Şimdi Ara

Allods Online EU -- OPEN BETA Başladı! (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.099
Cevap
1
Favori
122.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KnightOnline - Metin2 - Dekaron Online - Runes Of Magic den sonra bu oyun Allods ONline hepsinden daha zevkli..!!!

Evet arkadaslar oyun gayet güzel bir oyun biraz lwl atlaması diğer oyunlara nazaran zahmetli ama şahsen ben beğendim (Güzel Olan herşey zordur) :)

Oyuna katılmak isteyen arkadaslara

EU VERSIYON
    SERVER: ISA

Imperial
    Mage

Nick: KelleHunter

Oyunda ne kadar turk olursa haberleşirsez o kadar çevremiz olur ve gucleniriz... Herkezi bekliyoruz.
  • bende Allods oynamaya karar verdim yaklaşık 1 haftadır oyun araştırıyordum ancak sonunda allods a karar verdim ancak şöyle bi sorunum cıktı
    oyun 3.4 gb ve siteden direk down veriyor herhangi bi downloader yok
    ve benim pc 60kb ile çektigi icin baya uzun surer
    alternatif indirme secenegi varsa buradan iletirseniz sevinirim
  • garip bi oyun hiç indirip uğraşma benden sana tavsiye. World of warcraft'dan esinlenmeye calısmıslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Futuré

garip bi oyun hiç indirip uğraşma benden sana tavsiye. World of warcraft'dan esinlenmeye calısmıslar.

Ben oyun nasıl diye sormadım sadece alternatif bi indirme linki istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

Avrupa yayıncısının sitesinde başlıktaki linkten başka sol kısımda "download/media" diye **** kadar link yazıyor. Siteye git ve indir. Bir sürü link var orada. Torrent, gpotato, gamershell falan filan...

tşkler ama hepsinde indirme şekli aynı ( direk down ) bana downloander olan bi link lazım
  • gpotato allods sitesinde ki download bolumune downloader olarak degistirmiş :D
  • hass :D yanlş olmuş tam sevinmiştim :D

bide diyodum ulen downloader var ama hala yavas cekiyo :D demek nedeni belliymis :D
  • Tekrar dönüyorum şu allodsa.Bi türlü bırakamadım şunu...
    Hala fazla oynayan yok gibi:(
  • ben son 2 haftadır solo oynuyorum. 25 lvl bi healer yaptım ama healer healerden baska herseye benzedı :) Caster karakterden sıkıldım yakın dovus ısıne gırmek ıcın yenı bır karakterle baslıcam.. yenıden teleporterları acmak , tekrar reputatıon kasmak zor gelıo ama yapcak bısey yok :)

Oyunda turk oyuncular vardı ama artık yok bu forumda konusanların hıc bırısı gırmıyo oyuna bı anda terkettıler :D
  • şu an online birileri var mı? nick kraart pm atarsanız sevinirim
  • Bende başlıycam ama daha indirmedim iniyor şuan
  • Avrupa(EU)'nun ISA sunucusunda Legends isimli bir guild(bir nevi klan) var.
    Guild'in başkanı bir Türk. Guild'de bir çok Türk var. Yabancılar da var guild'te.
    Legends ISA serverındaki en büyük guild'lerden biri.
    Oyunda Kanianist ve Tartolos ile iletişime geçebilirsiniz. (ISA'dalar ve The League tarafındalar). Size yardımcı olacaklardır.
    Hatta web sayfası da şu:
    http://legends-allods.mmoguildsites.com/

http://guilds.en.allods.gpotato.eu/group/allodslegends

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge_s -- 10 Ocak 2011; 21:49:54 >

• Ben oynıycam ama laucnhera girince java module falan diyor hhata veriyor ie sayfası çıkıyor devamlı,bu hatayı düzeltene minnettar olurum
  • Arkadslar oyunu ındırdım ama acmaya calısında fatal error in java module hatası verıp 60 kusur sayfa acıo fılan.. yardımcı olursanız sevınırım yabancı sorum sıtelerınde yazanlardan bıs anlamıyorum...ıstersenız frees_a1@hotmail.com dan da konusabılırız ...sımdıden tesekkurler
  • Denicem simdi tesekkurler
  • arkadaşlar oyun başlıcam turk guıld varmı ve hangi servera geciyim?
  • simdi indiriyorum
  • ISA serveryım nıck Ironhazee 3 tane data var ne yapcak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burgerkral -- 17 Ocak 2011; 19:40:22 >
  • oyunu hala oynayan var mı Ironhazee nick ısa serveryım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burgerkral -- 19 Ocak 2011; 13:30:28 >
  • aRkadaşLar Ben yeni BaşLadım. VeDe Tam NeYin ne oLduğunu Bilmiyorum.. :)

Bana yaRdım eDebileCek Bi Türk KaRdeşim VaRmı aCaba :) Çok MeMNun oLurum Çünkü Bu Oyunu KesinLikLe
    oYnamak İstiyorum. :)

tuturk_122@hotmail.com

ekleRseniz Çok Sevinirim :) TeşekküRLer. :)
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.