Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.0 update i ile sihirli taşlar kalkıyor işte ozaman oynanır oyunun pay to win özelliği gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

4.0 update i ile sihirli taşlar kalkıyor işte ozaman oynanır oyunun pay to win özelliği gidiyor

Rusça bilmediğini varsayarak soruyorum. Bu sekiz buçuk dakikalık videonun neresinden anladın taşların kalkacağını? Rusça biliyorsan başka tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthun Maurits

quote:

4.0 update i ile sihirli taşlar kalkıyor işte ozaman oynanır oyunun pay to win özelliği gidiyor

Rusça bilmediğini varsayarak soruyorum. Bu sekiz buçuk dakikalık videonun neresinden anladın taşların kalkacağını? Rusça biliyorsan başka tabi.

Altyazı ingilizce

• quote:

Böyle bişeyin olması ihtimal bile veremem.Direk kaldırıp atamazlar bir kenara.O kadar insan var oyuna para yatırmış olan.Hadi diyelim taşlar kaldırıldı,ama o para vermiş olan adamların bir çok ayrıcalığa sahip olması lazım,kaldırılırsa şayet.

Not: Ben eskiden oynuyordum.51 level pack geldiğinde bırakmıştım.Şu zamanlarda mmorpg oyun arayışı içerisindeyim,bakınıyorum piyasaya neler var diye.

Oyunu bırakırken falanda söylemiştim.Allods'u aylık ücrete bağlayıp,taşları ve diğer ayrıcalık veren zımbırtıları kaldırırlarsa tadından yenmez bu oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Raekwon -- 22 Aralık 2012; 17:20:02 >

• Abicim düşünme aşamasındalar zaten ki kalkarsa yerine daha yeni bi sistem gelebilir. veya yeni sistem gelmez ama adamların taşlarının kristal karşılığı geri verilir. ama büyük ihtimal gelecek.
  • arkadaşlar çift el mızrak takacam.17. seviyede takılıyor ben 16yım.ama başka birşeyde diyor.şu anda bu gruba giren malzeme taşıyamazsınız diyor.bu ne demek nasıl düzeltilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

Abicim düşünme aşamasındalar zaten ki kalkarsa yerine daha yeni bi sistem gelebilir. veya yeni sistem gelmez ama adamların taşlarının kristal karşılığı geri verilir. ama büyük ihtimal gelecek.

bende bi akadaşımla tekrardan başladım konuyu zar zor buldum bi uplayayaım istedim.

alıntı yapmamın sebebi ise imzanın çok güzel olması :)
  • 2 Gündür güzel bir MMORPG arıyorum sanırım buna başlayacağım. Hangi server daha iyi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Génésis

2 Gündür güzel bir MMORPG arıyorum sanırım buna başlayacağım. Hangi server daha iyi olur?

Ben 2011 ın yazında oynamıstım bırakma sebebım yanlızlıktı. Oyun oynanabılırlık ve grafık olarak beklentılerın ustunde. Keyıflı eglencelı helekı arkadasların varsa tadından yenmez. Burdakı cogu arkadasın derdı ve sıkayetı pvp olayı sanırım o kısma gelene kadar eglencelı vakıt gecırebılecegını dusunuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0wnéR

quote:

2 Gündür güzel bir MMORPG arıyorum sanırım buna başlayacağım. Hangi server daha iyi olur?

Ben 2011 ın yazında oynamıstım bırakma sebebım yanlızlıktı. Oyun oynanabılırlık ve grafık olarak beklentılerın ustunde. Keyıflı eglencelı helekı arkadasların varsa tadından yenmez. Burdakı cogu arkadasın derdı ve sıkayetı pvp olayı sanırım o kısma gelene kadar eglencelı vakıt gecırebılecegını dusunuyorum :)

PVP sisteminden neden şikayet ediliyor?
  • quote:

quote:

quote:

Tas sıstemı var 3 atak 3 def olmak uzere 6 tane. Bunlar max 13. Sevıyeye kadar cıkabılıyor ama cıdden cok pahalılar 13. Sevıye set yanlıs hatırlamıyorsam 10bın dolara yakındı (sallamıs olabılırım) tabı bunu oyun ıcı emegınlede yapabılırsın ama coook cok mesakkatlı. Bu taslar pvp de gucunu cok etkıledıgınden ınsanlar tepkılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tas sıstemı var 3 atak 3 def olmak uzere 6 tane. Bunlar max 13. Sevıyeye kadar cıkabılıyor ama cıdden cok pahalılar 13. Sevıye set yanlıs hatırlamıyorsam 10bın dolara yakındı (sallamıs olabılırım) tabı bunu oyun ıcı emegınlede yapabılırsın ama coook cok mesakkatlı. Bu taslar pvp de gucunu cok etkıledıgınden ınsanlar tepkılı

Hmm anladım. Çok zor olduğuna göre karşımıza pek çıkmaz sanırım 13 yapanlar. Oyun çok kaliteli geldi bana indirmeye başladım. Cevapladığın için teşekkürler. Bu arada oyunda Pet sistemi var mı?

• Evet çıkmıyor. Arkadaşlarla arada oynuyoruz bi pvp de öyle 10 un üzerini yapan zor çıkıyor. Oyunda gold kasmak kolaylaştı arenalardan gelen başarı işaretlerini golda çevirebiliyorsun. 4 tane karakterinin taşlarını 7 yapan arkadaşım varki 7 gayet yeterli.
  • Hortlamış olarak gördüm konuyu,bir yorum atayım o zaman tekrardan.

Çok güzel oyun ama şu taş sistemiyle oyun tamamen dengesiz bir hal alıyor.Benim kesmek için 2 gün grup topladığım bossu,adam taşları sayesinde falan tek başına kesiyor.Bu çok adaletsiz.Şimdi bakıyorum ama o olaya falan bot sistemi getirmişler,kolayca kesiliyormuş.Ama PVP'deki adaletsizlik gene devam ediyordur.Bu ara goldla taş yapıyor falan demissiniz.Bunu yapan arkadaşlar daha önce bir miktar para yatırıp mı yapıyor yoksa sıfırdan mı ?
  • Bot sistemi derken ? Oyunda hile felan yok. Ek olarak bana F2P olup adaletsizlik olmayan bi oyun söyle. Çok az var böyle oyun.
  • quote:

Bot sistemi derken ? Oyunda hile felan yok. Ek olarak bana F2P olup adaletsizlik olmayan bi oyun söyle. Çok az var böyle oyun.

Bot dediğim şu oyunun başlarında bir skill veriyorlar ya.5-6 adam bot player çağırıyorsun kesmene yardımcı oluyor.F2P adaletli oyun yok evet ama Allods'da bariz olarak görünüyor.
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. 2 saat sonra yüklenir. Hangi serverı önerirsiniz?
  • quote:

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. 2 saat sonra yüklenir. Hangi serverı önerirsiniz?

Zaten tek server varmış
  • Biz ittifak tarafındayız benim külüstürde hafif kastığı için pek giremiyorum ama oynuyorum yani genede
  • quote:

Biz ittifak tarafındayız benim külüstürde hafif kastığı için pek giremiyorum ama oynuyorum yani genede

Bende ittifak seçeceğim. Oyunda düşük leveller içinde dungeon ve arena var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.