Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmparatorluk tarafında 47lvl herşeyi full kara büyücü karakterimi satıyorum ilgilenenler özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.
  • 47 LEVEL IMPARATORLUKDAKI WARRIOR KAREKTERIMI SATIYORUM... SERVERDAKİ EN TANINMIŞ WARRIOR KAREKTERDIR. TAŞLARI 5 5 5 4 4 4 TUM GELISIM ASAMALARI ALINMISTIR. 8 PARÇA YEŞİL İTEM ASTRAL 2 FULL... DİĞER BUTUN İTEMLER FULL TURUNCUDUR. CUN RENGI BINEK MEVCUTTUR KURT MEVCUTTUR YANINDA 4000 GOLD PARA VE BANKADA BIR COK ASTRAL 2 KATMAN TURUNCU ITEMLE BIRLIKTE VERECEGIM ILGILENEN ARKADASLAR ÖZELDEN PM ATABILIR CEP TELEFONUNDAN ARAYA BILIR. BU KADAR EMEK HARCANMIS BIR KAREKTER ICIN 500 MILYON COK UCUZ BIR FIYAT DEGERININ COK ALTINDA VERIYORUM.
  • Şu oyuna başlayacağım ama para vermek istemiyorum. Ve para verenlerle aramda uçurum olucaksa hiç başlamayacağım. Biri beni bilgilendirse bu açıdan çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu oyunda mage team yapmak mümkünmü. yani sonuçta magelerin alan skili var ve çokda güçlü vuruyor 6 set taş yapsak %60 can götürürüz tahmini. bunu da 5 mage ile flan yaparsak knight online oynayanlar bilir bi Nova Town yakalayabilirmiyiz :)

ayrıca pvpde bi party max kaç kişi olabiliyor

5 setli okçumu sıkıldığım için bırakmıştım öss sonrası yazın arkadaşlarla böyle bi fikir doğrultusunda ilerleyebiliriz tabi bilgilendirmeniz sonrası
  • @sayk56

Malesef oyunda para harcamazsan hiçbir şey yapamıyorsun. Para harcayanlarla aranda uçurumdan daha fazla bir mesafe oluyor.

@sadulayev

Mage Team yapılabilir tabi, aynı anda alan skilleri ile takım savaşlarında iyi dps yapılıyor. Fakat PvE kısmında tank şart. Mage nin savunması düşük birde healer alısan partiye kaldı 4 mage.

Son patche göre konuşacak olursak oyun Pagan Online durumuna geldi. Pagan çabuk olgunlaşan düşük stat dağılımı ile sağlam DPS yapabilen, aynı anda kendine ve partisine heal atıp buff verebilen bir sınıf. Paganın 600 mantık statı ile vurduğu damage'i Mage 900 mantık statıyla vuramıyor.

Ayrıca oynaması çok basit ve fazla playerlik istemeyen bir sınıf, peti sal kaçarak şimşek vur bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

@sayk56

Malesef oyunda para harcamazsan hiçbir şey yapamıyorsun. Para harcayanlarla aranda uçurumdan daha fazla bir mesafe oluyor.

@sadulayev

Mage Team yapılabilir tabi, aynı anda alan skilleri ile takım savaşlarında iyi dps yapılıyor. Fakat PvE kısmında tank şart. Mage nin savunması düşük birde healer alısan partiye kaldı 4 mage.

Son patche göre konuşacak olursak oyun Pagan Online durumuna geldi. Pagan çabuk olgunlaşan düşük stat dağılımı ile sağlam DPS yapabilen, aynı anda kendine ve partisine heal atıp buff verebilen bir sınıf. Paganın 600 mantık statı ile vurduğu damage'i Mage 900 mantık statıyla vuramıyor.

Ayrıca oynaması çok basit ve fazla playerlik istemeyen bir sınıf, peti sal kaçarak şimşek vur bu kadar.

Abi koptum ya Pagan Online bende fazla zaman ayıramıyordum 5 5 4 3 2 1 ateş kurtlu çarı sattım 80 e. Sınavlar falan var çok uzun iş artık sallayın bu oyunu

• 47 level Düzey 5 li imparatorluktan Pagan satıyorum. Tüm küpe vs vs zımbırtıları mevcuttur. Karakter bankada ne varsa olduğu gibi verilecektir. Gold vs vs. Fiyat olarak 100 TL. İletişim için : 05324907973
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayk56

Şu oyuna başlayacağım ama para vermek istemiyorum. Ve para verenlerle aramda uçurum olucaksa hiç başlamayacağım. Biri beni bilgilendirse bu açıdan çok memnun olurum.

bende başlamayı düşünüyorum sen napıcaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

quote:

Orijinalden alıntı: sayk56

Şu oyuna başlayacağım ama para vermek istemiyorum. Ve para verenlerle aramda uçurum olucaksa hiç başlamayacağım. Biri beni bilgilendirse bu açıdan çok memnun olurum.

bende başlamayı düşünüyorum sen napıcaksın ?

Biri birbiri sürü f2p oyun yükledim pc'ye. Adam akıllı bir şey bulursam başlarım. Eğer sende arayış içerisindeysen LoL öneririm. 1500 ün üstünde maç attım. Şimdi farklı oyunlara bakıyorum sıkıntıdan. Ve ayrıca oyuna kuruş yatırmana gerek yok.
  • Aynı şekilde , imparatorluk tarafındaki 47 level şifacı ( healer ) karakterimi satıyorum. Düzey 5 taşlar 766 444 , üzerinde 6 7 parça astral 3 turuncu itemi mevcut , bankasındaki itemlerle beraber hiç dokunulmadan satılacaktır. Karakter hakkında detaylı bilgi için ;

''ericcartman-@hotmail.com'' adresine mail atabilirsiniz. Harcadığım paranın çok çok altına satılacaktır.
  • euda oynayan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 20 Aralık 2011; 15:08:21 >
  • ya oyun gerçekten güzele benziyor. Videolarını falan izledim tıpkı wow aslında oynardım ama baktım ki çok tutulmuş bir oyun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onfroi

ya oyun gerçekten güzele benziyor. Videolarını falan izledim tıpkı wow aslında oynardım ama baktım ki çok tutulmuş bir oyun değil.

Pahalı bir oyun, masrafına değmiyor.

Şu konuya satılık char yazanlar oyundaki bir ulusun en iyi oyuncuları+en güçlü birliklerinden. Hepsi oyunu bıraktı. Kişi başına en az 1000+ TL. masraf yapmış insanlar, şimdi masraflarının bir kısmını kurtarmaya çalışıyorlar. Ama hiçbiri istediği paraya satacamayacak. Kimse almayacak.

İşte Allods gerçeği. Oyunda 47 lvl astral 3 itemlerini dizmiş runelerini 4-4 yapmış bir chardan, 40 lvl rune 7 yapmış, 5. koruyuculuk seviyesini almış, altında karmolası olan, 3. küpe yerini turuncu yapmış, yani kısaca oyunda emek sarfetmemiş ama oyuna para basmış bir char daha değerli. Bu sebepten bu oyun oynanmaz.

Ha ben niye hala oynuyorum? inanın zevk aldığımdan değil arkadaşlar devam ediyorlar diye.

• Biraz araştırınca bard dye bi classın gelecegni ve mage + casus sınıfının skillerinin yenilenecegni gördm. Casus çarım var ama zerre çekici gelmyor zaten yakın dövüş skilleri eklenecekmiş. Peki mageye ne eklenecek bilgsi olan varmı.
  • quote:

quote:

ya oyun gerçekten güzele benziyor. Videolarını falan izledim tıpkı wow aslında oynardım ama baktım ki çok tutulmuş bir oyun değil.

Şu konuya satılık char yazanlar oyundaki bir ulusun en iyi oyuncuları+en güçlü birliklerinden. Hepsi oyunu bıraktı. Kişi başına en az 1000+ TL. masraf yapmış insanlar, şimdi masraflarının bir kısmını kurtarmaya çalışıyorlar. Ama hiçbiri istediği paraya satacamayacak. Kimse almayacak.

İşte Allods gerçeği. Oyunda 47 lvl astral 3 itemlerini dizmiş runelerini 4-4 yapmış bir chardan, 40 lvl rune 7 yapmış, 5. koruyuculuk seviyesini almış, altında karmolası olan, 3. küpe yerini turuncu yapmış, yani kısaca oyunda emek sarfetmemiş ama oyuna para basmış bir char daha değerli. Bu sebepten bu oyun oynanmaz.

Ha ben niye hala oynuyorum? inanın zevk aldığımdan değil arkadaşlar devam ediyorlar diye.

1. dün başladım bu oyuna 6 lv im su an devam etme mi önerir misin?

2. oyunda aşırı kasmalar oluyor genelde 1.5gb ram var diger özellikler yetiyor sorun ramden olaiblir mi ?

• olm nası kasıyonuz ya? ben devamlı başlıyom devamlı lvl 5-6 gibi kalıyorum. sıkılıp tekrar açıyorum tekrar lvl 5'de kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

quote:

quote:

1. dün başladım bu oyuna 6 lv im su an devam etme mi önerir misin?

2. oyunda aşırı kasmalar oluyor genelde 1.5gb ram var diger özellikler yetiyor sorun ramden olaiblir mi ?

Başlama hazır char satın al daha ekonomik olur hemde kasacam diye uğraşmazsın.

• Arkadaşlar ben bu oyuna başlamak istiyorum fakat;
    Bu oyunda yakın dövüş assassin, rogue, ninja gibi bir sınıf yokmuş gibime geldi.
    Casus var oda sanırım uzak dövüş dediğimiz; okçu sınıfı ben okçu olmak istemiyorum.
    Bu tür yakın dövüşlere özgü görünmezliği, kamuflajı, tuzağı, hızlanması, suikasti, zehri ne biliyim bu sınıfa uygun özellikleri olan bir sınıf yokmu oyunda. Eğer varsa sizden rica ediyorum. Biraz anlatırmısınız.
    Son bir soru daha rune of magic'emi başlayım yoksa Allods'amı başlayım araştırdım ama oynamadığım için tam bir bilgim yok.
  • Arkadaşlar 30Lv T2(Distinction) Pve Set , T3(Conquest) Pvp Setli Fire/tank (57Combat Rating) karakterimi satıyorum Eu serverinda. Karakter Premium ve 2 DLC 'de var (Lightning Strikes ve Fight For The Light). Karakterin üzerinde 500 Station Cash var. Karaktere verdiğim emeği saymıyorum sadece DLC 'lere ve premiuma verdiğim 30doları istiyorum yani verdiğim parayı tekrar alacağım kar payı yok. Allods Char veya başka bi oyunun cash ile de takas edilebilir. Konuşmak isteyen pm atabilir.

Edit : Başka bi oyunun cash'i ile de takas olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyQuinn -- 23 Aralık 2011; 15:30:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciyahejderhe

Arkadaşlar ben bu oyuna başlamak istiyorum fakat;
    Bu oyunda yakın dövüş assassin, rogue, ninja gibi bir sınıf yokmuş gibime geldi.
    Casus var oda sanırım uzak dövüş dediğimiz; okçu sınıfı ben okçu olmak istemiyorum.
    Bu tür yakın dövüşlere özgü görünmezliği, kamuflajı, tuzağı, hızlanması, suikasti, zehri ne biliyim bu sınıfa uygun özellikleri olan bir sınıf yokmu oyunda. Eğer varsa sizden rica ediyorum. Biraz anlatırmısınız.
    Son bir soru daha rune of magic'emi başlayım yoksa Allods'amı başlayım araştırdım ama oynamadığım için tam bir bilgim yok.

Malesef yok öyle bir sınıf. Sınıfları yazayım.

Paladin = Tapınak şovalyesi tank sınıfı, kılıç ve kalkan kullanır.
    Warrior = Savaşçı kılıç kalkan kullanır DPS paladine göre yüksektir fakat bi paladin kadar sağlam değildir.
    Mage = Büyücü asa kullanır, ateş, buz ve elektrik büyüleri yapar dps karakterdir. Buff ve clear buff skilleri vardır.
    Okçu = Uzak savaş ustasıdır yakından atak ve defans çok düşüktür. Uzaktan dps en iyi sınıftır.
    Mistik = Zihinsel saldırılar yapar, düşmanı şaşırtır, support ve atak sınıftır, düşmanın kafasını karıştıracak değişik yetenekleri vardır.
    Pagan = Druid yanındaki peti ile doğa güçlerini kullanan dps sınıftır. Support heal buff gibi yetenekleri vardır.
    Healer = Bildiğimiz healer.
    Summonner = Karabüyücü asa kullanır, 3 çeşit peti vardır, zehir ve pet yardımı ile dps yapar. Talent yapılandırmasına göre support veya dps olabilir.

Senin bahsettiğin özellikte bir assasin sınıfı yok. Mistik ve okçu tarifine en yakın sınıflar.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.