Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir soluk arayanlar birde şu videoya baksınlar

http://www.youtube.com/watch?v=OaeNIRMXRkI

OBT 18 AĞUSTOS
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

Yeni bir soluk arayanlar birde şu videoya baksınlar

OBT 18 AĞUSTOS

Buda güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

Yeni bir soluk arayanlar birde şu videoya baksınlar

OBT 18 AĞUSTOS

Buda güzelmiş.

Bu ayın 16'sında (3 gün sonra) OBT oluyor.
    Dragon Nest Sea;
    http://www.youtube.com/watch?v=VsoXqn5VoS0
    Şiddetle denemenizi öneriyorum. Yeni nesil action rpg

• Şahsen o tarz oyunlar pek hoşuma gitmiyor.Anime manga tarzı oyunlardan zevk alamıyorum :)
    http://www.youtube.com/watch?v=OaeNIRMXRkI ben bu tarzı seviyorum.Grafikleri daha gerçekçi olan pvpsi hızlı olan oyunları
  • 20-35 lv arası char satan varsa bana pm den ulaşsın class farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

20-35 lv arası char satan varsa bana pm den ulaşsın class farketmez.

hocam mesajlarını kontrol edersen sevinirim..
  • quote:

Edit: Char alındı.
  • quote:

Nadir nesne dükkanına yeni gelen tomarların içinde şöhret veren var. Sırf bunu satabilmek için şöhret kasmayı zorlaştırdılar. 20 lvl de pek uğraşma bence deymez kaybettiğin zamana.

Bu arada Revolitoun birliği bizim birlikle birleşti, yaklaşık saatlik 70+ online oyuncu ortalamamız var. Yakın zamanda REACTION birliği olarak oyunda birçok ilke imza atmayı planlıyoruz bakalım ;)

Revo sırf eriyende ezildi diye size geldi resmen :D
  • quote:

quote:

Edit: Char alındı.

Charın çok alınganmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz 10

quote:

Nadir nesne dükkanına yeni gelen tomarların içinde şöhret veren var. Sırf bunu satabilmek için şöhret kasmayı zorlaştırdılar. 20 lvl de pek uğraşma bence deymez kaybettiğin zamana.

Bu arada Revolitoun birliği bizim birlikle birleşti, yaklaşık saatlik 70+ online oyuncu ortalamamız var. Yakın zamanda REACTION birliği olarak oyunda birçok ilke imza atmayı planlıyoruz bakalım ;)

Aslında öyle değil, Revo birliğinin yarısından çoğu zaten bizim birliktekilerle tanışıyormuş, birleşmenin amacı beraber daha zevkli bir oyun oynamak. özellikle PvP değil GT lerde zor görevleri daha kolay yapabilmek ve Allods da ilklere daha kolay imza atabilmek için yapıldı.

• Freedomda 56 tane 46 adam varmış
  • 45 Level XP %60 Ork Casus satılır taşları 4-4-4-3-3-3 , 3-4 tane astral itemi var gerisi kirah ve yetenekli zaman serserisi ( tüm itemler mor ) talenti iyi statları doğru üstünde 1200g para ve 30 kristal ( ) var atı var 11 lv 38 tane yem var ve daha bir sürü şey ilgilenenler PM'den ulaşabilir char satılıkdan sonrada karakter hakkında yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 15 Ağustos 2011; 1:20:51 >
  • 46 lvl %10 Yükselen Şeytani Büyücü satılır. Taşlar 4-4-4 4-4-3, 5 tane astral item var gerisi kirah ve zaman serserileri itemi. şu anlık 300gold para ve 115 kristal var. At ve Kurt 11 seviye. İlginenen olursa pm
  • 42 lvl karabüyücü taşlar 4-4-4 2-2-2 çanta 36 bölmeli ve at var. mistik karakter kasıyorum karabüyücüyü bıraktım yine bir sıkıntı olursa oyun içindende destek verebilirim ilgilenen arkadaşlar pmden ulaşabilirler. fiyat olarak 90tl düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

42 lvl karabüyücü taşlar 4-4-4 2-2-2 çanta 36 bölmeli ve at var. mistik karakter kasıyorum karabüyücüyü bıraktım yine bir sıkıntı olursa oyun içindende destek verebilirim ilgilenen arkadaşlar pmden ulaşabilirler. fiyat olarak 90tl düşünüyorum.

kara büyücüsü çok sağlam ben 44ken 41 lvlda kesmişti beni

• quote:

quote:

quote:

Aslında öyle değil, Revo birliğinin yarısından çoğu zaten bizim birliktekilerle tanışıyormuş, birleşmenin amacı beraber daha zevkli bir oyun oynamak. özellikle PvP değil GT lerde zor görevleri daha kolay yapabilmek ve Allods da ilklere daha kolay imza atabilmek için yapıldı.

GT ye ne kadar var sence
    yeni gelen kanatlar güzel bu arada

• 40 lvl melee healr satılır. taşları 4-4-4 4-4-4.buildi çok sağlamdır dmg konusunda.hatta kendi lvl inde ve taşları çok farklı olmayan başka bir melee healrdan daha fazla dmg i olacağının garantisini verebilirim.400g nakiti var.çok fazla bir para istemiyorum karektere verdiğim kristal parasını karşılasanız yeter..

Edit:Taşları kampanyada yaptığım iiçin normalde bu taşları yapacağınız paranın yarısına yapılmıştır.bunun için fiyatıda ona göre ucuz olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatore -- 15 Ağustos 2011; 4:18:48 >
  • 4story diye bi oyun var onu inceleyin tamamiyle aynı turkçe ve türkçe dublajlı bire bir aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

quote:

quote:

quote:

GT ye ne kadar var sence
    yeni gelen kanatlar güzel bu arada

Geçen hafta İblisler Şehrine girdik, Yecüc ve Mecüc kolay kesildi ama son Boss fena, bakalım en kısa zamanda tekrar denenecek ;)

Bu arada yeni gelen kanat vs. bence çok kötü, ayrıca felaket saçma derecede pahalı. Gerçek parayla 20 TL. ye geliyor kim alır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

42 lvl karabüyücü taşlar 4-4-4 2-2-2 çanta 36 bölmeli ve at var. mistik karakter kasıyorum karabüyücüyü bıraktım yine bir sıkıntı olursa oyun içindende destek verebilirim ilgilenen arkadaşlar pmden ulaşabilirler. fiyat olarak 90tl düşünüyorum.

kara büyücüsü çok sağlam ben 44ken 41 lvlda kesmişti beni

hocam o eşyalarla öyle denk geldi eşya değişti can indiremedim senden bendede o eşyalar olsa pek fark etmezdi büyücü bir seviyeden sonra çok güçleniyor.

ancak buildim sağlamdır ona laf yok o kadar düşündüm taşındım ayarladım

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.