Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir
    Siteye bağlanamıyorum bende mi sorun var?

Dostum senin tek sorunun modeminin kapalı olması.

Post kastığın için saçma sapan mesajlar attığın için şikayet ettim seni

Hadi ya guluyom sana :D ben konu disi takiliyom toplam mesajim 500 küsür sadece 130u normal konular. Post kasiyomusum adama bak posttan banane. Kendinle karistiriyon beni kacbin mesajin var makale yazmadin heralde. Konudisi takildigim icin makara gecmeye alistim. Tmm son mesajim sacma ama 130 mesajim varsa 10 tanesi sacma ve konuyla ilgisi yoktur. Sen git kendini sikayet et postu gozunde buyutme. O sadece insanin nekadar sacmaladigini gosteren bi sayi.

Sürekli oyunu oynamadığın halde sabote ediyorsun ve saçma sapan mesajlar atıyorsun.
    Bin küsür mesaj yazmışsın demişsin.Foruma üyelik tarihime bak abisi ondan sonra konuş...

• quote:

Arkadaslar herkesten özür diliyorum bu tartisma icin. Arkadasin konuyla ilgisi yok ve sabote ettigimi soyluyo(nasil anladiysa artik). Ben onceki mesajlarimda konuyu sabote ettigimi dusunuyosaniz soyleyin birdaha mesaj yazmim dedim ve kimse cevap vermedi. Ben mesajlarimin cogunda oyunu kotuledim sonucta herkes iyi seyler yazcak diye bisey yok allods online icin bi bolum yok buda ana konu. Konu kaldigi yerden devam etsin. Tekrar özür diliyorum. Son mesajlarimi sildim.

tamam yazma bidaha
  • 1 haftadır oyuna girmiyorum pek hevesim kalmadı açıkçası. 39 olmaya pek kalmamıştı. wow takılıyorum eğer özlersem geri dönerim oyuna, şuan için karakteri satmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

1 haftadır oyuna girmiyorum pek hevesim kalmadı açıkçası. 39 olmaya pek kalmamıştı. wow takılıyorum eğer özlersem geri dönerim oyuna, şuan için karakteri satmayı düşünüyorum.

ben 37 yim 38 olunca sana pm atıyımda bi ws atalım ya . Cok isterim seninle vs atmayı
  • quote:

1 haftadır oyuna girmiyorum pek hevesim kalmadı açıkçası. 39 olmaya pek kalmamıştı. wow takılıyorum eğer özlersem geri dönerim oyuna, şuan için karakteri satmayı düşünüyorum.

karakter satmak yasakmış.
  • ko ve mt2 gibi bir oyun oynanmaz bebeler basmış :D hemde paralı oyun oynamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

zaten bütün online oyunlarda yasaktır dostum, legal olmamasına rağmen piyasası oldukça iyidir

devil_123 yaparız hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

zaten bütün online oyunlarda yasaktır dostum, legal olmamasına rağmen piyasası oldukça iyidir

devil_123 yaparız hocam

yarın 38 im burdan konusalım anlasalım kapısalım

• oyuna başladım oyun çok güzel biraz zor kasılıyor sadece ittifak elf büyücü oldum cun heykeli görevinde takıldım bu cun heykeli nerdedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngryWarior

oyuna başladım oyun çok güzel biraz zor kasılıyor sadece ittifak elf büyücü oldum cun heykeli görevinde takıldım bu cun heykeli nerdedir.

mavi büyükçe bir kristal göreceksin, ilk adadan çıkmak için sahildeki o kristalin yanına gidip çantana gelen tozu kullanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Nega, profil bilgilerinde verdiğin msnini ekledim. Eğer mesajımı görürsen msni aç

merhaba foruma giremedim birkaç gündür msnde ekledim hocam genelde skype kullandığım için mesajını görüp açtım msn bugün açık kalacak bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEGA

quote:

Nega, profil bilgilerinde verdiğin msnini ekledim. Eğer mesajımı görürsen msni aç

merhaba foruma giremedim birkaç gündür msnde ekledim hocam genelde skype kullandığım için mesajını görüp açtım msn bugün açık kalacak bekliyorum :)

nerdesin kanka unuttun bizi artık
  • 100 kristal çektim.
    5 tomar 100 muska aldım.
    geri kalanını 60 gden sattım.
    cezalandırıcı seti aldım.

fotoğraf çekmek istiyorum da nasıl poz vericez?
    karakter dönüveriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10
    100 kristal çektim.
    5 tomar 100 muska aldım.

karakter dönüveriyor?

Tam emin degilim ama wowda sol tusa basili tutunca dondurebiliyosun. Bunda da oyledir heralde.
  • quote:

quote:

100 kristal çektim.
    5 tomar 100 muska aldım.

karakter dönüveriyor?

Tam emin degilim ama wowda sol tusa basili tutunca dondurebiliyosun. Bunda da oyledir heralde.

Doğru cevap
  • Alınan kristaller en iyi hangi şekilde değerlendirilir?
    Doğrudan kostüm mü alınmalı yoksa başka şeylere mi yatırım yapmalıyız?
  • quote:

Alınan kristaller en iyi hangi şekilde değerlendirilir?

Oyundaki en önemli şey Runa , daha sonra at, çanta slotu ve de koruyucu muska
  • quote:

quote:

runa çok pahalı iş hocam ya
  • quote:

quote:

quote:

runa çok pahalı iş hocam ya

öyle ama damlaya damlaya göl olur . Kasıcan parayı alıcan krıstal - krıstal parca biriktirceksın basıcaksın .

• Oyunu 1hafta kadar önce charımı satıp bıraktım.Memlekete 2-3 ay kalmaya gideceğim.Oyundaki son durum nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.