Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Araştırdım iyice bir, acaba para vermeye kalksak ne kadara kadar gider falan diye baktım, sonu yok bunun. Bu oyuna 1 yılda harcanacak para wowa harcanacak paranın 2 katı falan olabilir. İşin komik yanı oyun wow klonu ama wowdan daha çok para sayılıyo. Tam bir söğüşleme örneği oyun. Ama yapacak bir şey yok beleş beleş gittiğim yere kadar gidecem. Maksat boş zamanları çıkartmak.

Aynen benimde mantığım bu, zaten biz bir grup arkadaş takılıyoruz. Allods da taşlarımı 5 yapar bırakırım, keyfime bakarım. Yok onu kesecem yok bunu kesecem diye hiçbir iddam olmadı olmazda. Oyuna 2-3 bin TL. harcayanla ben aşık atamam gelsin kessin beni umrumda olmaz :) en fazla 200 TL. harcar oyunumu oynarım. Onuda akşamları PC başında takılacağıma dışarı çıksam benzindi, yemeydi içmeydi çok daha fazlasını harcarım zaten.

Allods ta pvp dışında başka ne yapılabilir ki , sağlam bir oyun olsa pve yaparsın diyecem yada ultima online gibi bir oyun olsa craft kasıp ticaret yapabilirsin diyecem ama bu oyunda bunların hiçbiri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 28 Temmuz 2011; 17:18:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

quote:

Araştırdım iyice bir, acaba para vermeye kalksak ne kadara kadar gider falan diye baktım, sonu yok bunun. Bu oyuna 1 yılda harcanacak para wowa harcanacak paranın 2 katı falan olabilir. İşin komik yanı oyun wow klonu ama wowdan daha çok para sayılıyo. Tam bir söğüşleme örneği oyun. Ama yapacak bir şey yok beleş beleş gittiğim yere kadar gidecem. Maksat boş zamanları çıkartmak.

Aynen benimde mantığım bu, zaten biz bir grup arkadaş takılıyoruz. Allods da taşlarımı 5 yapar bırakırım, keyfime bakarım. Yok onu kesecem yok bunu kesecem diye hiçbir iddam olmadı olmazda. Oyuna 2-3 bin TL. harcayanla ben aşık atamam gelsin kessin beni umrumda olmaz :) en fazla 200 TL. harcar oyunumu oynarım. Onuda akşamları PC başında takılacağıma dışarı çıksam benzindi, yemeydi içmeydi çok daha fazlasını harcarım zaten.

Allods ta pvp dışında başka ne yapılabilir ki , sağlam bir oyun olsa pve yaparsın diyecem yada ultima online gibi bir oyun olsa craft kasıp ticaret yapabilirsin diyecem ama bu oyunda bunların hiçbiri yok

Bence yanılıyosun WoW'un mini versiyonu gibi düşünebilirsin. Pvp ler 20 den sonra başlıyor ortak haritalarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

quote:

Bence yanılıyosun WoW'un mini versiyonu gibi düşünebilirsin. Pvp ler 20 den sonra başlıyor ortak haritalarda.

Şeyden bahsediyorum ben pvp de iyi olmak için para lazım pvp dışında da yapacak birşey yok yani mecbur para harcayacaksın oyuna

• Taşları belli bir seviyeye getirdikten sonra pek para harcamana gerek yok, iş astral itemlerde bitiyor onada oyun parası lazım zaten.
  • Arkadaşlar,
    oyun şu an oynayabileceğiniz en iyi türkçe mmo'dur. evet taşlara para harcamak gerekiyor ama oyun içinde taşlarını 5 .seviyeye kadar getirmiş ve 1 kuruş dahi harcamamış birçok kişi ile tanıştım sadece oyun oynayarak oyun için para kasıp ile AH'de satılan kristalleri toplamışlar... ama tabiki bu kişlerde hatrı sayılır bir emek sarf ediyorlar açıkcası... ben şahsen o kadar uğraşamam...ek oalrak bizdeki şu F2P mantığı çok yanlış... F2P kasıt aylık ücret ödemesi yapılmadan oyuna login olup oyanabilmektir. parayı oyun için store da harcarsınız...yani bir mmo oynuyorsanız p2p f2p b2 p illaki para ödersiniz... para ödemeden ya çok yavaşa ilerlersiniz ya da hiç ileryemezsiniz.... benim zamanım kısıtlı olduğu için p2p oynamaktan hoşlanmıyorum.. çünkü yeri gelir oyuna 2 ay girmem... o nedenle f2p oyunlar daha cazip geliyor... yazımın başında da söylediğim gibi bence oyun en iyi türkçe mmo herkese tavsiye ederim... özellikle son gelen patch ile firma oyuna önem verdiği kanıtladı bence.. benim oyundaki mantığım şu şekilde gidebildiği seviyeye kadar taşlarımı oyun için kastığım para ile götürmek sonrasında reel para ile yavaş yavaş seviyeyi arttırmaya devam etmek... yazımı yazarken çok ara verdim o nedenle konuda konuya atlaşmış olabilirim kusuruma bakmayın lütfen

• Arkadaşlar Geçen ay Pcnet dergisi ile gelen dvdden oyunu kuruyorum biraz yavaş yükleniyor ama yakında biter. hesapta oluşturdum. şimdi bana baştan itibaren neler yapmalıyım. nasıl oynamalıyım. Guild falan nedir anlatabilir misiniz acaba?
  • 817mb güncelleme varmış onu indiriyorum şuanda
  • Oyun ilk baştan seni kendisi yönelendiriyor zaten. Zorlanacağını sanmam. O lvl de yapılacak en mantıklı şey hızlı bir şekilde görevleri bitirmek ve eksik görev bırakmamak. Ana şehre geldikten sonra çorap söküğü gibi gelir gerisi.
  • dün 46 lvl karakterimi bıraktım. oyunun hiç bi mantığı, amacı yok. pvp sistemi de yok. git single oyun ooyna daha zevk alırsın. ayrıca adamlar canları sıkıldıkça 2x exp event yapıyorlar. ben o kadar emek verip 46 oldum adam 5 günde 46 oluyor bu mu adalet? oyuna hiç başlamamanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

dün 46 lvl karakterimi bıraktım. oyunun hiç bi mantığı, amacı yok. pvp sistemi de yok. git single oyun ooyna daha zevk alırsın. ayrıca adamlar canları sıkıldıkça 2x exp event yapıyorlar. ben o kadar emek verip 46 oldum adam 5 günde 46 oluyor bu mu adalet? oyuna hiç başlamamanızı tavsiye ederim.

Bu konuda hak veriyorum sana, ama herşey lvl olsa keşke. %100 exp eventini bir kenara attım son patch ile gelen exp tomarları ile 4x exp kasabiliyosun.

Birde Allods da lvl arrtıkça oyun kısırlaşıyor sıkılmaya başlıyorsun. 45-46 lvl de Astrala çıkmıyorsan yapacağın en iyi iş düşük lvl arkadaşların Boss görevlerini yapmak yada Eriyende amalgam kovalamak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

dün 46 lvl karakterimi bıraktım. oyunun hiç bi mantığı, amacı yok. pvp sistemi de yok. git single oyun ooyna daha zevk alırsın. ayrıca adamlar canları sıkıldıkça 2x exp event yapıyorlar. ben o kadar emek verip 46 oldum adam 5 günde 46 oluyor bu mu adalet? oyuna hiç başlamamanızı tavsiye ederim.

Bu konuda hak veriyorum sana, ama herşey lvl olsa keşke. %100 exp eventini bir kenara attım son patch ile gelen exp tomarları ile 4x exp kasabiliyosun.

Birde Allods da lvl arrtıkça oyun kısırlaşıyor sıkılmaya başlıyorsun. 45-46 lvl de Astrala çıkmıyorsan yapacağın en iyi iş düşük lvl arkadaşların Boss görevlerini yapmak yada Eriyende amalgam kovalamak.

tek başınaysan amalgamı yar etmezler sana. astrale de çıkılmıyor pek. imparatorluk olarak konuşayım Freedom'da 4-5 kişi eline geçirmiş yönetimi insanları kullanıyolar afedersin. Them'de oynadım bi süre çok daha samimi sıcak bir ortam. 46 olduktan sonra görevde yapmıyorum zaten, pvp namına bişe de yok oyunda. Neden kendime eziyet edeyim ki?

• 46 lvl şeytani büyücü satılıktır. Rune (taşlar) 4 4 4 - 4 4 3 şeklindedir. 11 seviye at ve 10 seviye kurt vardır. 70 kristal ve 250 gold mevcuttur şu anda. Oyunun en iyi birliklerinden birindedir(güvenlik için isim veremiyorum). Üstünde kirah itemleri vardır (yaklaşık 6k gold). Kilitli skiller açılmıştır. Benimle irtiabata geçiniz ^^

200 liralık bir kristal harcaması vardır, gamebayi.com ' dan ss atabilirim.
  • Ohoooo sende benim gibi Kara Büyücü kasmış garibanlardansın desene :D

Valla ben bu hafta başı bıraktım 46 olmak üzereydi ve Mage kasmaya başladım. Benim Karabüyücüde en az 6-7 item yükseltilmiş astral itemdi, Kirahın itemlerini çıkartıp satmıştım yani. Ama dps azlığından deli etti beni ve bıraktım charı. Şimdi 30 lvl mage ile takılıyorum.

Bu oyunda bazı kişiler var öyle birilerini kullanan, ama millette kullandırmasın kardeşim. Ben REACTION birliğindeyim bizde nispeten yardımlaşma daha iyi. Ama ister istemez birliğin içinde en az 6 kişi olmak lazım bir şeyler yapabilmek için.
  • yok yav mage zaten. kara büyücü çekilecek dert değil
  • Şeytani büyücü diyince Kara büyücü sandım, hala öğrenemedim garip garip isimleri var Kara Büyücü ve İblis Bilimcisi bilmem nesi :D

Kara büyücü harbi çekilecek dert değil, eskiden süpermişti ama her gelen patchle berbat ettiler.

Benim en güçlü skilim zehir, en son talent ile zehir 5k-5k vuruyor, savaşçı bir kanama atıyor 20k-20k vuruyor. tek kılıç darbesi ile arkasından koşturarak mob kesiyor adamlar. Bende bir yaratık için 15k mana harcıyorum
  • quote:

Şeytani büyücü diyince Kara büyücü sandım, hala öğrenemedim garip garip isimleri var Kara Büyücü ve İblis Bilimcisi bilmem nesi :D

Kara büyücü harbi çekilecek dert değil, eskiden süpermişti ama her gelen patchle berbat ettiler.

Benim en güçlü skilim zehir, en son talent ile zehir 5k-5k vuruyor, savaşçı bir kanama atıyor 20k-20k vuruyor. tek kılıç darbesi ile arkasından koşturarak mob kesiyor adamlar. Bende bir yaratık için 15k mana harcıyorum

büyücü iyidir

• Charımı satıp 2aylık tatile çıkmıştım tatilden geldim son durum ne yenilikler ne yeniden başlayabilirim oyuna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

Charımı satıp 2aylık tatile çıkmıştım tatilden geldim son durum ne yenilikler ne yeniden başlayabilirim oyuna ?

Yeni patch geldi, yeni skiller geldi, ateş yele, ateş kurdu ve zırhlı karmola geldi. Görünmezlik bugu çözüldü.
  • vakit harcadığınız bir oyun size bir iki lira ödetiyor diye kusur mu oldu anlamadım birçok insan ödeme yapmaktan sıkıntılı hangi mmo RPG oyununda hiç para vermeden bütün oyuncular eşit? varmı böyle bir oyun? önce p2p olup sonra f2p ye dönenler bile eski oyunculara ayrıcalık veriyor bence ödeme işlemine çok fazla takılmayın günde 3-4 saat oynuyorsanız ayda 10-15 liradan kaçmamak gerek ki seviyenizi de bilirseniz fazla da ödememiş olursunuz..
  • hala oynayan var mı oyunu? oyundaki türklerin yoğunluğu nasıl arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.