Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: runescapez

Beyler ben talent ve statlarımı sıfırlamak istiyorum. Nasıl yapacağım ?

nadir nesne dükkanından kristalle item alıcaksın adını hatırlıyamadım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10
    DPS Warrior olucam.
    Statları nasıl vermeliyim?

Şans 'a vereceksin galiba..
  • şifacı(healer için) için hangi statlar önemli ?

forumlarda şu şekilde yazmışlar statalr için, Perception = Wisdom > Faith = Intelligence melee healer için ama hangi statlar bunlar. oyunun mükemmel türkçesi karşısında aciz kaldım.

intelligence in mantık olduğunu anladım ama diğerleri kafamı karıştırdı , gece gece birazda uyku var kafa basmıyor.
  • Oyun ilk levellerde hiç zevk vermedi.Ayrıca gpotato'nun yayımladığı allods'da cash shop çok pahalı olduğu için herkes oynamayı bırakmış.
    Burada da durum böylemi?
    İlk leveller çok sıkıcı ileride zevkli olur mu?
    Pvp yapmak zevklimidir?

Sıradan bir sorular oldu ama vereceğiniz yorumlara göre oynayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyun ilk levellerde hiç zevk vermedi.Ayrıca gpotato'nun yayımladığı allods'da cash shop çok pahalı olduğu için herkes oynamayı bırakmış.
    Burada da durum böylemi?
    İlk leveller çok sıkıcı ileride zevkli olur mu?
    Pvp yapmak zevklimidir?

Sıradan bir sorular oldu ama vereceğiniz yorumlara göre oynayacağım.

Zevkli ve ucuz. 5 tl ye 100 kristal . 30 lv a kadar alabileceğin exp kağıdı ve muska lar var . Muska 2 kristal 20 tanesi . 5 tane kağıt 20 kristal . tütsü falan var onlar 8 kristal . Ucuz yani
  • neden kimse yardımcı olmuyor ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelion

şifacı(healer için) için hangi statlar önemli ?

forumlarda şu şekilde yazmışlar statalr için, Perception = Wisdom > Faith = Intelligence melee healer için ama hangi statlar bunlar. oyunun mükemmel türkçesi karşısında aciz kaldım.

intelligence in mantık olduğunu anladım ama diğerleri kafamı karıştırdı , gece gece birazda uyku var kafa basmıyor.

Şans:kritik şansı arttırı

Mantık: Büyü saldırısını arttırır.

Ruh:Manayı ve yenilenme oranını arttırır.

Önsezi:Rakipten gelen büyü saldırılarını azaltır.

Bilgelik:Rakipten gelen saldırıların iyileşme süresini kısaltır.

Oyunda zaten senin vermen gereken statlar yıldız ile işaretlenmiştir.Birde pvp ve pve olarak build yapılandırması var.Oyunda o yıldızlı statların üzerine mausu getirince ne gibi bir özellik verdiğini görebilirsin.

Pvp ağırlıklı gitmek istiyorsan sağlam olman lazım.Önsezi,Ruh ve bilgelik şeklinde gidebilirsin.Pve için saldırı ağırlıklı olmak lazım.Bunun için mantık ve Şans ağırlıklı olmakta fayda var.

Bu benim düşüncem.Mantıken böyle iyi olur tabi yine kendin bilirsin.

• Pagan satları nasıl olmalı?
    Skillleri nasıl olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seigneur

Pagan satları nasıl olmalı?
    Skillleri nasıl olmalı?

Full Şans vereceksin , al buda Pagan Caster Build.

http://allodsbase.com/en/talents#-30x2437botxg41g0yv2bvho3syc20hs43g
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

quote:

Orijinalden alıntı: Seigneur

Pagan satları nasıl olmalı?
    Skillleri nasıl olmalı?

Full Şans vereceksin , al buda Pagan Caster Build.

http://allodsbase.com/en/talents#-30x2437botxg41g0yv2bvho3syc20hs43g

Çok eski build değil mi o? Oyunun EU ya da US sitesinin forumundan bulabilirsin.

• ve sonunda evimdeyim :p

artik kasabilirim :p
  • birkaç ss

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.]

• reanimasyon gibi bir skill yok

kritik doldurdumu hp %100 fullüyor.

30 olduk napcaz şimdi bakalım..
  • Güzel bi foto

• su ssleri simage yap bari ne yazdiklarimiz gozuksun.

misaki bana pm at
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

su ssleri simage yap bari ne yazdiklarimiz gozuksun.

misaki bana pm at

Aynen.Kotalılar girmesin 7. sayfaya başlığa yazmak lazım
  • ben bu oyunu ilk çıktığında oynuyordum 40 level psicionistim vardı ama ben oynarken parfüm denen item vardı gerçek parayla alınıyordu ve çok pahalıydı 5 tane parfüm 20 dolar gibi bişeydi bu dediğim item pvp yaparken öldüğünde üzerine gelen debuffı silmeye yarıyordu dediğim debuff öyle böyle değil direk bütün statsı %25 azaltıyordu ve 40 leveldeyken 50 dakikaya kadar süresi çıkıyordu 4 kere öldüğünü düşünürsen -%100 stats yani herşeyin sıfırlanıyordu bu yüzden oyunu bıraktım bu oyun için "force to pay" ifadesi çok geçiyordu bütün forumlarda oynayan arkadaşlar bu buff hakkında ve parfümlerle ilgili fiyat bilgisi verebilirmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuems

ben bu oyunu ilk çıktığında oynuyordum 40 level psicionistim vardı ama ben oynarken parfüm denen item vardı gerçek parayla alınıyordu ve çok pahalıydı 5 tane parfüm 20 dolar gibi bişeydi bu dediğim item pvp yaparken öldüğünde üzerine gelen debuffı silmeye yarıyordu dediğim debuff öyle böyle değil direk bütün statsı %25 azaltıyordu ve 40 leveldeyken 50 dakikaya kadar süresi çıkıyordu 4 kere öldüğünü düşünürsen -%100 stats yani herşeyin sıfırlanıyordu bu yüzden oyunu bıraktım bu oyun için "force to pay" ifadesi çok geçiyordu bütün forumlarda oynayan arkadaşlar bu buff hakkında ve parfümlerle ilgili fiyat bilgisi verebilirmi acaba ?

O debuff dediğin Fear of Death diye birşeydi adı öyleydi sanırsam o tamamen kalktı ve parfüm hala var ama parfümsüz ile parfümlü arasında çok küçük bir fark var ve eğer para yatırırım diyorsan pahalı bir şey de değil ben hiç para yatırmadan oynuyorum hiç sıkıntı yok gayet rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Orijinalden alıntı: yuems

ben bu oyunu ilk çıktığında oynuyordum 40 level psicionistim vardı ama ben oynarken parfüm denen item vardı gerçek parayla alınıyordu ve çok pahalıydı 5 tane parfüm 20 dolar gibi bişeydi bu dediğim item pvp yaparken öldüğünde üzerine gelen debuffı silmeye yarıyordu dediğim debuff öyle böyle değil direk bütün statsı %25 azaltıyordu ve 40 leveldeyken 50 dakikaya kadar süresi çıkıyordu 4 kere öldüğünü düşünürsen -%100 stats yani herşeyin sıfırlanıyordu bu yüzden oyunu bıraktım bu oyun için "force to pay" ifadesi çok geçiyordu bütün forumlarda oynayan arkadaşlar bu buff hakkında ve parfümlerle ilgili fiyat bilgisi verebilirmi acaba ?

O debuff dediğin Fear of Death diye birşeydi adı öyleydi sanırsam o tamamen kalktı ve parfüm hala var ama parfümsüz ile parfümlü arasında çok küçük bir fark var ve eğer para yatırırım diyorsan pahalı bir şey de değil ben hiç para yatırmadan oynuyorum hiç sıkıntı yok gayet rahat.

evet kısaca FoD diyolardı ona ve çok büyük sıkıntısı oluyordu gpotato resmen sömürüyodu ben para yatırmak istemiyorum ama 1 saate yakın bir sürede de o buffı taşımak istemiyorum yorumların bir kısmını okudum level kasmak zormuş diyolar benim zamanımda sadece questlerle bile çok rahat level atlanıyordu sanırım ratelerle oynamışlar biraz

• Arkadaşlar türkçe bir tank build var mı önerebileceğiniz ?
    Ayrıca DH olarak çoğunluk ittifakta mı yoksa imparatorlukta mı oynuyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.