Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrearici

quote:

Orijinalden alıntı: ►HaCKToR◄

quote:

arkadaşlar ben oyuna girerken ekran kartını güncelleyin diyor,güncelliyorum ama yine aynı sorun var.Bir el atın.

Tarih Ve Saat Ayarlarından KAynaklanabilir

Nasıl düzelticem peki ?

Başlat>Denetim Masası>Tarih ve Saat Ayarları
    Buradan Ayarlayabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar ben oyuna girerken ekran kartını güncelleyin diyor,güncelliyorum ama yine aynı sorun var.Bir el atın.

Nasıl düzelticem peki ?

Buradan Ayarlayabilirsin

Tarih ve saat doğru hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl düzelticem peki ?

Buradan Ayarlayabilirsin

Tarih ve saat doğru hocam.

Ekran Kartı Driverlerini Kontrol Et Güncellemeleri Yenile Dostum Başka Bişey Gelmiyo Aklıma Oynu Silip Tekrar Yükle

• Satılık karakter var 51 lvl msj la msn bildirirse, kendisi ekler gereken bilgi verilir
  • Millet harcadığı parayı çıkarmaya çalışıyor. Karakter şatışı yasaktı benim bildiğim. O yüzden nerde bir allods karakter satışı yapan birini görsem rapor ediyorum. Kendimi alıcı olarak tanıtıp baya banlattığım karakter var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

Millet harcadığı parayı çıkarmaya çalışıyor. Karakter şatışı yasaktı benim bildiğim. O yüzden nerde bir allods karakter satışı yapan birini görsem rapor ediyorum. Kendimi alıcı olarak tanıtıp baya banlattığım karakter var.

Alkış falan bekliyorsun heralde ya da ne bileyim egoların tatmin oluyor. Oyunu da AKP'ye veriyorsundur sen, öyle bir kişilik gördüm sende.
  • quote:

Millet harcadığı parayı çıkarmaya çalışıyor. Karakter şatışı yasaktı benim bildiğim. O yüzden nerde bir allods karakter satışı yapan birini görsem rapor ediyorum. Kendimi alıcı olarak tanıtıp baya banlattığım karakter var.

• quote:

Kusura bakma ama dilim varmıyor sen sanırım ülkemizde yaşayan azınlık grubundasın.
  • quote:

gereksiz insan işde ... kendini bi şey zannediyo
  • Ben sadece kuralları uyguluyorum. Sizin gibi kuralları çiğneyen kişilerin hakkı budur bence.
  • "tabi bir tane full 13 taşlı düzey 5 li bir raid olsa itemlerde a3 kanlı falan olsa iyi birşey yapılabilir.

bu da demek oluyorki 1 tane 13 taş altın tozu dahil 9600 TL civarı bir para tutuyor.

bir kişi taşlarını full 13 yapması için 57600 TL yatırması lazım.

full raidin taşlarını 13 yapması için1.382.400 TL yatırması lazım.

düzey 5 te ortalama 350 lira civarı tutuyor çok şanssızsan.

Buda 1 raidin 8400 TL harcayıp düzey 5 yapması gereken para.

sence bu kadar zengin ve oyuna bu kadar para yatırabilecek insan var mı türkiyede?"

Şu yazıyı official forumdan aldım. Bence bu oyunu oynamamanız için yeterince iyi bir sebep.

Oynayanların halinide görüyoruz işte karakterlerini satmaya çalışıyorlar.

• quote:

"tabi bir tane full 13 taşlı düzey 5 li bir raid olsa itemlerde a3 kanlı falan olsa iyi birşey yapılabilir.

bu da demek oluyorki 1 tane 13 taş altın tozu dahil 9600 TL civarı bir para tutuyor.

sence bu kadar zengin ve oyuna bu kadar para yatırabilecek insan var mı türkiyede?"

Şu yazıyı official forumdan aldım. Bence bu oyunu oynamamanız için yeterince iyi bir sebep.

Fanlarina gore wowdan bile guzel bu oyun. İstedigin kadar ugras anlamazlar. Oyunu 8 lvlda biraktim herseyi anlayip, millette bana salak diyodu daha 8 lvl oynayip oyunu kotuluyorum diye. Kendileri ise 40lvl a gelip 300tl bayilinca anliyolar kimin ***** oldugunu :D

Ben cok ugrastim anlatmaya ama anlamayana davul zurna az :) bide bana sacmaliyosun demiyolarmi. Bende herdefasinda tmm goruceksin diyorum dahada cevap gelmiyo :D

Bazilari dahada komik.wow oynayin diyorum cevap şu:
    -wow parali bu bedava

• quote:

"tabi bir tane full 13 taşlı düzey 5 li bir raid olsa itemlerde a3 kanlı falan olsa iyi birşey yapılabilir.

Kardeşim oynayan oynar işin gücün yokmu senin ? Git adam banlatmaya devam et hadi hadi.

• Ben CBT son günleri ve OBT ilk 2-3 ayı oynadım bu serverda ilk 2 zindanı biz bitirdik. Fakat gel görki iş PvP alanlarına girince parası olan koydu farkını. O yüzden guildçe bıraktık oyunu. Herhangi bir server ayrımı olmamasından dolayı gerçekten işkence gibi bir oyun. En azından PvP ve PvE serverları ayrı olabilirdi. Ama üstüne yönetimin oyuna para yatıranlarıda kayırması sonucu bu oyun herkesin gözünde çoktan bitti.

@Prince Zuko
    Az önce bir arkadaşla görüştüm telefonda video göndericek umarım ismini kapatmazki rapor edeyim.
  • quote:

Ben CBT son günleri ve OBT ilk 2-3 ayı oynadım bu serverda ilk 2 zindanı biz bitirdik. Fakat gel görki iş PvP alanlarına girince parası olan koydu farkını. O yüzden guildçe bıraktık oyunu. Herhangi bir server ayrımı olmamasından dolayı gerçekten işkence gibi bir oyun. En azından PvP ve PvE serverları ayrı olabilirdi. Ama üstüne yönetimin oyuna para yatıranlarıda kayırması sonucu bu oyun herkesin gözünde çoktan bitti.

@Prince Zuko
    Az önce bir arkadaşla görüştüm telefonda video göndericek umarım ismini kapatmazki rapor edeyim.

İmparatorluk da mı oynadın acaba?

• Evet. İmparatorluk tarafındaydık. Biz oyunu free to play biliyoduk. Meğerse parayı veren düdüğü çalar hesabı oyun pay to win miş. Oyunun free kısmı sadece oyuna bağlanabilme ile sınırlı.
  • ittifak tarafında 51 lvl mage düzey 5 taşları 666-444 itemleri a4 ve a3 turkaaz olan . bankası 120- cantası 64lü olan . ates kurdu(buz) ve normal atı olan sevıye 11 . (Az kişide bulunan eski bilge seti'de var )Bütün gorevleri eksiksiz sekilde yapılmıs olan ve dahada onemlisi a4te herzaman yerı olan bır karekter satılıktır.(iblisler sehri dahil , ölü sehir. ) kapalı betadan berı oyundadır. oyunun en iyi guildlerinin içindedir. statları skilleri sorunsuzdur. Uygun fiyata istanbuldan satılcaktır diğer iller içinde forumdan refanrans olabilirsiniz. Acil satılık oldugu ıcın uygun fıyata verecegım . 275tl fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScanServ -- 2 Mart 2012; 15:40:16 >
  • 51 level karabüyücü taşları 7 7 7 7 7 6 olan düzey 5 açık olan ( 250 tl sadece düzey 5 ) , süresiz goblin bankeri olan ( istediğiniz zaman istediğiniz yerde ticaret , banka açma , posta kutusu açma vs.. ), 4 çeşit bineği olan ( ateş yele , ateş kurdu , güneş atı , gergedan ) full turkuaz turuncu 45-47 astral itemi olan , bankası 120 bölmeli olan , çantası 48 bölmeli olan ( Astral fatih çantası ), bankasında birçok astral itemi mevcut olan , mavi küpe slotu açık olan, full gelişim aşaması olan , hayat suyu bulunan, imparatorluk tarafının ilk 47 leveli olan, 47 levelde healer reenkarnesi bulunan ,

47 level kara büyücü taşları 4 4 4 3 3 3 , çantası 48 bölmeli olan ( Astral fatih çantası ) , full mor astral itemi olan , hayat suyu bulunan , gelişim aşamaları tamamlanmış olan, gergedanı bulunan

Karakterler satılıktır. ilgilenenler özel msj atabilir.

• Oyun ile ilgili detayları zaten daha önce anlatmıştık. Ben hala oynuyorum fakat para harcamayacak olan bu oyuna hiç başlamasın derim. Adam gelir arkasına bir healer alır tüm raidinizi tek başına keser gider. Senin playerliğinin veya oyuna ne kadar emek verdiğinin bir önemi yok. Paran varsa kralsın bu oyunda. Ha bir de iyi birlik olabiliyorsanız zevk alırsınız. Onun haricinde para harcayana eğlencelik çekirdek olmaktan başka bir şey yapamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Oyun ile ilgili detayları zaten daha önce anlatmıştık. Ben hala oynuyorum fakat para harcamayacak olan bu oyuna hiç başlamasın derim. Adam gelir arkasına bir healer alır tüm raidinizi tek başına keser gider. Senin playerliğinin veya oyuna ne kadar emek verdiğinin bir önemi yok. Paran varsa kralsın bu oyunda. Ha bir de iyi birlik olabiliyorsanız zevk alırsınız. Onun haricinde para harcayana eğlencelik çekirdek olmaktan başka bir şey yapamazsınız.

Dün bıraktım bende zaten karakteri sildim. Adamlar Astral 5'de afk bırakıp dünyanın goldunu kasıyor yönetim bişey yapmıyor. Şimdi çıkıp birisi itiraz edebilir veya hakkıyla kasıyolar diyebilir cevap vermeye bile tenezzül etmiycem. Adam oyunun bug'ını kullanıp dünyanın parasını kırıyor (REACTION).

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.