Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun Türk versiyonu olduğu için yoğunluğun hepsi doğal olarak Türk oluyor. Ben bıraktım oyunu ve oynayan yeterli sayıda var..
  • Level 45 Pagan ile Level 45-46 Mistik takas edilir. Düşünen PM atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manhunt54

Level 45 Pagan ile Level 45-46 Mistik takas edilir. Düşünen PM atsın.

İttifak mı? imparatorluk mu?

Pagan verip mistik mi almak istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Level 45 Pagan ile Level 45-46 Mistik takas edilir. Düşünen PM atsın.

İttifak mı? imparatorluk mu?

Pagan verip mistik mi almak istiyorsun?

İmparatorluk tarafındanım. Takas olursa İttifak/İmparatorluk farketmez. Evet, mistik istiyorum.
  • 45 lvl e gelmiş bir mistik'i kimse kolay kolay takas etmez, hele ki Pagan'la. Çünkü kasması zor bir sınıf mistik. Belki 40-42 lvl falan bulabilirsin 2-3 hafta kasar 45 yaparsın.

Sen yine de Paganın özelliklerini yaz buraya belki değişik teklifler gelir.

Taşlar kaç? Üzerinde Kirah itemlerimi var? Astral item var mı? Legend item var mı? Binek var mı?
  • quote:

45 lvl e gelmiş bir mistik'i kimse kolay kolay takas etmez, hele ki Pagan'la. Çünkü kasması zor bir sınıf mistik. Belki 40-42 lvl falan bulabilirsin 2-3 hafta kasar 45 yaparsın.

Taşlar kaç? Üzerinde Kirah itemlerimi var? Astral item var mı? Legend item var mı? Binek var mı?

Dostum takas yapacak olan sorsun, seni ilgilendirmez
  • quote:

quote:

45 lvl e gelmiş bir mistik'i kimse kolay kolay takas etmez, hele ki Pagan'la. Çünkü kasması zor bir sınıf mistik. Belki 40-42 lvl falan bulabilirsin 2-3 hafta kasar 45 yaparsın.

Senin için söylemiştim beni senin taşının seviyesi neden ilgilendirsin ki

45 lvl pagana 46 lvl mistik istiyorsunda, belki yanında karmola veriyorsundur diye sordum

Neyse takıl kafana göre

• quote:

quote:

quote:

Senin için söylemiştim beni senin taşının seviyesi neden ilgilendirsin ki

45 lvl pagana 46 lvl mistik istiyorsunda, belki yanında karmola veriyorsundur diye sordum

Neyse takıl kafana göre

Bla.. Bla.. Bla..

• Valla bence oyun güzel beyler herkese öneririm. Ama ben ittifaktanım bazı sitelerde ittifakta eziliyoruz vs. gibi şeyler duydum. Ben asee teph e geleli nerdeyse 4 gün falan oldu ama 24 paladinim adamları kamplarından cıkarmıyoruz resmen. Bugün 45 adam getirmişler heralde kutsal attım 101k 101k 101k vurdu. İmparatordakiler daha aklı başında adamlar ama ittifak daha iyi bence. Çünkü ittifakta böyle birşey olsa herkes 30 adam çağırır çünkü kafası basan adam cok az ittifakta. Onun için bence imparatorluk olun derim ben ittifakım ama bence imparatorluk daha iyi
  • Bide ilhan abi ne zaman giricen oyuna ya :D
  • Şimdi bağlanıyorum ;)
  • ben yeni başlıyorum hangi karakteri önerirsiniz ?
    oyun kotalı varmı ?
  • oyun süper
  • Daha önceki sayfalarda yazdık kardeş, ne tür sevdiğine bağlı, karakterlerin hepsi güzel oyundaki.
  • quote:

Daha önceki sayfalarda yazdık kardeş, ne tür sevdiğine bağlı, karakterlerin hepsi güzel oyundaki.

Warrior dışında hepsi güzel -.- 26 lvl oldum gerçekten harcadığım zamana, paraya, emeğe pişmanım. İki ellik kılıç veya balta taktığımda 2 skill vurunca bütün enerjim bitiyor ve çok yavaş doluyor. Adama 2 tane vuruyosunuz sonra karşısında 10 saniye bekliyorsunuz. Yeni başlayacaklar için warrior dışında her class'ı öneririm. Özellikle Scout tipi karakterler çok iyi, ama kasması biraz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

quote:

Daha önceki sayfalarda yazdık kardeş, ne tür sevdiğine bağlı, karakterlerin hepsi güzel oyundaki.

Warrior dışında hepsi güzel -.- 26 lvl oldum gerçekten harcadığım zamana, paraya, emeğe pişmanım. İki ellik kılıç veya balta taktığımda 2 skill vurunca bütün enerjim bitiyor ve çok yavaş doluyor. Adama 2 tane vuruyosunuz sonra karşısında 10 saniye bekliyorsunuz. Yeni başlayacaklar için warrior dışında her class'ı öneririm. Özellikle Scout tipi karakterler çok iyi, ama kasması biraz zor.

insanları yanlış yönlendirmeyin bu oyunda şu kötü bu iyi diye bir durum yok.tamamen sizin sevdiğiniz oyun stiline bağlı size güzel gelen karekter.

• quote:

Orijinalden alıntı: weatore

quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

quote:

insanları yanlış yönlendirmeyin bu oyunda şu kötü bu iyi diye bir durum yok.tamamen sizin sevdiğiniz oyun stiline bağlı size güzel gelen karekter.

Warrior dışında hepsi güzel derken bunun benim fikrim olduğunu anlamıştır sanırım okuyan herkes. Ben kötü yanlarını söyledim elbette iyi yanlarıda var warrior classının ama warriorun yukarda bahsettiğim kötü yanlarından dolayı tamamen soğuyor insan o classtan. Ben yavaş vururum 10 saniyede bir vururum benim için problem değil diyenler oynasın tabi ki gayet güzel bi class o saçmalıkların haricinde.

• Oyunda Lvl Sınırı Kaç Arkadaşlar ?.Ve Ne Zaman Açıldı ?
  • Sociopath;

Warrior o dps ile eğer enerjisi bitmezse o zaman kimse önünde duramaz. Ama her karakter gibi stat ve itemleri iyi olmayan bir Warriror oyunu bıraktırır. Oyunda çok sağlam warriorlar var bence iletişime geç. Her lvl için ayrı silah kullanıyorlar savaşçılar. Düşük lvl lerde çift ellik muşta yüksek lvl lerde tek ellik balta veya kılıç gibi.

Hele bir de kanama skili varki fena bir şey o.

Natural;

Max lvl 47, oyun yeni 2-3 aylık daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *President* -- 9 Ağustos 2011; 9:19:18 >
  • Benim lvlımdaki bi okçu benim crit 4.5k vurduğum moba seri seri 2k-3k vuruyor. 6 saniyede o adam 9k gibi bi dmg verirken ben 6 saniyede en fazla 6k dmg verebiliyorum. Oda nerdeyse imkansız. Bilmiyorum belki lvlım daha düşük olduğundan dolayı böyledir ama gerçekten soğudum resmen oyundan. Baştan okçu yada tapınak şovalyesi falan kasmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.