Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hocam başka MMORPG yok Türkçe peki şey diyecegim ben kara büyücü kasıyordum en son muhafız sayesinde en zor görevleri bile elim degmeden yapabiliyordum hala etkilimi karabüyücüler görevler olsun pvp olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

quote:

51 lvl kastıktan sonra günlük olarak Kanlı vadi ve Vahşi Çiftlik etkinliklerine katılırsanız şöhret puanını 20k yaptığınız zaman Astral itemlerin mor değerine eşdeğer statları veren Kanlı Vadi Cadı itemlerini alabilirsiniz NPC den. Yani astrala çıkamam, gold kasıp sadece taşları 7 yapayım diyorsanız en iyi çözüm bu. 1 ayda itemleri dizersiniz charınız orta seviye pvp yapabileceğiniz bir sağlamlığa ulaşır.

Ama astral yaparım, Anormal sektöre çıkarım, amalgam kasarım item basarım diyorsanız zaten gold probleminiz olacak goldu kristale takaslayıp taş basma işi çok zor. 24 saat online olmanız gerekir. Tabi birde elementte saatlerce kasacak sabır lazım.

Astral mor itemin üzerine 4 adet mor renk geliştirici (düşürebilirseniz) ve 8 adet Arsenik (arsenik kasabilmeniz için sağlam bir birlikte olup birlik pelerinini taşımanız ve birliğin ada savaşlarında başarı elde etmesi gerekir, yani çok zor) basar turuncu yaparsanız 1000 gold gidiyor. Arsenik ve mor geliştirici yoksa, mavi geliştirici ve amalgamla 1 itemin mordan turuncuya geçmesi 2500 golu buluyor.

Gold masrafı çok fazla yani. Ben genelde 300-500 goldla geziyorum, sürekli item basmaya gold kalmıyor çoğu zaman.

Hocam ben imparatorlukda 51lv ozan 45 casus kasmıştım siz şuan oynuyormusun ? Tekrar başlamayı düşünüyorumda birlik falan varsa yani

Ben ittifaktayım, yaklaşık 2 seneye yakındır oynuyorum, ilk çıktığı zamanlara yakın başlamıştım. Hala devam ediyorum 2 adet char kastım Summoner ve Mage, Mage ile devam ediyorum. Oyunun eksileri olsa da şu anda oynanabilecek başka Türkçe MMORPG yok malesef.

İttifakda sıfırdan kasacağım isim neydi oyundaki sizin ?

• @23 Numara

Summoner şimdi daha iyi diyebilirim 2 patch öncesine göre, hem alan dps de hem de pvp de ciddi derecede iyileşti class. Ayrıca talenti heal yaparsa Healerden daha fazla heal yapıyorlar, biz astral 5 te healer olmadığı zaman karabüyücü (healer talent) arkadaşlarla çok rahat yapıyorduk adaları. Bence eskiye nazaran karabüyücü çok çok iyi şu an. PvP de de çok iyiler, son patchden sonra statların değişmesi ile birlikte tüm classların element resistleri düşürüldü. Karabüyücünün zehirleri eskiye göre daha iyi vuruyor, 1vs1 de kesmek kolay değil karabüyücüleri, birde eskiden Mage lerin Ateş build olduğu zamanlarda 2 tane nova peş peşe gelince karabüyücü yatıyordu, şimdi magelerin alan dps i ellerinden alındı entropi belası geldi bu yüzden karabüyücüler kalabalık savaşta daha çok ayakta kalabiliyorlar ve kendilerine iyi heal atıyorlar (eskisi gibi rakipten heal çekemeselerde), virüs zaten ortalığı karıştırmaya yetiyor. Resmen Terör estiriyorlar yani. Bence oynayabilirsin.

@Jinora

Sıfırdan oynayacaksan İmparatorlukta oyna derim. Bizim tarafta düzen bozuk, her taraf angut dolu. Herkes birbirine düşman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi imparatorlukda baya fazla karakter kastım artık oraları görmek istemiyorum
  • Peki çok teşekkür ederim bilgilendirmen için Az kaldı son 100mb indirmek üzereyim.
  • Arkadaslar gaza geldim bende basliyacagim oyunun player durumu nedir? Birde PvP sistemi nasil ? Mesela yaziliyorsun bir sure ariyor oyunculari ve sizi pvp alaninami atiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Arkadaslar gaza geldim bende basliyacagim oyunun player durumu nedir? Birde PvP sistemi nasil ? Mesela yaziliyorsun bir sure ariyor oyunculari ve sizi pvp alaninami atiyor?

Aynen öyle enis. 4-5 pvp mapi var yazılıyorsun oyuncular tam olunca alana çağırıyor bu son levelda dakka başı oluyor son levela kadar nadir çağırıyor. 23'den sonraki maplerde ortak karşı ırkla.
  • Peki sence başlıyımmı Okan , bu sırala yeni arayışlar içersindeyim şu RoM ' da bir çıkmadı gitti
  • Şimdi çıktım oyundan sıkıldım anında kim kasacak sıfırdan tekrar ya. Neyse bunuda geçiniz.
  • Haha Okan ya
  • quote:

Şimdi çıktım oyundan sıkıldım anında kim kasacak sıfırdan tekrar ya. Neyse bunuda geçiniz.

1 adet summonner (ilk charımdı 2 yıllık char, hala 46 lvl astral 2 itemli bayağıdır hiç girmedim belki gazi ünvanına bile ulaşmıştır.)
    1 adet mage (hala oynadım char)
    1 adet summonner (mage nin reenkarnesi)

sıfırdan kastım mmorpg emek sarfetmeyince olmaz. Kasılmış char satın alabilirsiniz belki ama onunda şikayet edilme ihtimali var, banlıyorlar direk. Yoksa 46 lvl karabüyücümü maliyetine satabilirdim, 2 günde 51 olur zaten

• Yok sağol hocam valla bi hevesle girdim kasmak baydı ben normalde günde 15 saate 2buçuk haftaya 51 oluyordum işte o 15 saati dışarda sosyal hayata ayırabileceğimi farkettim
  • quote:

Yok sağol hocam valla bi hevesle girdim kasmak baydı ben normalde günde 15 saate 2buçuk haftaya 51 oluyordum işte o 15 saati dışarda sosyal hayata ayırabileceğimi farkettim

Tercih meselesi tabi

• quote:

quote:

Yok sağol hocam valla bi hevesle girdim kasmak baydı ben normalde günde 15 saate 2buçuk haftaya 51 oluyordum işte o 15 saati dışarda sosyal hayata ayırabileceğimi farkettim

Tercih meselesi tabi

Hocam ben başlamayı düşünüyorum yav , ramazanda oyalanmak için , sen oyun beni oyarlarmı ? nerde başlamalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

quote:

quote:

Tercih meselesi tabi

Hocam ben başlamayı düşünüyorum yav , ramazanda oyalanmak için , sen oyun beni oyarlarmı ? nerde başlamalıyım ?

Oyun seni oyalar, fakat ramazanda sadece PVE kısmı ile oyalanırsın. Veya 28 lvl kasıp pvp ye takılabilirsin Ase Teeph haritasında. Harici için Ramazan kısa biz süre.

• Tamam oyun para üstüne kurulmuş ama. 4 lü taş dizmek için 50tl civarı bir şey yapıyor ve bu sizi baya tutuyor. bana sölyleyin bir oyunun orjinalini aldığınız zaman 50 tl den az mı bir para ödüyorsunuz ve aldığınız oyun sizi ne kadar götürüyor? Allods a taşları dizip bir guilde katılıp raidlere gitmenin zevkini sölermisiniz oyuna yeni başlayıp 10 lvl e karakter kasan arkdaşlar var atıp tutmuşlar.Astrale çıkmamışsınız daha bi çıkın bir guild bakalım nasıl zevk alıyorsunuz? Lütfen oyuna yeni başlayacak olan arkadaşlar 8-9 lvl karakter kasıp sonra oyun kötü diyen arkadaşalar her yoruma aldırmayın !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnyMade -- 16 Temmuz 2012; 9:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeNpaCinO

Tamam oyun para üstüne kurulmuş ama. 4 lü taş dizmek için 50tl civarı bir şey yapıyor ve bu sizi baya tutuyor. bana sölyleyin bir oyunun orjinalini aldığınız zaman 50 tl den az mı bir para ödüyorsunuz ve aldığınız oyun sizi ne kadar götürüyor? Allods a taşları dizip bir guilde katılıp raidlere gitmenin zevkini sölermisiniz oyuna yeni başlayıp 10 lvl e karakter kasan arkdaşlar var atıp tutmuşlar.Astrale çıkmamışsınız daha bi çıkın bir guild bakalım nasıl zevk alıyorsunuz? Lütfen oyuna yeni başlayacak olan arkadaşlar 8-9 lvl karakter kasıp sonra oyun kötü diyen arkadaşalar her yoruma aldırmayın !!!

oyunu 1 seneden fazladır oynuyorum her raid/grup ayrı bi zevk veriyor tek başına oynamanızı tavsiye etmem bi süre sonra sıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

quote:

Orijinalden alıntı: KeNpaCinO

Tamam oyun para üstüne kurulmuş ama. 4 lü taş dizmek için 50tl civarı bir şey yapıyor ve bu sizi baya tutuyor. bana sölyleyin bir oyunun orjinalini aldığınız zaman 50 tl den az mı bir para ödüyorsunuz ve aldığınız oyun sizi ne kadar götürüyor? Allods a taşları dizip bir guilde katılıp raidlere gitmenin zevkini sölermisiniz oyuna yeni başlayıp 10 lvl e karakter kasan arkdaşlar var atıp tutmuşlar.Astrale çıkmamışsınız daha bi çıkın bir guild bakalım nasıl zevk alıyorsunuz? Lütfen oyuna yeni başlayacak olan arkadaşlar 8-9 lvl karakter kasıp sonra oyun kötü diyen arkadaşalar her yoruma aldırmayın !!!

oyunu 1 seneden fazladır oynuyorum her raid/grup ayrı bi zevk veriyor tek başına oynamanızı tavsiye etmem bi süre sonra sıkar

Aynen bende aynı şeyden bahsediyorum.

• İblisler şehrine girip aylarca Nogrom kesmek için dps yetirmeye uğraşmayan (patchden önce), şimdi nogromu kolayca kesip Göz de haftalarca hata yapmadan bir ekip gibi savaşmaya uğraşmayan, Ölüler şehrine girip NAV'ı kesmek için bir hayalet bir normal olup virüsü yiyince arıtımmmm diye bağırmayan gelip buraya Allods hakkında atıp tutmasın, zira komik oluyor.

Oyun diğer tüm f2p oyunlar gibi paraya dayalı, yönetim dandik, ama iyi bir raid kurar, oyuna 300-500 TL. harcarsan uzun bir zaman seni oyalayabilecek bir oyun. Daha iyi TÜRKÇE MMORPG yok malesef, olsa da hep beraber oynasak. Ama şu an en iyisi ALLODS...

• Oyun içi paraylada kristal almak mümkün diye duymuştum ona rağmen nasıl parayı veren bukadar ciddi bir şekilde güçlenebiliyor?
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.