Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArenuS

quote:

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

Görevleri yapmak lazım mı hepsini ? 6 lvl mageim

Evet dostum oyun görevler üzerinden ilerliyor.Isa serverındaysan sana oyun içinde yardımda bulunabilirim.

evet isa kardeş
  • quote:

quote:

quote:

Görevleri yapmak lazım mı hepsini ? 6 lvl mageim

Evet dostum oyun görevler üzerinden ilerliyor.Isa serverındaysan sana oyun içinde yardımda bulunabilirim.

evet isa kardeş

senle beraber 4 işi oldum sanırım.bende cuma akşamı oyundayım

• lvllar kc sizin clan varsa alirsiniz dimi veya kuralim
  • Bende başladım isa serverında 5 lvl oldum crit mage kasıyorum ama statlarının nasıl olması gerektiğini bilmediğim için daha stat vermedim. Statlar konusunda bilgisi olan varsa yardım istiyorum . Nickim Overcometr .
  • bugun bende baslayabılırım stat buıldler , talent varsa talent buıldlerı , hangı serverda turkler yogunlukta vs hıc bısey bılmıyorum bakalım artık.
  • Healer karakter sectım ama sansıma ben karakterı yarattıktan 1 dakıka server bakıma gırdı :)

ISA serverında actım.

Sımdı healer sınıfının stat buıld ve talentlerı ıle ılgılı arastrıma yapıcam. healerlerın bıldıgım kadarı ıle cok fazla mana ya ıhtıyacı olur. mana agırlıklı bır buıld gıtmem gereklı sanırım.

EDIT : Karakterın adı Raveka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Aralık 2010; 14:04:57 >
  • Oyuna girerken hata veriyo sizde de veriyo mu?
  • Sunucu bakımda su anda o yuzden gıremıyorsunuz.
  • heh iyi o zaman oyunu 2 kere sildim yükledim
  • Oyunda savaş sistemi nasıl? Eskiden oynamıştım 3 saatte 6lvl olmuştum baya sıkmıştı şimdi oyuncu sayısı ve kasma durumu nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Sımdı healer sınıfının stat buıld ve talentlerı ıle ılgılı arastrıma yapıcam. healerlerın bıldıgım kadarı ıle cok fazla mana ya ıhtıyacı olur. mana agırlıklı bır buıld gıtmem gereklı sanırım.

Melee healer buildi ara forumlarda. Amerika serverının forumunu öneririm. Avrupalılar biraz ketum o mevzularda.

bende melee healer ım önceki sayfada arkadaş bir build vermişti benim.için şimdi bende bakıcam biraz
  • Allodsun sitesinde dolanırken bir bilgiye rastladım ve bu olay beni başlamaya teşvik etti =)
    Bilgiyi kısaca anlatayım:
    Eskiden incense(parfüm) alabilmek için 5 npc ile konuşmanız gerekiyordu bu da haritanın ayrı yerlerindeydi baya bi uğraştırıyor ve zaman alıyordu.Fakat artık görevi aldığınız npc ile konuşuyorsunuz ve sizi empire iseniz zite league iseniz siveriaya yolluyor ve sadece bir npc ile konuşuyorsunuz + 20silver veriyorsunuz ve parfümü alıyorsunuz yanında exp scroll vs vs bişeyler daha veriyor 24 saatlik parfüm olduğunu es geçmemek lazım...Oyundaki herkesin bildiği teleport taşıyla ziti veya siveriayı markladığınız zaman bu görevi yapmak 5dk bile sürmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Oyunda savaş sistemi nasıl? Eskiden oynamıştım 3 saatte 6lvl olmuştum baya sıkmıştı şimdi oyuncu sayısı ve kasma durumu nasıl acaba?

Sorum çok mu zor oldu? Cevabınıza göre oyunu indirmeye başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Allodsun sitesinde dolanırken bir bilgiye rastladım ve bu olay beni başlamaya teşvik etti =)
    Bilgiyi kısaca anlatayım:
    Eskiden incense(parfüm) alabilmek için 5 npc ile konuşmanız gerekiyordu bu da haritanın ayrı yerlerindeydi baya bi uğraştırıyor ve zaman alıyordu.Fakat artık görevi aldığınız npc ile konuşuyorsunuz ve sizi empire iseniz zite league iseniz siveriaya yolluyor ve sadece bir npc ile konuşuyorsunuz + 20silver veriyorsunuz ve parfümü alıyorsunuz yanında exp scroll vs vs bişeyler daha veriyor 24 saatlik parfüm olduğunu es geçmemek lazım...Oyundaki herkesin bildiği teleport taşıyla ziti veya siveriayı markladığınız zaman bu görevi yapmak 5dk bile sürmez

buda güzelmiş bayağı kolaymış.ama biz yeni oldumuğuz için 20 silver veremeyiz.yani bn veremem daha

• 1.5 exp eventi başlamıştır hayırlı olsun.

@brutalhero
    dostum clan kurmak için yeterli player yok.Aslında varda 7-8 kişi için clan kurulmaz.Sizin gibi yeni oyuncular geldikçe clan kurma olasılığı artıyor.

@treth
    Sen characterini league tarafında açmışsın.Biz Empire tarafındayız.İstersen burda aç.Yardımcı olurum oyunda.

@zzehir
    arkadaş listeme ekledim dostum oyuna girersen pm atarım sende eklersin

Yeni Başlayanlar varsa beni eklesinler.Pm=Glomental ( İsa serverı İmperial tarafı)
  • quote:

1.5 exp eventi başlamıştır hayırlı olsun.

@brutalhero
    dostum clan kurmak için yeterli player yok.Aslında varda 7-8 kişi için clan kurulmaz.Sizin gibi yeni oyuncular geldikçe clan kurma olasılığı artıyor.

@treth
    Sen characterini league tarafında açmışsın.Biz Empire tarafındayız.İstersen burda aç.Yardımcı olurum oyunda.

@zzehir
    arkadaş listeme ekledim dostum oyuna girersen pm atarım sende eklersin

Yeni Başlayanlar varsa beni eklesinler.Pm=Glomental ( İsa serverı İmperial tarafı)

oyuna girmek istiyorum.yarına az kaldı

• slm arkadaşlar ben league mage açmıştım ama herkez karşı tarafta yeni karakter açtım şimdi ismim Axcell
    oyun tek başına zevk vermiyor lvl kasmak çok zor
  • Dostum biz İsa serverında Empire tarafındayız.İstersen gel zorlandığın görevlerde yardım edebiliriz.Ayrıca level kasmak zor değil sadece alışman gerekiyor.2 günde 11-12 lvl olma imkanın var.
  • quote:

Dostum biz İsa serverında Empire tarafındayız.İstersen gel zorlandığın görevlerde yardım edebiliriz.Ayrıca level kasmak zor değil sadece alışman gerekiyor.2 günde 11-12 lvl olma imkanın var.

ayrıca şu anda 1.5 exp eventi var şu an tam kasmalık zamangerçi sen biliosun diğer arkadaşa söledim ben
  • Evet bunu demeyi unutmuştum.Ayrıca exp eventi var.

Birde şunu anlamıyorum.Kasmak zor diyorlar.Arkadaş oyun zaten maksimum 42 level.Diğer oyunlardaki gibi 90-100 gibi bir level sınırı yokki
    Birde sanırım kasmaya zor diyenlerin "rest" sisteminden haberleri yok
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.