Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kittyhunter

quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

42 lvl karabüyücü taşlar 4-4-4 2-2-2 çanta 36 bölmeli ve at var. mistik karakter kasıyorum karabüyücüyü bıraktım yine bir sıkıntı olursa oyun içindende destek verebilirim ilgilenen arkadaşlar pmden ulaşabilirler. fiyat olarak 90tl düşünüyorum.

kara büyücüsü çok sağlam ben 44ken 41 lvlda kesmişti beni

hocam o eşyalarla öyle denk geldi eşya değişti can indiremedim senden bendede o eşyalar olsa pek fark etmezdi büyücü bir seviyeden sonra çok güçleniyor.

ancak buildim sağlamdır ona laf yok o kadar düşündüm taşındım ayarladım

feardan çıkamıyodum ki

• Nogrom denedinizmi ondan sonra
    yecüc le mecücde tek taktik zaten ayıraraak kes
    geçiti açdınızmı eheheh
    önceden euda oynamıştım orda max 42 ydi bi guild bulup denemiştik bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evre2ka -- 15 Ağustos 2011; 16:06:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

Nogrom denedinizmi ondan sonra
    yecüc le mecücde tek taktik zaten ayıraraak kes
    geçiti açdınızmı eheheh
    önceden euda oynamıştım orda max 42 ydi bi guild bulup denemiştik bizde

Nogrom görevini alıp gittik ama, Nogrom muhafızlarında sorun yaşadık. Takım DPS olarak çok sağlamdı ayrıca 6 tane tankımız ve yeteri kadar healer, ama organizasyon sorunu yaşadık. Nogrom muhafızlarının ilk 2 partisini sorunsuz kestik, 3. muhafızlar çok sağlam, orda eline muşta takmış bir muhafız var, herif direk healerlere dalıyor :D healer kesici adam, healeri koru vs. derken Mage lere Dps yapılanın dışındaki mobları kar yığını ile dondurmaları istendi. Mage ler bu işlerle uğraştıkları için DPS den düştüler tabi, muhafızların kesilmesi uzun sürüp Nogromdan önceki gözler çıkınca alayımızı doğradılar

Süper keyif aldık orası ayrı. Ama en kısa zamanda tekrar denenecek

• Satılık pazara dönmüş burası herkez char satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 15 Ağustos 2011; 16:30:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

Satılık pazara dönmüş burası herkez char satıyor

Alan olmadıktan sonra
  • Abi sen nasıl level atlıyosun ya jet gibi vallaha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

Abi sen nasıl level atlıyosun ya jet gibi vallaha :D

Kasıyorum, birde son eventin çok faydası oldu, ilimler cildi de kullandım ondan 1 haftada 40 lvl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

quote:

Nadir nesne dükkanına yeni gelen tomarların içinde şöhret veren var. Sırf bunu satabilmek için şöhret kasmayı zorlaştırdılar. 20 lvl de pek uğraşma bence deymez kaybettiğin zamana.

Bu arada Revolitoun birliği bizim birlikle birleşti, yaklaşık saatlik 70+ online oyuncu ortalamamız var. Yakın zamanda REACTION birliği olarak oyunda birçok ilke imza atmayı planlıyoruz bakalım ;)

Revo sırf eriyende ezildi diye size geldi resmen :D

Aslında öyle değil, Revo birliğinin yarısından çoğu zaten bizim birliktekilerle tanışıyormuş, birleşmenin amacı beraber daha zevkli bir oyun oynamak. özellikle PvP değil GT lerde zor görevleri daha kolay yapabilmek ve Allods da ilklere daha kolay imza atabilmek için yapıldı.

Peki öyle inandırdılarsa ne diyeyim Revolular eski birliklerinde Reaction hakkında bizim düşündüğümüz gibi zıt düşünüyolardı.Bir anda (eriyende ezilme olayından sonra) hemen taraf değiştirmeleri şaşırttı bizi neyse boşver

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

Abi sen nasıl level atlıyosun ya jet gibi vallaha :D

Kasıyorum, birde son eventin çok faydası oldu, ilimler cildi de kullandım ondan 1 haftada 40 lvl :)

Hehe ben bi kristal cekemedim ya :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nadir nesne dükkanına yeni gelen tomarların içinde şöhret veren var. Sırf bunu satabilmek için şöhret kasmayı zorlaştırdılar. 20 lvl de pek uğraşma bence deymez kaybettiğin zamana.

Bu arada Revolitoun birliği bizim birlikle birleşti, yaklaşık saatlik 70+ online oyuncu ortalamamız var. Yakın zamanda REACTION birliği olarak oyunda birçok ilke imza atmayı planlıyoruz bakalım ;)

Aslında öyle değil, Revo birliğinin yarısından çoğu zaten bizim birliktekilerle tanışıyormuş, birleşmenin amacı beraber daha zevkli bir oyun oynamak. özellikle PvP değil GT lerde zor görevleri daha kolay yapabilmek ve Allods da ilklere daha kolay imza atabilmek için yapıldı.

Peki öyle inandırdılarsa ne diyeyim Revolular eski birliklerinde Reaction hakkında bizim düşündüğümüz gibi zıt düşünüyolardı.Bir anda (eriyende ezilme olayından sonra) hemen taraf değiştirmeleri şaşırttı bizi neyse boşver

Kimin neye inandığı, kimin kim hakkında zıt düşündüğünün önemi yok. Oyun sonuçta

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kimin neye inandığı, kimin kim hakkında zıt düşündüğünün önemi yok. Oyun sonuçta

Abi 100 kristal konturle kac tl ediyor bi bilgin varmı ?

• Yok, hiç almadım tlf üzerinden. Aşağıdaki adrese bir gözat istersen.

http://www.gamebayi.com/allodstr-online-urunleri-satisi-satinal-50.html
  • quote:

Yok, hiç almadım tlf üzerinden. Aşağıdaki adrese bir gözat istersen.

http://www.gamebayi.com/allodstr-online-urunleri-satisi-satinal-50.html

Abi REACTİON la Freedom anlasmıs arena ıcın
  • Süper eğleneceğiz demektir

Gerçi arkadaşlarla görüşmedim henüz, bu akşamda misafirim var ne zamana anlaşmışlar kaçırmayalım.
  • Arkadaşlar 20-35lvl arası fatigue bitmişken kasmaya devam edilir mi? Fatigue bitik ama xp pool açıksa kasmaya devam edilir mi, edilmez mi? aydınlatın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 18 Ağustos 2011; 18:39:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Arkadaşlar 20-35lvl arası fatigue bitmişken kasmaya devam edilir mi? Fatigue bitik ama xp pool açıksa kasmaya devam edilir mi, edilmez mi? aydınlatın lütfen

Ben ediyorum acıkcası yada diğer günü beklersin
  • Abi bu oyunun tek kötü yanı eventleri işe yaramaz sen geçen günki eventi gördünmü? görmediysen millet event diye gittinezebgrad a baskına yaptılar hesapta e event desen evente benzemıyo gm kacmaya calısıyo yyanında 50 kısı var ımp. den adam gelıcek hesapta imp. den adam yok eventte cok komıktı yanı
  • Ben EU'dayım.
  • ben de başladım ittifakta büyücü açtım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Peganların karşısında duramıyor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolabs

ben de başladım ittifakta büyücü açtım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Peganların karşısında duramıyor diyorlar.

Hepsinin karşısında duran bir sınıf olsaydı ne olurdu sence?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.