Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlla oynamak isteyen varsa eu oynasın adam daha fazla cashler yarı yarıyadan bile daha ucuz kurt felanda storeden alabiliyorsun muska bedava gmler her dakika yardım ediyor burdaki gibi şaçma şaçma eventler çekilişler yok ama ordada pvp haritaları kasar full turuncu item gezen adamlar var ama en azından tr allodsdaki gibi adamı ayakta öpmüyorlar resmen enayi yerine koyuyor mail ru...
  • 39 lvl karabüyücü satıyorum. taşlar 3-3-3-2-2-1. çanta 36 bölmeli. at var. meslek bitkicilik 380-390 arası bişeydi seviyesi. yazese kadar tam bitirilmiş. fiyat olarak kafamda bişey yok, ö.m ile konuşalım pazarlık yapalım. ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

39 lvl karabüyücü satıyorum. taşlar 3-3-3-2-2-1. çanta 36 bölmeli. at var. meslek bitkicilik 380-390 arası bişeydi seviyesi. yazese kadar tam bitirilmiş. fiyat olarak kafamda bişey yok, ö.m ile konuşalım pazarlık yapalım. ilgilenenlere duyurulur.

Noldu berhan abi sendemi bırakıyorsun ? Hangi oyuna başlayacaksın bıraktıysan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

quote:

39 lvl karabüyücü satıyorum. taşlar 3-3-3-2-2-1. çanta 36 bölmeli. at var. meslek bitkicilik 380-390 arası bişeydi seviyesi. yazese kadar tam bitirilmiş. fiyat olarak kafamda bişey yok, ö.m ile konuşalım pazarlık yapalım. ilgilenenlere duyurulur.

Noldu berhan abi sendemi bırakıyorsun ? Hangi oyuna başlayacaksın bıraktıysan ?

online oyun piyasasından çekilicem gibi anca bi oyun oynarsam arkadaşlarla başlarım yoksa ilerledikçe tat vermemeye başlıyor.

buarada taşlar 4-4-4-2-2-1 olacak yanlış yazmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

selam,

ya ben daha önce allods eu'da oynamıştım. iki tane karakterim vardı. son aylarda bırakmak zorunda kaldım. allods türkiye açılınca başlarda iki-üç gün oynamıştım. igsh military district'i falan bitirmiştim. şimdi yeniden başlamak istiyorum. ortam nasıl? gmler adil mi? oyun mağazası fiyatları nasıl? allods eu ile kıyaslayabileniniz varsa kıyaslayabilir mi mağazaları? başlayıp iki-üç ay oynayıp ondan sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

Bu oyunun konusu var donanımhaber forumunda.Orda arkadaşlar birşeyler yazmış.Sanırım okursan aradığın cevapları bulabilirsin.
  • CappyDH hocam sürekli gördüm seni.
    Asee-Teph'den Eldzhun'a geçtim.Artık göremeyeceğim herhalde.
    Mugiwara Birliği/Mugiwara
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

Party sistemini ve neden bir süre sonra farm yapmak zorunda olduğunuzu sormuşsunuz. Party sistemi PvP atarken, Boss keserken ve Dungeonlara girerken kullanılan bir sistem diye biliyorum. Bu öyle KO gibi yaratık keserek çok yol alacağın bir oyun değil. Bu şekilde hileyide engellemişler. Bütün görevleri yapabilecek bir Bot tanımıyorum. Zaten güvenlik önlemleri üst seviyede. Neden farm yapmak zorunda olduğunuza gelirsek oyunda bir yorgunluk sistemi var. Her gece 4'te yorgunluğunuz yenilenir. Lvl atlamak için gereken exp 10.000 ise 5.000 explik yorgunluk doldurma hakkınız vardır. Eğer gittiğiniz maplarda üstün olmak istiyorsanız, farm yapmamak istiyorsanız alabileceğiniz max. yorgunluğu doldurduktan sonra exp veren görevleri teslim etmeyin. Oyunun mantığı bu şekilde, siz yorgunluk bitincede görev yaptığınız için ileriki haritalarda geri kalıyorsunuz. Peki neden yapmışlar bu sistemi? Oyuna çok süre harcayan oyuncuyla az süre harcayan oyuncu arasında çok fark olmasın diye.

Ve yine söylüyorum, oyunda bir yere gelemiyorsanız o sizin sorununuz. Burda insanları caydırmanıza sadece gülüyorum. Ben KO oynarkende aynı şeyi yapanlar vardı. Oyuna para harcarlar, daha sonra canları sıkılınca, bir yere gelemeyince ya da başka oyuna başladıkları zaman KO uzatmaları oynuyor diye b.k atarlardı. Bu alışkanlıklarınızdan vazgeçin çok komik duruyosunuz.

+1

• kittyhunter

karakterini alırım 25 lira veririm özel mesaj atamıyorum ben .başka tanıdığın varsa bu konuda o atsın. bana ö.m atarsan ben konudan cevaplarım yine msn varsa konuşabiliriz.
  • bide karakter imparotorluktan mı?
  • ayrıca imparatorluktan başka karakter satan varsa pm
  • şey iki üyelik de benim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uber_shooter

kittyhunter

karakterini alırım 25 lira veririm özel mesaj atamıyorum ben .başka tanıdığın varsa bu konuda o atsın. bana ö.m atarsan ben konudan cevaplarım yine msn varsa konuşabiliriz.

dostum karakterde bulunan at bile 15 tl. zaten zamanında yedim bir halt verdim parayı. şimdi sen 25 veririm diyince ben ne kadar verdim diye düşünmeden edemedim. bu oyuna verdiğim kadar para verene vericem karakteri gitsin. toplasak bi 100 tl çıkar sanırım.
  • 41 LvL Melee Healer Satabilirim impartorluk tarafı Pm Please..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uber_shooter

kittyhunter

dostum karakterde bulunan at bile 15 tl. zaten zamanında yedim bir halt verdim parayı. şimdi sen 25 veririm diyince ben ne kadar verdim diye düşünmeden edemedim. bu oyuna verdiğim kadar para verene vericem karakteri gitsin. toplasak bi 100 tl çıkar sanırım.

Kanka elektrik faturasını da hesapla

• Benden gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ǻlucard -- 25 Haziran 2011; 19:17:52 >
  • şet ben pm atamıyorun tekefonum bloke olduda burdan mesajlaşalım kaça satarsın melee healerı bide rıne taşları kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Benden gelsin

Link:http://www.youtube.com/watch?v=2LDXawNaAQc

elıne kolıuna saglık dostum .

45 olunca senınle ws yapmak isterim . 44 olcam az kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Benden gelsin

Link:http://www.youtube.com/watch?v=2LDXawNaAQc

elıne kolıuna saglık dostum .

45 olunca senınle ws yapmak isterim . 44 olcam az kaldı

Yaparız sorun değil :)

• bu oyunu adam akıllı oynamak istiyosanız 150tl yi gözdden cıkarmalısınız + hergün online olmalısınız .+ elektrik faturası :D
  • alu char satısı yasak biliyosun tehlikeli iş girişme bunlara yakarsın charı.bide arenalara gir 9 da niye girmiyosun anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.