incense temin edilebiliyor.Curse itemler içinde günlük görev var.O sorunda ortadan kalkmış.Herkesi ISA serverına bekliyoruz.Oyuna yeni başlayacaklar EU versiyonunu indirsin.

oyuna başlayıp incense olayını öğrenince 14 lvl de bırakmıştım.eğer bu olay düzeldiyse bu hafta sonu geri dönebilirim.ISA empire daydım sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: weatore

quote:

Bugların düzeldiğine sevindim.Yeni map falan gelmiş anladığım kadar ile.Yılbaşı etkinlikleri başlamış.Yalnız hoş etkinlikler yapmışlar.Başkalarına kar topu atıyoruz, çam ağacı,süs,kardanadam falan dikiyoruz gayet iyi yapmışlar.

oyuna başlayıp incense olayını öğrenince 14 lvl de bırakmıştım.eğer bu olay düzeldiyse bu hafta sonu geri dönebilirim.ISA empire daydım sanırım.

Dostum hepsi düzeldi.Hergün 10-15 dk uğraşarak 24 saatlik incense alabilirsin bir npcden.Yeni başlayacak herkesi Allods Eu'da Isa serverında bekliyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: weatore

quote:

Dostum hepsi düzeldi.Hergün 10-15 dk uğraşarak 24 saatlik incense alabilirsin bir npcden.Yeni başlayacak herkesi Allods Eu'da Isa serverında bekliyoruz.

tmm o zaman cuma akşamı indirmeye başlıyorum.aynı günün akşamı oyundayım

• Tamam dostum bekliyoruz.Themosthated veya Glomental'e pm atarsın.
  • oyunu Taaaa En başlarında oynamıştım. sonra bırakmıştım. oyunda suan ortam nasıl yanı iki ırktada oyuncu sayısı nasıl bomboş maplarda oynanmıyor degilmi. birde incense ne işe yarıyordu :) ayrıca cursed item olayında ne gibi bir değişikliğe gitti gpotato eger ortam iyise geri dönebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.