Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed
    Oyunu 1hafta kadar önce charımı satıp bıraktım.Memlekete 2-3 ay kalmaya gideceğim.Oyundaki son durum nedir ?

Oyunun gmleri hariç herşeyi süper.
  • Saçma bugları vardı hala duruyor mu onlar ? ( astral geminin içinde sıkışmak ya da görünmezlik bug'u )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

beyler full healer kasmaya karar verdim.
    ama sürekli koruyucuyu aldıktan sonra simgeyi beğenmediğim için siliyorum.
    simgeyi(koruyucu) nasıl seçicez yaaaa

benim gibi manyak var mıdır diye merak ediyodum koruyucu işaretini beğenmediği için karakteri silen. varmış

ister istemez gözüm takılıyordu valla. zaten oynamıyorum bayadır şimdi yeni karakter açarım, arkadaşlarla başlarsam başlarım bidaha.
  • 22. seviyeyi nasıl geçeceğim , bitmez bu ızdırap yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

22. seviyeyi nasıl geçeceğim , bitmez bu ızdırap yahu

benim bırakma sebeplerimden biriside bu. 39 lvl oldum ancak bütün görevler bittiği için komple 39'u farm yaparak kasmak zorundayım. ben senelerce farm yapılan oyunlar oynadım. bıktım artık. hikaye falan olsa devam ettiririm yaparım bi şekilde. 210k küsür farm yapmam lazım. 45 lvl arkadaş dalga geçiyor bu yüzden

yok abi, satabilsem satıcam karakteri.. wowa devam..
  • yaa bu oyunu oynıyanın aklı yoktur :D 43 lv de biraktim ben İttifak Sample hadi by by liseli oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travnma

yaa bu oyunu oynıyanın aklı yoktur :D 43 lv de biraktim ben İttifak Sample hadi by by liseli oyunu

erken bırakmışsın kanka
    biraz oynayaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

quote:

Orijinalden alıntı: Travnma

yaa bu oyunu oynıyanın aklı yoktur :D 43 lv de biraktim ben İttifak Sample hadi by by liseli oyunu

erken bırakmışsın kanka
    biraz oynayaydın

kirahda 15 günde 1 lv alınca insan ister istemez soğuyor oyundan taa 3x lv lerde birakicaktim oyun ariyordum buldum artık tabikidee Shaiya çok süper ve dehşet oyun grafikler fevkalade ve lv 15 pvp sisteminde mevcud kasmak istemeyim pvp atmak istiyenler oyunda cok tutuluyor

• Ayni seyleri ben dedim millet demedini birakmadi.konuyu sabote ediyosun dediler bence sen zora gelemiyosun dediler sonra metiniki oyna dediler. Hakliymisim dimi :D neyse oynayana laf yok. Bida bu konuya yazmicaktim ama onca mesaji gorunce dayanamadim yazdim. Kalın saglicakla. Dedigim gibi zevk meselesi oynayana laf yok. Adam knight oynarken agzinin suyu akar zevkten, digerinin başı ağrir falan.
  • Geçte olsa millet bırakmaya başladı :D , Uyarısız atılan banlar , aylarca düzeltilemeyen buglar , oyunun itemshop la içiçe geçmiş sistemleri(para ve düdük) , ve tabi ki türk yetkililer :)
    Şimdi baktım forumlarına hala Kristal Paketi gelmemiş :) 1.5 ay önce 2-3 güne ekliyeceğiz demişlerdi , kapalı betaya katılanlara hediye vericez de demişlerdi , eminim onları bile hala vermemişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 28 Mayıs 2011; 5:13:43 >
  • 20tllik kristal çekmıştım tüh ya 20 tl daha koyup prepaid card alsaymışım keşke wowda

oyun bu arada okadar sıkıcıki girmek istemiyor canım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

quote:

benim bırakma sebeplerimden biriside bu. 39 lvl oldum ancak bütün görevler bittiği için komple 39'u farm yaparak kasmak zorundayım. ben senelerce farm yapılan oyunlar oynadım. bıktım artık. hikaye falan olsa devam ettiririm yaparım bi şekilde. 210k küsür farm yapmam lazım. 45 lvl arkadaş dalga geçiyor bu yüzden

Rüya fabrikasına gittim , her yer 22lik yaratıklarla dolu. Atladım hemen orda.

Yahu millet neden oyundan soğudu ?

• quote:

quote:

quote:

Rüya fabrikasına gittim , her yer 22lik yaratıklarla dolu. Atladım hemen orda.

Yahu millet neden oyundan soğudu ?

Tam gaz devam

• arkadaslar şovalye açamıyorum char açma yerinde karakter görünmyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 29 Mayıs 2011; 23:26:29 >
  • 1 ay önce 3 arkadaş oynamay başladık. Oyunda ki party sistemi çok saçma. Ex çok bölünüyor. 25 level olduk 2 arkadaşımı da hiç görmedim neredeyse. Hep görev yapıyorsunuz ve tek yapmak daha iyi ex veriyor e bu da oyunu gayet asosyal ve sıkıcı kılıyor. GM ler bugları düzeltemiyor. Görev yaparken biri bir anda gelip (görünmez halde) sizi kesip gidebiliyor. Eğer ben bu oyunu single player oyunmuş gibi oynamaktan sıkılmam diyorsanız tam size göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

1 ay önce 3 arkadaş oynamay başladık. Oyunda ki party sistemi çok saçma. Ex çok bölünüyor. 25 level olduk 2 arkadaşımı da hiç görmedim neredeyse. Hep görev yapıyorsunuz ve tek yapmak daha iyi ex veriyor e bu da oyunu gayet asosyal ve sıkıcı kılıyor. GM ler bugları düzeltemiyor. Görev yaparken biri bir anda gelip (görünmez halde) sizi kesip gidebiliyor. Eğer ben bu oyunu single player oyunmuş gibi oynamaktan sıkılmam diyorsanız tam size göre.

bu oyundaki en kötü şey bu zaten. insanları parti yapmamaya zorluyor. bunu halletseler belki oyun bir nebze daha çekilir. ileriki seviyelerde görevlerin verdiği exp en azından 2 katı oranında arttırılmalı yoksa farm yapmak zorunda kalınıyor.

arkadaşlarım oyunun türkçe olmasından dolayı mıdır bilinmez beğendiler oyunu onlarla başlamak istiyorumda bütün bunlar olduğu sürece biliyorum ki ileride yine aynı tas aynı hamam.

• quote:

quote:

1 ay önce 3 arkadaş oynamay başladık. Oyunda ki party sistemi çok saçma. Ex çok bölünüyor. 25 level olduk 2 arkadaşımı da hiç görmedim neredeyse. Hep görev yapıyorsunuz ve tek yapmak daha iyi ex veriyor e bu da oyunu gayet asosyal ve sıkıcı kılıyor. GM ler bugları düzeltemiyor. Görev yaparken biri bir anda gelip (görünmez halde) sizi kesip gidebiliyor. Eğer ben bu oyunu single player oyunmuş gibi oynamaktan sıkılmam diyorsanız tam size göre.

bu oyundaki en kötü şey bu zaten. insanları parti yapmamaya zorluyor. bunu halletseler belki oyun bir nebze daha çekilir. ileriki seviyelerde görevlerin verdiği exp en azından 2 katı oranında arttırılmalı yoksa farm yapmak zorunda kalınıyor.

arkadaşlarım oyunun türkçe olmasından dolayı mıdır bilinmez beğendiler oyunu onlarla başlamak istiyorumda bütün bunlar olduğu sürece biliyorum ki ileride yine aynı tas aynı hamam.

Oyun para üstüne kurulu diyen arkadaşlar olmuş. Bir nebze haklılar, oyuna başlamayi düşünenler bi 100 lirayı gözden çıkarsın derim. Party sistemino hangi akla dayanarak yapmışlar hiç anlamadım. Bir görev 600 exp veriyor 20 lvlda mob ise 50 veriyor böyle saçmalık mı olur ya :) Mobların expleri artırılmalı bence. 1 lvlda da 50 geliyor 40 lvlda da 50 geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Oyun para üstüne kurulu diyen arkadaşlar olmuş. Bir nebze haklılar, oyuna başlamayi düşünenler bi 100 lirayı gözden çıkarsın derim. Party sistemino hangi akla dayanarak yapmışlar hiç anlamadım. Bir görev 600 exp veriyor 20 lvlda mob ise 50 veriyor böyle saçmalık mı olur ya :) Mobların expleri artırılmalı bence. 1 lvlda da 50 geliyor 40 lvlda da 50 geliyor.

Oyun görev üzerine kurulu oldugu için partiyle gidip Ko daki gibi kasamassın ki . Grup olayı şöyle oluyo zor görevlerde bosslarda gidip yapıyosun işte grupla

• Oyunu bıraktım,
    Level 45.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Oyunu bıraktım,
    Level 45.

tamda bu lvda başlıcaktı heyecan niye bıraktın ya? . Astral , arena falan zevklı olurdu
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.