Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 25 level yükselen melee priest taşları : 4-4-3-3-1-1 . binek hayvanı mevcut 300küsür yem var. 10-15 farklı çeşit kostüm seti var imparatorluk tarafında. görevleri doğru düzgün yapılmış. Buildi sağlam.
    35 level casus ork taşları : hepsi 2 . binek hayvanı var 200küsür yem mevcut üzerinde 70gold. kostümü vs. mevcut görevleri doğru düzgün yapılmış. buildi sağlam.

2hesabıda satıyorum (2side farklı hesaptır. aynı account'un içinde değil. ) ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum.

Nicklerini güvenlik açısından vermiyorum. 2side imparatorluk tarafındadır. (e-mail ler vs tüm bilgiler verilecektir.)

foruma pek girmiyorum ilgilenenler olursa : 0232 511 42 37 arayıp konuşabiliriz. fiyat olarak emek için para almayacağım aldığım at bastığım taşlar vs. harcadığım paradan daha ucuza satıyorum ikisinin fiyatı : 50tl dir ilgilenen arkadaşlar telefon numarasından bana ulaşabilir. İzmir içi elden şehirdışı havale ile halledebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Oyunu bıraktım,
    Level 45.

Bıraktığına üzüldüm . Benimde çoğu arkadaşım ve bende bıraktık . Neyse giden gider kalan kalır şuan oynayanlara başarılar

edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 31 Mayıs 2011; 2:08:20 >
  • Para işini düzeltmezlerse çok kişi bırakır
  • Oyunda ki amaç ne?
  • Oyun zaten WoW a çok benziyor tabi onun kadar olamaz ama WoW u az cok biliyorsan amacı o işte Ama bu oyunuda gpotato gibi pay to win yaptılar. Ayrıca yine küçük bebeler doluşmuş oyuna metin2 e benzedi benzicek hiç başlanmaması gereken bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hat-trick!!!

Oyun zaten WoW a çok benziyor tabi onun kadar olamaz ama WoW u az cok biliyorsan amacı o işte Ama bu oyunuda gpotato gibi pay to win yaptılar. Ayrıca yine küçük bebeler doluşmuş oyuna metin2 e benzedi benzicek hiç başlanmaması gereken bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

Oyunda ki amaç ne?

farmville gibi koyun güdüp tarla ekiyoruz efe
  • quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

quote:

Oyunda ki amaç ne?

Bunun farkina ilk varan benim oyunu 8 lvlda biraktim. Bazi knaytçilar bana demedini birakmadi guluyom o bebelere
  • quote:

quote:

Oyunda ki amaç ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

quote:

Oyunda ki amaç ne?

Bunun farkina ilk varan benim oyunu 8 lvlda biraktim. Bazi knaytçilar bana demedini birakmadi guluyom o bebelere

Oyundan ne kadar sıkılmış olsam da mmorpg zevkini gerçekten çok merak ediyorum nasıl bir oyun beğeniyorsun güzel bir yorumunu görmedim sanırm şöyle tek yaratık kes son lvl ol full item diz pvpye başla tam senlik şu ana kadar zevkle oynadığın oyunları yazar mısın gerçekten çok merak içerisindeyim belki de rpg tarzın değildir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

quote:

Oyunda ki amaç ne?

Oyundan ne kadar sıkılmış olsam da mmorpg zevkini gerçekten çok merak ediyorum nasıl bir oyun beğeniyorsun güzel bir yorumunu görmedim sanırm şöyle tek yaratık kes son lvl ol full item diz pvpye başla tam senlik şu ana kadar zevkle oynadığın oyunları yazar mısın gerçekten çok merak içerisindeyim belki de rpg tarzın değildir ?

Wow crysis cod left4dead bi aralar sro oynuyodum oda para tuzagi biraktim.

Sunuda eklim. Oyunun grafikleri harika yapisi harika en azindan wasd ile oynayabiliyosun ziplayabiliyosun yuzebiliyosun dili Turkce buda guzel. Skiller cok renkli hosuma giden yani bu gerisi berbat "bence"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 31 Mayıs 2011; 16:35:36 >

• Sunuda soylemek istiyorum amele gibi kasmanin manasi yok. Gunde 8 saat kasipta yol alamiyosan ve hala oynuyosan bu sacmaliktir. Mmorpg severim ama mal yerine konuldugum bi mmorpg oynamam. Sro oynuyodum 50 lvldan sonra iyice zorlasti gunde 5 saat araliksiz kasiyodum exp gelmiyodu dedim ben napiyorum niye kendime eziyet ediyorum bot vardi bota biraktim oda sacma o kassin sen izle cok salakca bisey ve sildim oyunu adam gibi zevk alacagim seylerle ugrastim. Kisacasi zevk aliyorum diye kendimizi kandirmak yersiz
  • Şimdi oyunun fanboyları çıkıp itiraz etcek ama kim ne derse desin oyun para üzerine ( oynadımki biliyorum ).
  • quote:

Wow crysis cod left4dead bi aralar sro oynuyodum oda para tuzagi biraktim.

Bence en büyük para tuzağı WoW.
    quote:

Şimdi oyunun fanboyları çıkıp itiraz etcek ama kim ne derse desin oyun para üzerine ( oynadımki biliyorum ).

Doğru...Malesef
  • Melee priest satıldı. 35 level ork casus. taşları seviye 2. At'ı var 400adet yem var itemleri leveline göre mavi. görevleri full yapılmış.
    fiyat : 20TL iletişim : 0232 511 42 37

edit : SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catchme257 -- 1 Haziran 2011; 0:11:42 >
  • Sonuçta herşey basit isteyen oynar istemeyen oynamaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScanServ

Sonuçta herşey basit isteyen oynar istemeyen oynamaz .

.
  • Party sistemini ve neden bir süre sonra farm yapmak zorunda olduğunuzu sormuşsunuz. Party sistemi PvP atarken, Boss keserken ve Dungeonlara girerken kullanılan bir sistem diye biliyorum. Bu öyle KO gibi yaratık keserek çok yol alacağın bir oyun değil. Bu şekilde hileyide engellemişler. Bütün görevleri yapabilecek bir Bot tanımıyorum. Zaten güvenlik önlemleri üst seviyede. Neden farm yapmak zorunda olduğunuza gelirsek oyunda bir yorgunluk sistemi var. Her gece 4'te yorgunluğunuz yenilenir. Lvl atlamak için gereken exp 10.000 ise 5.000 explik yorgunluk doldurma hakkınız vardır. Eğer gittiğiniz maplarda üstün olmak istiyorsanız, farm yapmamak istiyorsanız alabileceğiniz max. yorgunluğu doldurduktan sonra exp veren görevleri teslim etmeyin. Oyunun mantığı bu şekilde, siz yorgunluk bitincede görev yaptığınız için ileriki haritalarda geri kalıyorsunuz. Peki neden yapmışlar bu sistemi? Oyuna çok süre harcayan oyuncuyla az süre harcayan oyuncu arasında çok fark olmasın diye.

Ve yine söylüyorum, oyunda bir yere gelemiyorsanız o sizin sorununuz. Burda insanları caydırmanıza sadece gülüyorum. Ben KO oynarkende aynı şeyi yapanlar vardı. Oyuna para harcarlar, daha sonra canları sıkılınca, bir yere gelemeyince ya da başka oyuna başladıkları zaman KO uzatmaları oynuyor diye b.k atarlardı. Bu alışkanlıklarınızdan vazgeçin çok komik duruyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

Şimdi oyunun fanboyları çıkıp itiraz etcek ama kim ne derse desin oyun para üzerine ( oynadımki biliyorum ).

• ne uzerine olucakti ? tavuk , kepek , un ?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.