Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Namikaze

quote:

Orijinalden alıntı: cm_orhan

ŞİMCİKKK Arkadaşlar yorumları okudum ıyı bır mmorpg oyuncu oldugumu dusunuyorum. bazı sorular sormak ıstıyorum cevaplarsanız sevınırım ;

1. Eskiden Knight Online oynadım f2p yedi faat her oyun gbı parayla daha ıyı bı hal alabılıyodum fakat 80 lvl e kadar.
    şimdi bu oyun bana bu tadı verecekmi ?

2. Ben usko da para vemeden oynadım ve parada kazandım pek oyuna para verme taraftarı degılım cok zorlanırmıyım..

3. Anladıgım kadrıyla tas vesaıre ıtem yukseltme gıbı seyler var oyuna para vermeden onları gerceklestıre bılırmıyım ?

4. pvp si nasıl bug olayı varmı bug la cok kasanlar oldumu ?

5. silkroad gıbı sacma sapan uzakdogu fıgurlerı vamı ki inş yoktur.

aklıma geldıkce daha soracam cevaplarsanız sevınırım arkadaslar.

not: ko mu oynadın cok kotu oyun cocuk yunu hahaa puhaha gıbı terımlerle gelmeyın. benım zamanımda ko bı yasam tarzıydı yasıda baya ust sevıyeydı...

Dostum oyun zevkli fakat oyuna ciddi miktarda para harcayan insanlar var 2000 3000 tl gibi büyük rakamlar yatıranlar var hiç para yatırmadan onları yakalaman tabiki baya bi zor ama online süren yüksekse farm yaparak para kasarım diyorsan oyundaki goldlada çok olmasada bi yerlere gelebilirsin fakat genede çok üst düzey bi karaktere sahip olman hayal olur.

online surem degısır 24 saat te oynadıgım olur gunde hıc oynayamadıgım daama ortalama dıyelım bız ona.

ama ısı cabuk kavrarım ısn ozunu bılıyorum yanı olaylar fılan cabuk cozulurde 2000 tl harcayan varsa ıs kotu . ama ne kadar coklar ve benım pvp mı ne kadar etkılerler.

1 vs 5 yapabılırlermı. ben arkadaslarımla gelecem cunku.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Namikaze

quote:

ŞİMCİKKK Arkadaşlar yorumları okudum ıyı bır mmorpg oyuncu oldugumu dusunuyorum. bazı sorular sormak ıstıyorum cevaplarsanız sevınırım ;

1. Eskiden Knight Online oynadım f2p yedi faat her oyun gbı parayla daha ıyı bı hal alabılıyodum fakat 80 lvl e kadar.
    şimdi bu oyun bana bu tadı verecekmi ?

2. Ben usko da para vemeden oynadım ve parada kazandım pek oyuna para verme taraftarı degılım cok zorlanırmıyım..

3. Anladıgım kadrıyla tas vesaıre ıtem yukseltme gıbı seyler var oyuna para vermeden onları gerceklestıre bılırmıyım ?

4. pvp si nasıl bug olayı varmı bug la cok kasanlar oldumu ?

5. silkroad gıbı sacma sapan uzakdogu fıgurlerı vamı ki inş yoktur.

aklıma geldıkce daha soracam cevaplarsanız sevınırım arkadaslar.

not: ko mu oynadın cok kotu oyun cocuk yunu hahaa puhaha gıbı terımlerle gelmeyın. benım zamanımda ko bı yasam tarzıydı yasıda baya ust sevıyeydı...

Dostum oyun zevkli fakat oyuna ciddi miktarda para harcayan insanlar var 2000 3000 tl gibi büyük rakamlar yatıranlar var hiç para yatırmadan onları yakalaman tabiki baya bi zor ama online süren yüksekse farm yaparak para kasarım diyorsan oyundaki goldlada çok olmasada bi yerlere gelebilirsin fakat genede çok üst düzey bi karaktere sahip olman hayal olur.

online surem degısır 24 saat te oynadıgım olur gunde hıc oynayamadıgım daama ortalama dıyelım bız ona.

ama ısı cabuk kavrarım ısn ozunu bılıyorum yanı olaylar fılan cabuk cozulurde 2000 tl harcayan varsa ıs kotu . ama ne kadar coklar ve benım pvp mı ne kadar etkılerler.

1 vs 5 yapabılırlermı. ben arkadaslarımla gelecem cunku.

Şöyle örnek vereyim 150 kişilik bi birlikte 1000tl üzeri üzeri harcamış oyuncu sayısı 30 civarı filandır 1vs5 eşit item sevisiyle yapamaz ama bu tarz kişiler yanlız takılmaz her zaman birlik arkadaşları vardır :D

• ya arkadaşlar ben allods private server arıyordum bildiğiniz, oynadığınız, tavsiye edebileceğiniz var mı? şimdiden teşekkurler
  • Oyunu biraz oynama fırsatı buldum.Görsel ve işleyiş olarak hoşuma gitti.Fakat lvl zor kasılıyor gibi duruyor.Günde 6 saat oynayarak son lvl e ne kadar sürede gelinilebilir?
  • Allods Online yine büyük bir değişimin eşiğinde. 30 Ocak 2012'de 3.0.00 güncellemesi sunucularımıza yüklenecek. Büyük değişimler barındıran bu güncellemeyi sizlere sunabilmekten ötürü büyük bir heyecan içerisindeyiz. Güncellemenin getirdiği yeniliklerin hepinizin çok hoşuna gideceğinden eminiz.

Bu güncellemenin içerdiği değişikliklerden en önemlileri şunlar:
    Yeni bir karakter sınıfı: Ozan

Yeni bir dövüş alanı: Kanlı Vadi
    Bu dövüş alanına 23. seviyeden itibaren tüm oyuncular girebilir, Alana giriş seviye gruplarına ayrılmıştır. 23-25, 26-28 vb şeklinde iki seviye artarak devam eden şekilde seviye grupları aynı savaş alanına gireceklerdir. Amaç üç farklı kaynak toplama noktasını elde tutarak en hızlı şekilde 2500 kaynak toplamaktır.

Ölüm Merkezi adında yeni bir takım bölgesi

Yetenek puanı dağıtım sistemi değiştirildi

Yeni saç şekilleri, yeni astral gemi iç tasarımları, yeni evcil hayvanlar, yeni binekler

Ulu seviyesi

Güncellemeyle gelen ve değişenler hakkında detaylı bilgi almak için lütfen buradan ulaşabileceğiniz güncelleme notlarını okumayı ihmal etmeyin.

30.01.2012'den sonra hepimizi yepyeni bir Sarnaut bekliyor olacak. Bu değişime hazırlıklı olun.

• yeni server gelme ihtimali yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

yeni server gelme ihtimali yokmu?

Yeni server gelmiycek büyük ihtimal çünkü öyle bir açıklama yok. Tekrardan devam edeceğim oynamaya çok büyük ve kapsamlı bir güncelleme artık Casus classını Assassin yapabileceksin. Classların skillerinde köklü değişiklikler yapıldı. LV sınırı 52 oldu. Artık oyun içinden web tarayıcısı açabiliyorsun alt-tab yapmadan. Hepsinden önce yeni class var
  • yeni class sanrm eden eternaldeki Bard tipi gibi bişi yani atak ağırlıklı healler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

yeni class sanrm eden eternaldeki Bard tipi gibi bişi yani atak ağırlıklı healler :)

Patch notlarında okuduğuma göre tek kişiye atılan heali alan damagesi ve debuff tarzı şeyleri varmış. Bu arada;

• Bu gece insallah tekrar basliyacagim oyuna
  • Dün başladım 9 levelim ne yapmam gerektiğini açıkçası bilmiyorum sürekli görev yaptım daha ne kadar devam ediceğim bu arada nickim:Frostarcher (kanyalı okçu)
  • Arkadaşlar Bütün mesajları okumaya çalıştım.Okadar boş muhabbet yapmışsınızki Türk olduğunuzu acayyip belli etmişsiniz.

1.Oyunu oynadım nedense beğenemedim.
    2.İzlediğim videolardan ve atılan mesajlardan gördüğüme göre bu oyun para üzerine kurulu.Benim babam sakıp sabancı değil.Kendi emeğimle insanları geçemiyorsam olmaz olsun böyle oyun.
    3.12 milyon dolar falan harcanmış diyorlar.Kesinlikle benim görüşüm yalan.Sizde bu düşünceyle tatmin oluyorsunuz:
    -Adamlar 12 milyon dolar yatırmışlar şimdi çatır çatır geri alıyorlar.Bu oyuna para yatırmayı hakettiler.
    4.Bu oyunu oynayanlara lafım yok ben karışamam.Fakat oyunu güzel gibi göstermeleri saçma geldi.Para üzerine kurulu oyunun nesi güzel olabilir.(Tabi parası olana güzel).
    5.Her oyuna para yatırılır hiç yatırılmaz demiyorum.hadi en fazla aylık 50 TL yatırılır diyelim.Fakat burada uçuk rakamdan bahsediliyor.
    5.Bu konuyu araştırdım.Eğer bu oyunu sevdiyseniz ve para yatırmak istemiyorsanız tavsiye edeğim oyunlar:

1.World Of Warcraft
    2.Age Of Conan

Ticari Bekleme Yapma...

• quote:

Orijinalden alıntı: Notic128

Arkadaşlar Bütün mesajları okumaya çalıştım.Okadar boş muhabbet yapmışsınızki Türk olduğunuzu acayyip belli etmişsiniz.

2.İzlediğim videolardan ve atılan mesajlardan gördüğüme göre bu oyun para üzerine kurulu.Benim babam sakıp sabancı değil.Kendi emeğimle insanları geçemiyorsam olmaz olsun böyle oyun.
    3.12 milyon dolar falan harcanmış diyorlar.Kesinlikle benim görüşüm yalan.Sizde bu düşünceyle tatmin oluyorsunuz:
    -Adamlar 12 milyon dolar yatırmışlar şimdi çatır çatır geri alıyorlar.Bu oyuna para yatırmayı hakettiler.
    4.Bu oyunu oynayanlara lafım yok ben karışamam.Fakat oyunu güzel gibi göstermeleri saçma geldi.Para üzerine kurulu oyunun nesi güzel olabilir.(Tabi parası olana güzel).
    5.Her oyuna para yatırılır hiç yatırılmaz demiyorum.hadi en fazla aylık 50 TL yatırılır diyelim.Fakat burada uçuk rakamdan bahsediliyor.
    5.Bu konuyu araştırdım.Eğer bu oyunu sevdiyseniz ve para yatırmak istemiyorsanız tavsiye edeğim oyunlar:

1.World Of Warcraft
    2.Age Of Conan

Ticari Bekleme Yapma...

f2p oyundan adamlar nasıl para kazanıcak acaba?bu tarz oyunlarda para verenin güçlü olmasını istemiyosan senin örneğini verdiğin gibi aylık ücreti olan oyunlar oynıcaksın.

12 milyon doları tr serveri için söylediysen tabiki o kadar para yatırılmadığı kesin.oyun rus yapımı bir oyun ve şu ana kadar bütçesi en yüksek rus yapımı oyun olduğu bir gerçek.

bunları yazdıktan sonra tekrar okudum yazdığını da sen wowu bedava nasıl oynuyorsun arkadaşım?

• Arkadaşlar İttifak tarafında girebileceğim bir guild varmı ? Oyunu taa kapalı beta'da oynuyordum sonra bıraktım çok az oyuncu vardı. Şimdi tekrar geri döndüm , Büyücü'ile varmı bir guild ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatore

quote:

Orijinalden alıntı: Notic128

Arkadaşlar Bütün mesajları okumaya çalıştım.Okadar boş muhabbet yapmışsınızki Türk olduğunuzu acayyip belli etmişsiniz.

1.World Of Warcraft
    2.Age Of Conan

Ticari Bekleme Yapma...

f2p oyundan adamlar nasıl para kazanıcak acaba?bu tarz oyunlarda para verenin güçlü olmasını istemiyosan senin örneğini verdiğin gibi aylık ücreti olan oyunlar oynıcaksın.

12 milyon doları tr serveri için söylediysen tabiki o kadar para yatırılmadığı kesin.oyun rus yapımı bir oyun ve şu ana kadar bütçesi en yüksek rus yapımı oyun olduğu bir gerçek.

bunları yazdıktan sonra tekrar okudum yazdığını da sen wowu bedava nasıl oynuyorsun arkadaşım?

1-Anlayan anlamıştır ben Durmadan para yatırmak istemiyorsanız WOw oynayın demek istedim.

2-Hayatımda f2p oyun görmesem Dediğine katılırdım Okadarda Bilgisiz değiliz.

• bazen birini çalıştırsanız para alıyo bu ya diyip kovacaksınız gibi geliyo bana
  • Sipariş üzerine hız ilacı yapılır.
  • oyuna devam eden tecrubeli arkadaşlar oyundaki nicklerini ve taraflarını (imp. ittif.) olmak uzere yazabilir mi birkac konu danışacağım..?
  • Farklı binekleri kullanabilmek için level sınırı var mı? Yoksa satın aldıktan sonra, hangi binek olsa kullanılabiliyor mu?1 Kristal'in ortalama gold karşılığı ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Farklı binekleri kullanabilmek için level sınırı var mı? Yoksa satın aldıktan sonra, hangi binek olsa kullanılabiliyor mu?1 Kristal'in ortalama gold karşılığı ne?

Her levelda kullanabiliyorsun diye biliyorum aldıkdan sonra. 1 kristal 10 gold'a geliyor. 51 lv oldukdan sonra gold bişey değil günde 300-400 gold kasarsın.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.