Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canxx33
    bende sandım hile var birşey olmaz itemleri sonuçta parayla satmıyorlar :P oyunun istedigi max miktar 20 tl 40 50 hadi 80 olsun sonuçta 1 aylıgına kasmak icin lazım olursa alırım gerisi boş wow da aylık para vere vere oynuyorduk hinede cok güzeldi ama sıktı.yenisine başlamak lazım bakalım kuruyorum şuan saol hinede.

Simdi hatirladim manyak bug var oyunda. Buyuculer gorunmuyo. Herkesi kesiyo. Mercan adasina giden geri donemiyo. Ben astral gemiye bindim yolda baska gemiyle carpisti icine girdim geminin sıkıstım kaldm. Sonra bi tasin ustune ciktim löng diye icine girdim tasin sıkıstim kaldim.
  • Kardeşim son gelen patchden bir haberin yok bari adamı etkilemeye çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful
    Kardeşim son gelen patchden bir haberin yok bari adamı etkilemeye çalışma

Son gelen patchle buyuculer gorundu savascilar kayboldu :D

Tmm tmm patch geldi buglarin %20si duzeltildi.
  • Her nekadar oyundan şikayetci olsamda oynuoz işte piyasada adam gibi oyun yok :D . Acaba diyorum Allods US 'amı geçsem holy charm freeymiş orda hergün event varmış hem player sıkıntısıda olmaz diye düşünüyorum ama TR 'dede epeyi tanıdık var napsakki ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed
    Her nekadar oyundan şikayetci olsamda oynuoz işte piyasada adam gibi oyun yok :D . Acaba diyorum Allods US 'amı geçsem holy charm freeymiş orda hergün event varmış hem player sıkıntısıda olmaz diye düşünüyorum ama TR 'dede epeyi tanıdık var napsakki ya

US a gec. Pisman olmassin.
  • bugun forumda felaket komik bir nedenden banlandim :D oyunda hatalar oldugunu soyledim ve sen nasil mail ru ya boyle itamlarda bulursun vs. diye banlamislar attigim milyonlarca mail e cevap gelmedigi halde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inpatosu
    bugun forumda felaket komik bir nedenden banlandim :D oyunda hatalar oldugunu soyledim ve sen nasil mail ru ya boyle itamlarda bulursun vs. diye banlamislar attigim milyonlarca mail e cevap gelmedigi halde :D

Benide forumdan uzaklastirdilar. Olay cok komik soru sordum gm ayrintili acikla dedi acikladim guzelce. Cevap veremedi atti beni forumdan.
  • Yine oyunu fazla kötülediğimi söyleyen olabilir , bırak ozaman fln diyecek adamlarda olabilir ama allodsTR facebook sayfasında CBT hediyeleri noldu diyince yazımı sildiler aradan 2-3 gün geçti bi arkadaş yazdı CBT hediyeleri nerde diye yazıyı sildi + face sayfasından banladı beni . Biliyorum vereceği 3-5 tomar 5-10 muska ama olsun o 5 tomar imp tarafında 60-70 g oda bişey yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

bende sandım hile var birşey olmaz itemleri sonuçta parayla satmıyorlar :P oyunun istedigi max miktar 20 tl 40 50 hadi 80 olsun sonuçta 1 aylıgına kasmak icin lazım olursa alırım gerisi boş wow da aylık para vere vere oynuyorduk hinede cok güzeldi ama sıktı.yenisine başlamak lazım bakalım kuruyorum şuan saol hinede.

Simdi hatirladim manyak bug var oyunda. Buyuculer gorunmuyo. Herkesi kesiyo. Mercan adasina giden geri donemiyo. Ben astral gemiye bindim yolda baska gemiyle carpisti icine girdim geminin sıkıstım kaldm. Sonra bi tasin ustune ciktim löng diye icine girdim tasin sıkıstim kaldim.

Kardeş nedense bütün olaylarda senin başına geliyo ha Oynamıcaksan oynama sabote etme konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 15 Mayıs 2011; 1:43:23 >

• quote:

İttifada yeni başladîm ben de nickim MacroCosmos ekle beni beraber yaparız görevleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

Yine oyunu fazla kötülediğimi söyleyen olabilir , bırak ozaman fln diyecek adamlarda olabilir ama allodsTR facebook sayfasında CBT hediyeleri noldu diyince yazımı sildiler aradan 2-3 gün geçti bi arkadaş yazdı CBT hediyeleri nerde diye yazıyı sildi + face sayfasından banladı beni . Biliyorum vereceği 3-5 tomar 5-10 muska ama olsun o 5 tomar imp tarafında 60-70 g oda bişey yani :D

oyuna giremiyorum girebilsem characterimi silip cok guzel bir nick buldum o isimde bir character acicam etkiye tepki :)
  • Ben de düşündüm şimdi euda mı başlasam usda mı yoksa tr devam mı ama us ve euda da oyuncu yok ki yaw
  • quote:

Kasmak inanilmaz zor bi yaratik kesmek 20-30sn oyuna para vermessen biyerden sonra birakman gerek.

Senin bu dediğine gülerim Oyuna hiç para yatırmadan 41 level oldum. Bence sen zora gelemiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

Ben de düşündüm şimdi euda mı başlasam usda mı yoksa tr devam mı ama us ve euda da oyuncu yok ki yaw

EU'ya başlarsan çok geri kalmış olursun. Benim 40 level karakterim var hiç oynamıyorum bile.. Bir de oyuncu sayısı çok az. Epic itemlerini dizmiş oyuncular oynuyor. US'da bi nevi öyle, orada da oyuncu sayısı çok az. Sen en iyisi TR'den devam et. Çünkü daha yeni oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

quote:

Kasmak inanilmaz zor bi yaratik kesmek 20-30sn oyuna para vermessen biyerden sonra birakman gerek.

Senin bu dediğine gülerim Oyuna hiç para yatırmadan 41 level oldum. Bence sen zora gelemiyorsun

Evet zora gelemiyorum. Eglenmek icin oynuyorum cunku. Kendime niye iskence edim. Konuyu sabote ettigimi dusunuyosaniz bida yazi yazmam

• quote:

quote:

quote:

Evet zora gelemiyorum. Eglenmek icin oynuyorum cunku. Kendime niye iskence edim. Konuyu sabote ettigimi dusunuyosaniz bida yazi yazmam

Git metin2 oyna o zaman

• quote:

quote:

quote:

quote:

Git metin2 oyna o zaman

Sende abarttin iyice wow oynucam merak etme

• quote:

Wow prepaidi nerden aliyodun. Sakin kredikarti deme nolur. yazın adam gibi baslicam. Ama alacagim yerde kararsizim. Bankamatik felan urascam biraz.

wow prepaidi kredi kartımla alıyordum ama wow pazar die cengiz abi var oda satıyor her türlü yardımcı olurlar ama bu dk dan sonra wow a başlanmaz oda ayrı :D
  • quote:

quote:

Wow prepaidi nerden aliyodun. Sakin kredikarti deme nolur. yazın adam gibi baslicam. Ama alacagim yerde kararsizim. Bankamatik felan urascam biraz.

wow prepaidi kredi kartımla alıyordum ama wow pazar die cengiz abi var oda satıyor her türlü yardımcı olurlar ama bu dk dan sonra wow a başlanmaz oda ayrı :D

Niye baslanmaz. Patchlerle ilgilimi.
  • quote:

quote:

quote:

Niye baslanmaz. Patchlerle ilgilimi.

Oyunun son pacht ine geldi ve genel olarak tamamlandı oyun sen başlicaksın lvl kascan hikayeyi takip edeceksin felan filan derken oyun harbiden bitmiş olur :D
    ama hinede zewkini alırsın ama bide oyunda türk yok türk bulsan bile guildler cok secicidir tutturman lazım yani ing varsa sorun yok tabi konuşabiliyorsan cünkü oyun %80 vent üstüne kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.