Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun EU server ıda paraya mı dayalı ?
  • @ciyahejderhe

Şuan yok ama İlerde scout a yakın dövüş yetenekleri eklenecek. O zamana kadar pve yapıp archer takılıp sistem geldgnde reskill yapabilırsin.
  • 47 lvl taşları 777 776 düzey5 oyunun en iyi karabüyücüsü satılır. Karakterimin yol görevi yapılmıştır danas sayfalarından turuncu hariç hepsi alınmıştır 47 adet gelişim aşaması mevcuttur ayrıca saygın goblini binek olarak aslanı ve astral3 itemları mevcuttur. Reenkarnesi kasılmış ve 46 lvldir. Bu kadar emek ve para harcanmış bir karakter sadece harcadığım paranın 3te 1 fiyatına 500 tlye satılıktır alan kişiye her türlü talent ve oynanış biçimiyle alakalıda yardımcı olacağım. İlgilenen arkadaşlar özel msj yoluyla ulaşabilir ayrıca tekliflerede açığım çok komik rakamlar olmadığı sürece. Herkese iyi forumlar :)
  • hayret bu oyun çok zevkli değilmiydi ya niye herkes çarını satıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

hayret bu oyun çok zevkli değilmiydi ya niye herkes çarını satıyo.

oyun zevkli fakat pahallı yeterince harcama yapdığımı düşünüyorum fazlasına gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayk56

Şu oyuna başlayacağım ama para vermek istemiyorum. Ve para verenlerle aramda uçurum olucaksa hiç başlamayacağım. Biri beni bilgilendirse bu açıdan çok memnun olurum.

şimdiye kadar oynadığım oyunlarda aradaki farkın en büyük olduğu oyun buydu aşırı fark var para vermeden hiçbirşey olmaz 25 leveldim baya iyi bir silah almıştım öldüm bir baktım lanetli yazıyor silahta özellikleri - lere düşmüş hemen araştırdım nasıl yapacaz gerçek parayla birşey alıp açacakmışız birde birdaha olmasın diye yin gerçek parayla birşey kullanacakmışız her ölmeye 1 tane şehir önünde pvp yapanlar birbirimizi öldürmeyelim itemler lanetleniyor deyip %5 canda bırakıyorlardır böyle saçmalık görmedim hiç bir oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namikaze

47 lvl taşları 777 776 düzey5 oyunun en iyi karabüyücüsü satılır. Karakterimin yol görevi yapılmıştır danas sayfalarından turuncu hariç hepsi alınmıştır 47 adet gelişim aşaması mevcuttur ayrıca saygın goblini binek olarak aslanı ve astral3 itemları mevcuttur. Reenkarnesi kasılmış ve 46 lvldir. Bu kadar emek ve para harcanmış bir karakter sadece harcadığım paranın 3te 1 fiyatına 500 tlye satılıktır alan kişiye her türlü talent ve oynanış biçimiyle alakalıda yardımcı olacağım. İlgilenen arkadaşlar özel msj yoluyla ulaşabilir ayrıca tekliflerede açığım çok komik rakamlar olmadığı sürece. Herkese iyi forumlar :)

taşlar mükemmelmiş
  • Sıkmayacak eğlenceli bir karakter açmak istiyorum ne önerirsiniz skiller ve dungeonlardaki yeri arasından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Sıkmayacak eğlenceli bir karakter açmak istiyorum ne önerirsiniz skiller ve dungeonlardaki yeri arasından?

Pagan açabilirsin bence gayet zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyQuinn

quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

Sıkmayacak eğlenceli bir karakter açmak istiyorum ne önerirsiniz skiller ve dungeonlardaki yeri arasından?

Pagan açabilirsin bence gayet zevkli.

Çok pagan var, tapınak şovalyesi(paladin)açtım dps ağırlıklı gidicem çiftel.

Statlar hakkında önerisi olan varmı.
  • ankaradan imparatorlukdan 47 lvl itemli paladin ve savaşcı char alınır ankaradan yoksada gittigidiyordan alınır .....
  • 3.0 ile gelecek Bard classını çok merak ediyorum yeniden başlamama sebep olabilir.
  • 47 lvl taşları 777 776 düzey5 oyunun en iyi karabüyücüsü satılıktır. Karakterimin yol görevi yapılmıştır danas sayfalarından turuncu hariç hepsi alınmıştır 47 adet gelişim aşaması mevcuttur ayrıca saygın goblini binek olarak aslanı ve astral3 itemları mevcuttur. Reenkarnesi kasılmış ve 46 lvldir. Bu kadar emek ve para harcanmış bir karakter sadece harcadığım paranın 3te 1 fiyatına 500 tlye satılıktır alan kişiye her türlü talent ve oynanış biçimiyle alakalıda yardımcı olacağım. İlgilenen arkadaşlar özel msj yoluyla ulaşabilir ayrıca tekliflerede açığım çok komik rakamlar olmadığı sürece. Herkese iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namikaze -- 8 Ocak 2012; 3:18:13 >
  • Oyuna uzun bir sure ara vermem gerektiği için AllodsTR 47 lvl Healer (ittifak) karakterim satılıktır. full astral 3 sete sahiptır (turkuaz ve turuncu). ilgilenenler PM yada mail yoluyla ulaşabilirler.

email: flu44@gmx.com
  • 46 asker, taşlar 444-444 astral item full nerdeyse turuncu ve turkuaz, ek küpe slotu mevcut, binek kurt 11 lvl yem paketi mevcut, çanta 30 parça banka küçüktür,arkadaşın charı almak isteyenler pm atsın ben sadece aracı olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 7 Ocak 2012; 23:17:55 >
  • Merhabalar;

Ben superonline kullanıyorum limitsiz 10mbit internet hzım vardı fakan bu aralar çok oyun indirdim ve 50 GB geçti bu yüzden internet hızımı 1Mbit indirdiler. Benim kafama takılan 15 tatil geliyor yani sömestır tatili tabiki online oyunlara başlıcam fakar korkum şu internet hızımı 1MBİT düşürdüler oyuna girdiğim zaman oyunda kasma, donma, lag, oyundan atma,oyunu rahat oynayamama gibi durumlarım olurmu yardım ederseniz sevinirim özellikle şu oyun için soruyorum Allods Online ve Knight kasarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By cabbar -- 9 Ocak 2012; 11:43:08 >
  • Allods'un kasıcağını düşünmüyorum dostum.
  • 3.0 guncellemesi ile bard sınıfı gelicekti geldi mi?
  • ŞİMCİKKK Arkadaşlar yorumları okudum ıyı bır mmorpg oyuncu oldugumu dusunuyorum. bazı sorular sormak ıstıyorum cevaplarsanız sevınırım ;

1. Eskiden Knight Online oynadım f2p yedi faat her oyun gbı parayla daha ıyı bı hal alabılıyodum fakat 80 lvl e kadar.
    şimdi bu oyun bana bu tadı verecekmi ?

2. Ben usko da para vemeden oynadım ve parada kazandım pek oyuna para verme taraftarı degılım cok zorlanırmıyım..

3. Anladıgım kadrıyla tas vesaıre ıtem yukseltme gıbı seyler var oyuna para vermeden onları gerceklestıre bılırmıyım ?

4. pvp si nasıl bug olayı varmı bug la cok kasanlar oldumu ?

5. silkroad gıbı sacma sapan uzakdogu fıgurlerı vamı ki inş yoktur.

aklıma geldıkce daha soracam cevaplarsanız sevınırım arkadaslar.

not: ko mu oynadın cok kotu oyun cocuk yunu hahaa puhaha gıbı terımlerle gelmeyın. benım zamanımda ko bı yasam tarzıydı yasıda baya ust sevıyeydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cm_orhan

ŞİMCİKKK Arkadaşlar yorumları okudum ıyı bır mmorpg oyuncu oldugumu dusunuyorum. bazı sorular sormak ıstıyorum cevaplarsanız sevınırım ;

1. Eskiden Knight Online oynadım f2p yedi faat her oyun gbı parayla daha ıyı bı hal alabılıyodum fakat 80 lvl e kadar.
    şimdi bu oyun bana bu tadı verecekmi ?

2. Ben usko da para vemeden oynadım ve parada kazandım pek oyuna para verme taraftarı degılım cok zorlanırmıyım..

3. Anladıgım kadrıyla tas vesaıre ıtem yukseltme gıbı seyler var oyuna para vermeden onları gerceklestıre bılırmıyım ?

4. pvp si nasıl bug olayı varmı bug la cok kasanlar oldumu ?

5. silkroad gıbı sacma sapan uzakdogu fıgurlerı vamı ki inş yoktur.

aklıma geldıkce daha soracam cevaplarsanız sevınırım arkadaslar.

not: ko mu oynadın cok kotu oyun cocuk yunu hahaa puhaha gıbı terımlerle gelmeyın. benım zamanımda ko bı yasam tarzıydı yasıda baya ust sevıyeydı...

Dostum oyun zevkli fakat oyuna ciddi miktarda para harcayan insanlar var 2000 3000 tl gibi büyük rakamlar yatıranlar var hiç para yatırmadan onları yakalaman tabiki baya bi zor ama online süren yüksekse farm yaparak para kasarım diyorsan oyundaki goldlada çok olmasada bi yerlere gelebilirsin fakat genede çok üst düzey bi karaktere sahip olman hayal olur.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.