Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sociopath

Benim lvlımdaki bi okçu benim crit 4.5k vurduğum moba seri seri 2k-3k vuruyor. 6 saniyede o adam 9k gibi bi dmg verirken ben 6 saniyede en fazla 6k dmg verebiliyorum. Oda nerdeyse imkansız. Bilmiyorum belki lvlım daha düşük olduğundan dolayı böyledir ama gerçekten soğudum resmen oyundan. Baştan okçu yada tapınak şovalyesi falan kasmayı düşünüyorum.

Çok dps yapan en iyi sınıftır düşüncesi yanlış bir düşünce, ayrıca savaşçının dps inden şikayet eden ve tapınak şovalyesi oynayacam diyen bu oyunu daha anlamamıştır. Paladin savaşçı kadar dps yapamaz.

Savaşçı ve okçu dps kıyası yapmışsın, peki savunma ne olacak? savaşçı tek eline kalkanı alınca tank gibi oluyor iken okçunun dibine yaratık girdiği anda işi biter. Okçu hedefe hep uzak kalmak zorundadır.

Ayrıca itemler ve statlar çok önemli, haritada senden daha çok dps yapan bir sınıfı görüp karakterini değiştirirsen bu oyunda hiçbir yere varamazsın. Hele ki düşük lvl de, bence charını denk charlarla kıyasla ve arasındaki farkları öğrenmeye çalış.

Bu oyunda 46 lvl çok sağlam Savaşçılar var, vurduğunu indiren ama 10 kişi ile kesilemeyen. Sence kötü mü?

• Ben onu örnek olarak gösterdim. Tapınak şovalyesini dps si için kasmayı düşünüyorum demedim. Kalkan falan takmam pek farketmiyor, tapınak şovalyesinin skilleri onu çok daha iyi tank yapıyor.

Savaşçının zırhı daha yüksek okçunun parry oranı çok daha yüksek diye biliyorum. Öyle değil mi? Ayrıca okçunun skilleri bi mobun veya bi playerın okçunun yanına gelmesini nerdeyse imkansızlaştırıyor.

İtem olarak raputation ile alınan zırhları(lvlım için olanları) ve silah olarak da onlarla eşdeğer bi silah kullanıyorum. Rune desen bi tane 4 lvl bi tane 3 lvl 2 tane 2 lvl 2 tanede 1 lvl runem var. Ama basit bir okçu kadar olamıyor charımın dps si veya defansı basit bi tapınak şovalyesi kadar.

Şuanki lvlda gerçekten berbat bi class. İlerki lvllarda nasıl olur gerçekten bilmiyorum ama böyle bi charı kasmak sabır işi ve bende o sabır yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazim -- 9 Ağustos 2011; 11:16:29 >
  • ben büyücüyüm ve henüz levelım 22. dün arenaya gireyim dedim bitane 25 level savaşçı geldi karşıma başladı vurmaya bende yansılmalar 2 taş duvar 3 olduğundan püskürttüm baya bende ona vurmaya başladım benim ateş küresi ile neredeyse %25hp götürdüm adamdan sonra elekroşok spamlemeye başladım üzerine bi baktım benim daha hp full iken adam öldü bu büyücü sanırım savaşçılara karşı baya etkili özellikle 6k hp var taş duvar da 700lük 10 tane fiziksel saldırı emiyor 7k kadar yani. yansılmalarda 6 tane skill yada saldırı ne olursa olsun (AOE hariç) püskürtüyor adam bırakıcam oyunu ya deyip gitti.. ama büyücü açtığıma pişman oldum imparatorluk tarafında mistik açsaydım keşke böyle 20 level civarında takas yapabilecek olan varsa bana pm atsın detayları görüşelim
  • Sociopath;

Şovalyenin işi zaten tank. Bence senin isteklerin farklı gibi geldi bana. Tam olarak ne istiyorsun bunu netleştir bence.

yuems;

Büyücüdeki taş duvarın kırılabilmesi için pet desteği gerekir. Bu yüzden bahsettiğin olayı Pagan veya Karabüyücüye karşı yapamazsın. Büyücünün antisi onlardır.

45 lvl olup pvp arenalara başlayınca daha iyi anlarsınız, Warrior kellecidir, ekip halinde savaşırken karşı tarafın büyücüsüne, şifacısına pagan ve karabüyücü petini gönderir. Pet savunma kalkanlarını kırar ve Warrior 3 hamlede düşmanı Araf'a gönderir.

1vs1 bu oyunda çok önemsenmeyecek bir husus bence, eğer öyle olmasaydı herkes caster healer olurdu ;)
  • Beyler bakın bende de tapınak şövalyesi olduğu için ben size açıklayayım:
    Şimdi tapınak şövalyesi neden iyi çünkü zarar tutan bariyerler var. İlk başladığında 1 bariyer 22 levelda 2. cıkıyor 40 tada 3. bariyer açılıyor. Tapınak şövalyesi bunun için fazla damage yemez.En az 4 tane de duvar skilli var. Mesela bir skill var adını tam hatırlayamıyorum imp. nöbetçileri 14k falan vuruyo. Normal şartlarda ölmen lazım ama duvar bunu tutuyor 10 saniyeliğine o skillin özelliğide 1.duvardaki damage in hepsini yutması. Zaten bütün itemlerinde de + dayanıklılık olduğu için canında fazla oluyor. Bu nedenle paladin zor yatıyor. Okçu nun canı az bi kere birde bence yakın vuruşlarda pek şansı yok. Eğer paladin(tapınak şöv.) açıcaksanız size kendi talentımı verebilirim.

http://www.allodsbase.com/calc#-28x4udoknnx6708fs0y820g4fo0y1o820jsjsm40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jjaackaal -- 10 Ağustos 2011; 12:47:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Ben onu örnek olarak gösterdim. Tapınak şovalyesini dps si için kasmayı düşünüyorum demedim. Kalkan falan takmam pek farketmiyor, tapınak şovalyesinin skilleri onu çok daha iyi tank yapıyor.

Savaşçının zırhı daha yüksek okçunun parry oranı çok daha yüksek diye biliyorum. Öyle değil mi? Ayrıca okçunun skilleri bi mobun veya bi playerın okçunun yanına gelmesini nerdeyse imkansızlaştırıyor.

İtem olarak raputation ile alınan zırhları(lvlım için olanları) ve silah olarak da onlarla eşdeğer bi silah kullanıyorum. Rune desen bi tane 4 lvl bi tane 3 lvl 2 tane 2 lvl 2 tanede 1 lvl runem var. Ama basit bir okçu kadar olamıyor charımın dps si veya defansı basit bi tapınak şovalyesi kadar.

Şuanki lvlda gerçekten berbat bi class. İlerki lvllarda nasıl olur gerçekten bilmiyorum ama böyle bi charı kasmak sabır işi ve bende o sabır yok sanırım.

Sana katılmıyorum bak ben 24 levelım ama 24 savaşçıyı yatırmak zor oluyor bazen şansa yatırıyorum bazen de adam oynamayı bilmiyor. Ama 26 27 karabüyücü yada pagan çok kolay yatıyor ki bu oyundaki 1 level bile bence çok önemli. Geçen gün 26 pagan a 3751 vurdum canı %100 den %40 a indi. Ama bir warriora mesela vuruyorum en fazla %10 indiğini gördüm ve de aynı oranda damage yiyorum bunuda bi düşün

• Oyuna başlıyacak olursanız Nick:Afandoras. Pm atabilirsiniz.
  • Daha önceden birsürü mmporg oyunu denedim bunun en sonuncusu karahan dı. Acaba buda karahan gibi mi yani küfür eden ezik diyen bebeler varmı hile falan varmı bide grafikleri tatmın edicimi

Ekleme: Son bir soru paraya dayalı bir oyunmu karahan oynayanınız varsa mutlaka bilir eskiden daha iyiydi artık hepsi piyango olmuştu bırakalı 5 ay oldu belki dahada beter olmuştur herşey reel paraya dayalımı oyunda yoksa sadece bildigimiz belli baslı seylermi reel paralı

Cevaplarsanız sevinirim (: iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben de hafiften başlamayı düşünüyorum da şimdi ben sağlam karakterleri seviyorum.Böyle kolay kolay yatmayacak tank olacak yani.Tapınak sovalyesi mi önersiyorsunuz yoksa alternatif var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

Daha önceden birsürü mmporg oyunu denedim bunun en sonuncusu karahan dı. Acaba buda karahan gibi mi yani küfür eden ezik diyen bebeler varmı hile falan varmı bide grafikleri tatmın edicimi

Ekleme: Son bir soru paraya dayalı bir oyunmu karahan oynayanınız varsa mutlaka bilir eskiden daha iyiydi artık hepsi piyango olmuştu bırakalı 5 ay oldu belki dahada beter olmuştur herşey reel paraya dayalımı oyunda yoksa sadece bildigimiz belli baslı seylermi reel paralı

pvp de bişe yapmak istiyorsn sağlam para dökmen lazım onun dışında ben rpgye bakarım pve şeklinde giderim dersen yaptığın görevler falan filan zaten seni ilerletmeye yetecek kadar ayakta tutar.. grafikler tatmin eder seni yani 20 milyon üyeyi tatmin eden wow gibi grafikleri var o konuda şüphen olmasın.. küfür kıyamet işi yok biri sana hakaret ederse ss alıp mail atıyorsun adam banlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yuems

quote:

Daha önceden birsürü mmporg oyunu denedim bunun en sonuncusu karahan dı. Acaba buda karahan gibi mi yani küfür eden ezik diyen bebeler varmı hile falan varmı bide grafikleri tatmın edicimi

pvp de bişe yapmak istiyorsn sağlam para dökmen lazım onun dışında ben rpgye bakarım pve şeklinde giderim dersen yaptığın görevler falan filan zaten seni ilerletmeye yetecek kadar ayakta tutar.. grafikler tatmin eder seni yani 20 milyon üyeyi tatmin eden wow gibi grafikleri var o konuda şüphen olmasın.. küfür kıyamet işi yok biri sana hakaret ederse ss alıp mail atıyorsun adam banlanıyor

O zaman güzelmiş bi deniyelim bende DVDsi var zaten yüklemesi kolay olur boş anımda bakarım. Güzele benziyo oyun zaten
    binek falan varmı varsa gerçek paraylamı

• quote:

Orijinalden alıntı: _ALCHEMIST_

Beyler ben de hafiften başlamayı düşünüyorum da şimdi ben sağlam karakterleri seviyorum.Böyle kolay kolay yatmayacak tank olacak yani.Tapınak sovalyesi mi önersiyorsunuz yoksa alternatif var mı?

Tapınak şövalyesi 35 den sonra tank olur yani kasamazsın ilk levellarda tank olursan.
  • quote:

quote:

Sağlam para diyorsunda be abi sağlam para döken kaç kişi var? Taşları 5 lesen itemlerde epik item olsa zaten yatmazsın ki

• sadece taşları 5lemek en az 200 lira kadarlık bir kristal istiyor ve birçok yeri domine eden guildlerde minimum taş düzeyi 6 ki bütün taşları 5 ten 6 ya çıkarmak bi 300 lira daha ister sanırım.. kim verir demişsin günde yüzlerce kişi kristal satıyor bunu hepimiz görüyoruz demekki verenler çok.. 200 lira falan bu oyun bence kaldırmaz piyasada ayda sadece 25 lira vererek çok kaliteli oyunlar oynanabiliyor.. oyuna para vermeye karşı bir insan değilim tamamen bedava oyun oynayacam zihniyeti de yoktur bende hakeden oyuna her türlü veririm sevdiğim oyunları da orjinal alır oynarım ama allods istediği miktarı hakeden bir oyun değil...
  • quote:

sadece taşları 5lemek en az 200 lira kadarlık bir kristal istiyor ve birçok yeri domine eden guildlerde minimum taş düzeyi 6 ki bütün taşları 5 ten 6 ya çıkarmak bi 300 lira daha ister sanırım.. kim verir demişsin günde yüzlerce kişi kristal satıyor bunu hepimiz görüyoruz demekki verenler çok.. 200 lira falan bu oyun bence kaldırmaz piyasada ayda sadece 25 lira vererek çok kaliteli oyunlar oynanabiliyor.. oyuna para vermeye karşı bir insan değilim tamamen bedava oyun oynayacam zihniyeti de yoktur bende hakeden oyuna her türlü veririm sevdiğim oyunları da orjinal alır oynarım ama allods istediği miktarı hakeden bir oyun değil...

Neden haketmiyor bence bir WoW kadar iyi? Birde benim internet kotalı olduğu için WoW u indirmek mümkün değil ben 38 gb ı indirsem 1000 TL fatura gelir heralde :D

• Hangi mantık ötesi indirmeye ugraşır zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

sadece taşları 5lemek en az 200 lira kadarlık bir kristal istiyor ve birçok yeri domine eden guildlerde minimum taş düzeyi 6 ki bütün taşları 5 ten 6 ya çıkarmak bi 300 lira daha ister sanırım.. kim verir demişsin günde yüzlerce kişi kristal satıyor bunu hepimiz görüyoruz demekki verenler çok.. 200 lira falan bu oyun bence kaldırmaz piyasada ayda sadece 25 lira vererek çok kaliteli oyunlar oynanabiliyor.. oyuna para vermeye karşı bir insan değilim tamamen bedava oyun oynayacam zihniyeti de yoktur bende hakeden oyuna her türlü veririm sevdiğim oyunları da orjinal alır oynarım ama allods istediği miktarı hakeden bir oyun değil...

Neden haketmiyor bence bir WoW kadar iyi? Birde benim internet kotalı olduğu için WoW u indirmek mümkün değil ben 38 gb ı indirsem 1000 TL fatura gelir heralde :D

pve olarak güzel bir oyun hatta birçok oyundan güzel ama pve oynayacaksam gider offline oyunlar oynarım diablo tarzı hack and slash yada ne bilim witcher gibi hikayesi mükemmel olan oyunlara giderim.. benim ve birçok insanın online oyundan beklentisi bir noktadan sonra işi pvp ye dökmektir ki pvp kısmı kötü eventlarda kim kime vuruyor belli değil hadi 1000 tl verdin tanrı gibi geziyosun oyunda kutsal adalet diye bir olay var bilirsin kafana yedinmi bitti işin.. nerde benim 1000 liralık masrafım? çok basit bi 25 level adam gelip kafama kutsal adalet atabiliyor.. bana haz veren bi pvp yapısı yok oyunun zaten meşhur inceleme sitelerinden düşük puanlar almasının sebebi de bu.. PvP olayı berbat.. ben bunları insanlar soğusun oyundan diye söylemiyorum dediğim gibi hakeden oyuna her türlü öderim bana zevk versin yeterki.. ben allodsta bu zevki göremedim ben 22 levelim arkadaşım 46 level.. ben hala onu topla bunu kes gibi görevler alıyorum 46 level adam da aynı görevleri alıyor çok sıkıcı artık bu tarz oyunlar piyasadan düşüyor.

• quote:

quote:

quote:

pve olarak güzel bir oyun hatta birçok oyundan güzel ama pve oynayacaksam gider offline oyunlar oynarım diablo tarzı hack and slash yada ne bilim witcher gibi hikayesi mükemmel olan oyunlara giderim.. benim ve birçok insanın online oyundan beklentisi bir noktadan sonra işi pvp ye dökmektir ki pvp kısmı kötü eventlarda kim kime vuruyor belli değil hadi 1000 tl verdin tanrı gibi geziyosun oyunda kutsal adalet diye bir olay var bilirsin kafana yedinmi bitti işin.. nerde benim 1000 liralık masrafım? çok basit bi 25 level adam gelip kafama kutsal adalet atabiliyor.. bana haz veren bi pvp yapısı yok oyunun zaten meşhur inceleme sitelerinden düşük puanlar almasının sebebi de bu.. PvP olayı berbat.. ben bunları insanlar soğusun oyundan diye söylemiyorum dediğim gibi hakeden oyuna her türlü öderim bana zevk versin yeterki.. ben allodsta bu zevki göremedim ben 22 levelim arkadaşım 46 level.. ben hala onu topla bunu kes gibi görevler alıyorum 46 level adam da aynı görevleri alıyor çok sıkıcı artık bu tarz oyunlar piyasadan düşüyor.

Kardeşim benim bildiğim kadarıyla asee-teph den sonra kutsal yiyebileceğin bir harita yok. Birde bak ben WoW da oynadım ama orda Asee-teph deki kadar savaş vs. görmedim kardeşim bir haritanın içinde. Aslında oyunda bir de Pvp savaşlar olsa yani onun için ayrı bir saatte belirlenmiş olup diyelim 10-19 level, 20-29 level vs. böyle olsa daha çok tutulur bence.

• quote:

quote:

quote:

22 lvl den sonra oynamadığın belli oluyor,

Kutsal Adalet nedir? Kutsal adalet her iki ırk içinde ilk defa ortak bir harita olan, pvp ye yeni başladıkları Asee-Teeph haritasında geçerlidir sadece. 30 lvl üzerindeki rakiplere karşı tek bir atışta rakibi öldürmek için kullanılan ve çantada sadece 1 adet taşınabilen kutsal silahtır.

Bunun oyuna konulma sebebi yüksek lvl lerin gelip düşük lvl lerin kasmasını engellememesidir. Birçok oyunda olmayan süper bir özellik bence. Yoksa gelir bir 46 lvl haritada 1 kişi görev yapamaz ve dolayısı ile oyundan soğurlar.

Şimdi senin istediğin belli, metin2 tarzı ben hemen lvl yapayım hemen kavgaya başlayayım. Pata küte herkesi keseyim eğleneyim.

O zaman git Airrivals oyna görelim yeteneğin ne kadarmış bakalım? Özel PvP serveri var gir oyna bakalım görelim PvP nasıl oluyormuş?

Allods oyununun bir hikayesi var, bir senaryosu var. Sadece olaya PvP olarak bakanlar için bu oyun doyurucu olmayabilir. Ama ekip halinde oyun oynamak, yeri geldiğinde boss kesmek için uğraşmak, yeri geldiğinde düşmanlarla uğraşmak isteyenler için tavsiye ederim.

Öyle çabuk lvl kasıp ortalığı kasıp kavurmak isteyenler hiç başlamasın.

Oyunu 2 gün oynamış arkadaşlarda yorum yapmasınlar zira gerçekçi olmuyor. 45 lvl olmadan bir karakterin özellikleri ortaya çıkmaz bu oyunda.

• Kafeden giriyorum DH'ye son bikaç gündür evimdeki net kapalı 23'ünde açılcak tekrar başlayacağım Allods'a. 36 LV'de charımı satmıştım ihtiyaç+tatil yüzünden net açılınca aranızdayım
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.