Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orda kasıyorum geldın bana daldın ayıp ettin :D . 2 v 1 ama seni aldım o bana yeter . Tabii ss siz olmaz

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]

• Elimde kullanmadığım ve kullanmayacağım 100 kristal değerinde (5 TL) bir e-pin var. Öyle duruyo İsteyen olursa Turkcell 5 TL atana göndereyim. İlgilenen PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

PvE: Solo, DPS (Sadece kasılmak için bir build. Eğer epic itemlarımı dizip ileride PvP yapacağım diyorsan bu buildi kullan.)
    http://allodsbase.com/en/talents#-2ox1vpgutx1gw4yc615paekvyc10e8q7h8e

NOT: Talentların üstündeki numaralar kaç levelda açılacağını belirtiyor.

Simdi hocam ben bu buildde bi sifacı kasıcam ama kafama 2 sey takıldı
    1. Stat olarak hangilerine agırlık vericez
    2. Silah secimi nasıl olucak 2 asamı yoksa 1 asa 1kalkan 1 topuz tarzımı olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Elimde kullanmadığım ve kullanmayacağım 100 kristal değerinde (5 TL) bir e-pin var. Öyle duruyo İsteyen olursa Turkcell 5 TL atana göndereyim. İlgilenen PM

pm attım
  • Arkadaşlar bende kanyalı wariorum 14 lwl im 1h 1shield düşünüyorumskilleri sanşa verdim hep yıldızlılara veriyorum arasıra bu baya eksiktir diye uyarıyor hünerdi galiba ona veriyorum statlar güzel fakat skl konusunda acil yardıma ihtiyacım var biri bana şu talent sitesinden bi link yapabilirmi bakim ordan yoksa bırakıcam oyunu skill bilmeden olmuyor bile oyun içi nickim Volkoff ayrıca bi guildeyim ama adını bilmiyorum Xpass diye bi elemem aldı öle yani bana biri skill konusunda yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllVENDETTAlll

Arkadaşlar bende kanyalı wariorum 14 lwl im 1h 1shield düşünüyorumskilleri sanşa verdim hep yıldızlılara veriyorum arasıra bu baya eksiktir diye uyarıyor hünerdi galiba ona veriyorum statlar güzel fakat skl konusunda acil yardıma ihtiyacım var biri bana şu talent sitesinden bi link yapabilirmi bakim ordan yoksa bırakıcam oyunu skill bilmeden olmuyor bile oyun içi nickim Volkoff ayrıca bi guildeyim ama adını bilmiyorum Xpass diye bi elemem aldı öle yani bana biri skill konusunda yardım etsin

buildini elinden geldıkce kendın hazırlamaya çalış cunku baskalarının yaptıgı buildler sana uymayabilir . Yine onlardan fikir alabilirsin tabii . Oyunun forum sitesinde wwarrior la ilgili bilgiler var . Ayrıca oyunda REACTİON birliğinde Wardion a pm at belki yardımcı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

Aborjin

Orda kasıyorum geldın bana daldın ayıp ettin :D . 2 v 1 ama seni aldım o bana yeter . Tabii ss siz olmaz

lan yalana soyleme sen bana daldin ilk ben suan pvp dusunmuyorum hic tek amacim experience :p

• quote:

Orijinalden alıntı: RfLex.

quote:

PvE: Solo, DPS (Sadece kasılmak için bir build. Eğer epic itemlarımı dizip ileride PvP yapacağım diyorsan bu buildi kullan.)
    http://allodsbase.com/en/talents#-2ox1vpgutx1gw4yc615paekvyc10e8q7h8e

NOT: Talentların üstündeki numaralar kaç levelda açılacağını belirtiyor.

Simdi hocam ben bu buildde bi sifacı kasıcam ama kafama 2 sey takıldı
    1. Stat olarak hangilerine agırlık vericez
    2. Silah secimi nasıl olucak 2 asamı yoksa 1 asa 1kalkan 1 topuz tarzımı olucak

Full Şans vereceksin. Silah seçimi olarakta Topuz-Kalkan şeklinde olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ǻlucard -- 15 Nisan 2011; 14:27:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Aborjin

lan yalana soyleme sen bana daldin ilk ben suan pvp dusunmuyorum hic tek amacim experience :p

Sakin ol şampiyon 2 nız geldınız benım uzerıme ben napıyım baktım kesebılecegım sen varsın daldım direk sana . Madem kasıckasın gelmesene benım ustume ustume

• quote:

quote:

quote:

Aborjin

Sakin ol şampiyon 2 nız geldınız benım uzerıme ben napıyım baktım kesebılecegım sen varsın daldım direk sana . Madem kasıckasın gelmesene benım ustume ustume

seninle hesaplascaz bekle sen bekle :p

bu arada ben 4-5 gun inaktifim giremicem oyuna. kolay gelsin hepinize.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aborjin

seninle hesaplascaz bekle sen bekle :p

bu arada ben 4-5 gun inaktifim giremicem oyuna. kolay gelsin hepinize.

bekliyorum...

• @devil_123 Bugünden beri sizin guildi kesiyorum, bi seni göremedim. Sizin şehre bile geldik
  • arkadaslar savasci skill ve stat build nasil gidilmeli bilgisi olan bir arkadas bilgilerini paylasirsa cok sevinirim .
  • quote:

@devil_123 Bugünden beri sizin guildi kesiyorum, bi seni göremedim. Sizin şehre bile geldik

Ya kesmen normal , bizim birlikten fazla kısı yok artık asee de ıste 23 den 25 e kadar arkadaslar var 26 falan onlarıda kesıyosunuzdur bi ara toplancaz ama pk atarız artık ben kasıyorum öle şehirde flan değilim tenha yerlerde kasıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inpatosu
    arkadaslar savasci skill ve stat build nasil gidilmeli bilgisi olan bir arkadas bilgilerini paylasirsa cok sevinirim .

Sormadan önce konuyu okumanda fayda var. Ben site paylaşmıştım. Oradan bakabilirsin.
  • skill ve stat builde uyarsak bize ne gibi bi faydası olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10
    skill ve stat builde uyarsak bize ne gibi bi faydası olur?

Karakterin kötü olmaz işte :D Daha iyi olursun, daha fazla vurursun, duruma göre daha sağlam olursun. Aklına ne geliyorsa.. Eğer rpg deneyimin varsa, talent ve skillerin açıklamalarını okuyarak kendin de hazırlayabilirsin.
  • quote:

quote:

Karakterin kötü olmaz işte :D Daha iyi olursun, daha fazla vurursun, duruma göre daha sağlam olursun. Aklına ne geliyorsa.. Eğer rpg deneyimin varsa, talent ve skillerin açıklamalarını okuyarak kendin de hazırlayabilirsin.

dps, tank ve bunun gibi tanımları bana açıklayabilir misiniz?
    dps'yi biraz araştırdım ben.warrior'um bana uygun olduğunu düşünüyorum.açıklamanızdan sonra bir daha gözden geçireceğim.
    bir de son olarak istediğim bişey var.

dps'nin + ve -'leri
  • quote:

quote:

quote:

dps, tank ve bunun gibi tanımları bana açıklayabilir misiniz?
    dps'yi biraz araştırdım ben.warrior'um bana uygun olduğunu düşünüyorum.açıklamanızdan sonra bir daha gözden geçireceğim.
    bir de son olarak istediğim bişey var.

dps'nin + ve -'leri

Dps atak ağırlıklı karakterler için kullanılan bir sıfat.Tank defansif yönden üstün atak yönü düşük karakterler.Dps nin avantajı class a göre değişiyor.Mage olsan çok yüksek vurursun ama def az oluyo.Warrior dps olsan büyülere karşı def'in az olur ama atağın yüksek olur.Bunun gibi şeyler.

• Şunu da ekleyeyim: Damage per second (DPS) yanii ''Saniyede Zarar'' demek. DPS sınıfları, damage'i yüksek olanlar..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.