Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *President*

Goldu bir şekilde kasarsınız uğraşıp ama, bir o kadarda masrafınız olur. 2 haftadır astral 3. katman için taş veremiyorum göreve goldsuzluktan. İtem yükseltmek çok maliyetli. Hatta çoğu zaman gemiden taşı almıyorum bile.

abi bi 47 olamadım 3 tane carda havaı fısekler beklıyor senı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

Goldu bir şekilde kasarsınız uğraşıp ama, bir o kadarda masrafınız olur. 2 haftadır astral 3. katman için taş veremiyorum göreve goldsuzluktan. İtem yükseltmek çok maliyetli. Hatta çoğu zaman gemiden taşı almıyorum bile.

abi bi 47 olamadım 3 tane carda havaı fısekler beklıyor senı ya

47 olabilmek için 47 olmaya uğraşmak lazım :) benim öyle bir derdim yok öylesine oynuyorum bu oyunu. Arkadaşlarla beraber takılmak amaç yoksa Airrivals bundan çok daha zevkli bir oyundu, ordan sonra burasının PvP sistemi saçma geliyor, playerliğe gerek yok itemin varsa kralsın bu oyunda. Buda benim oyun anlayışıma ters.

Oysaki iyi bir online oyunda item ve char kalitasi yanında playerlikte aşırı ön planda olmalı. İtem yüzünden adamı kesemiyorsam, player yeteneklerimle kendimi kestirmeden kurtulabilmem laızm mesela. Burda sen tanka 3k vuruyorsun tank sana 300k vuruyor saçmalığa bak :D

Bu oyunda denge hiç yok, dengeleneceğide mechul. Her patch de bir iki sınıfda değişiklik nurf vs. yapılıyor ama dengesizliğk o kadar çok ki oyun yapımcıları bile bunu dengeleyebileceğe benzemiyor :D

• Arkadaşlar ittifak tarafında 46 lvl paladin full tank taşları 4 3 3 2 2 2 tüm gelişim aşamaları alınmıştır 45+ okçu asker veya mistik ile takas olur,ayrıca 32 lvl pagan üzerinde atı var (seviye 3) gold karşılığı satılır uygun fiyattan ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: progamer35

Arkadaşlar ittifak tarafında 46 lvl paladin full tank taşları 4 3 3 2 2 2 tüm gelişim aşamaları alınmıştır 45+ okçu asker veya mistik ile takas olur,ayrıca 32 lvl pagan üzerinde atı var (seviye 3) gold karşılığı satılır uygun fiyattan ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.

PM attım
  • İttifak tarafında 41 lvl ateş kurtlu, itemleri lvlına göre gayet iyi durumda, taşları 4-2-2 1-1-1 Casus karakterim satılıktır. Uygun bir teklif gelirse takasa açığım. Satış mümkünse istanbul anadolu yakasında herhangi bir yerde yüzyüze olacaktır. Yan karakter olarak 27 lvl savaşçı var, savaşçınında taşları yanlış hatırlamıyorsam 4-2-1 1-1-1 dir. Fiyat ve takas tekliflerinizi özel mesajdan yapabilirsiniz. Teşekkürler.
  • Arkadaslar oyunu oynayan varmi hala gidisarti nasil tekrar basliyabilirim
  • 30 Level mistik satılır Atı mevcuttur 3-2-1-1-1-1 taşları vardır.İtemleri quest dungeon dır.

Garanti bankası havale yada istanbul avrupa yakası içi satılıktır hesapta 49 kristal vardır

Fiyat 30 tl idir Kristal fiyatına veriyorum.Pm den yazabilirsiniz
  • 45 level healer satılır-- taslar: 4-4-4-4-4-4 , 200 tl
    33 level savaşcı satılır taslar:4-3-3-3-3-3 ,150tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

İttifak tarafında 41 lvl ateş kurtlu, itemleri lvlına göre gayet iyi durumda, taşları 4-2-2 1-1-1 Casus karakterim satılıktır. Uygun bir teklif gelirse takasa açığım. Satış mümkünse istanbul anadolu yakasında herhangi bir yerde yüzyüze olacaktır. Yan karakter olarak 27 lvl savaşçı var, savaşçınında taşları yanlış hatırlamıyorsam 4-2-1 1-1-1 dir. Fiyat ve takas tekliflerinizi özel mesajdan yapabilirsiniz. Teşekkürler.

Satış devam ediyor. Uygun bi fiyata verilecektir.
  • [ 47 LEVEL IMPARATORLUKDAKI WARRIOR KAREKTERIMI SATIYORUM... TAŞLARI 5 5 5 4 4 4 TUM GELISIM ASAMALARI ALINMISTIR. 8 PARÇA YEŞİL İTEM ASTRAL 2 FULL... DİĞER BUTUN İTEMLER FULL TURUNCUDUR. CUN RENGI BINEK MEVCUTTUR KURT MEVCUTTUR YANINDA 4000 GOLD PARA VE BANKADA BIR COK ASTRAL 2 KATMAN TURUNCU ITEMLE BIRLIKTE VERECEGIM ILGILENEN ARKADASLAR ÖZELDEN PM ATSIN. FIYAT COK UCUZA VERECEGIM BOYLE BIR KAREKTERI ALANA HAYIRLI OLSUN...
  • ALLODS paylaşım konusu illegal char satış konusu oldu :)

Herkes oyunu bırakıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

Hükümran mahfası geliyo beyler bugün.

kardeşim senin oyun nickin ne ?

yeni gördüm bunu neden sormuştun? Bigpimp nickim am oyuna girmiyorum şu aralar.
  • quote:

ALLODS paylaşım konusu illegal char satış konusu oldu :)

Şahsen ben oyunu bırakacağımdan değil, başka karakterle oynamak istediğimden satmak istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

quote:

ALLODS paylaşım konusu illegal char satış konusu oldu :)

Şahsen ben oyunu bırakacağımdan değil, başka karakterle oynamak istediğimden satmak istiyorum :)

Valla bizde bırakmamak için sebep arıyoruz ama oyunun tadı kalmadı bu aralar.
  • reenkarnasyon görevine bi başlayamadım gitti. anı yaşa görevimidir kimse gelmiyor nedense..

reenkarne açıp 28 lvl yapıp sonra hep asee tephte pvp takılmayı düşünüyorum yoksa para akıtmadan oynamak zor..

arada girer ittifak keserim artık
  • Bende tika rika ya hiç girmedim, arkadaşlarımın hepsi enkarne çarları açtılar ama ben açmadım henüz. 47 taşlarını vermek için gold kasıyorum elementde, masraf çok. Bu hafta yine mahfaza etkinliği varmış, millet para bastıkça bunlar mahfaza getiriyor, bizim milletimizde hala para yatırıyor. Bi öğrenemedik kuruluşları arz talep eğrisinde yönetmeyi. Herkes mantıklı miktarlarda para harcasa her türlü etkinlik daha ucuza yapılacak ama yok, bazı para babaları etkinliklerde binlerce lira basıyorlar oyuna.
  • reenkarne açmak sandığımdanda zor olacak gibi tika rika belalı çıktı baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

reenkarne açmak sandığımdanda zor olacak gibi tika rika belalı çıktı baya

Üzerin full astral 2 ve en az 3-4 itemin turuncu hatta silahın epik değilse zorlar baya
  • merhaba arkadaşlar ittifak tarafında taşları full 4 Tank yani paladin satılıktır. istanbul içi elden verebilirim . diğer iller için referanslarıma bakabılırsınız . Skilleri ve statları gayet duzgun verılmıstır. Bırakma sebebım ise yeterınce zaman ayıramıyor olusumdur

İyi forumlar dilerim .
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun bi süre oynadıgım karakterimi ciddi teklif verilirse satmak istiyorum.İmparatorluk tarafındayım ve Scout okçu karakterim var.47 lvl full astral 3 itemler(turuncu turkuaz) ve düzey 5 e sahiptir.Ankara içi olursa alıcısı olursa uygun olur.pm atarsanız sevınırım...saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.