patch yüklendi ama oyuna girmedim register a tıklayınca gpotato sitesi çıkıyo şimdi bu adamlar fake yapmakla ne yazandı yahu acaba bi dosyayı filan mı değiştirmemiz gerekiyo?
Valla ben araştırdım ama bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke
quote:
Orijinalden alıntı: EtkisizEtken
quote:
Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke
gpotato'nun yayınladığı çıktı bende
patch yüklendi ama oyuna girmedim register a tıklayınca gpotato sitesi çıkıyo şimdi bu adamlar fake yapmakla ne yazandı yahu acaba bi dosyayı filan mı değiştirmemiz gerekiyo?
Valla ben araştırdım ama bulamadım.
neyse bari amerikan serverinde takılayım biraz neler değişikmiş.
Dün itibariyle Türkiye sunucularına yeni patch yüklendi.
1.3 GB civarında bir güncelleme dosyası ile birlikte Tropikal ada eklenmesi ve sınıfların özelliklerinde köklü değişiklikler var.
Kısaca healer sınıfında tam odaklanma ve bir skill kaldırılırken yerine 2 adet yeni skill geldi. Tüm healer ların talentleri otomatik resetlendi.
Mistik ve okçular için DPS artırıcı yeni özellikler mevcut.
Pagan Druid sınıfında değişiklikler var fakat nurf oldumu henüz oyuncular dps ölçüp test yapıyor diyebiliriz.
Karabüyücü artık kendine heal çekemiyor, bu sınıf için bence artık iyice kötüleşti diyebiliriz.
Mage için önemli bir değişiklik yok sadece sağlık mührü ile beraber görünmezlik gibi bir özellik eklenmiş.
Tapınak şovalyelerinde de ciddi değişimler var.
Genel olarak oyun içinde chat kısmından tutun, çok yerde gelişimler yapılmış buglar düzeltilmiş. Pagan ve Mage ler artık büyülerini yaoarken asalarını sallıyorlar, değişik bir efekt daha gözüm alışmadı :)
47 lvl olanlar için yeni bir harita açıldı. Ayrıca PvP yapılabilen 45+ lvl oyuncuların girebileceği yeni bir haritada var.
Şimdilik aklıma gelen bunlar, çok fazla değişiklik var detaylara Allods TR resmi sitesinden bakabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
Dün itibariyle Türkiye sunucularına yeni patch yüklendi.
1.3 GB civarında bir güncelleme dosyası ile birlikte Tropikal ada eklenmesi ve sınıfların özelliklerinde köklü değişiklikler var.
Kısaca healer sınıfında tam odaklanma ve bir skill kaldırılırken yerine 2 adet yeni skill geldi. Tüm healer ların talentleri otomatik resetlendi.
Mistik ve okçular için DPS artırıcı yeni özellikler mevcut.
Pagan Druid sınıfında değişiklikler var fakat nurf oldumu henüz oyuncular dps ölçüp test yapıyor diyebiliriz.
Karabüyücü artık kendine heal çekemiyor, bu sınıf için bence artık iyice kötüleşti diyebiliriz.
Mage için önemli bir değişiklik yok sadece sağlık mührü ile beraber görünmezlik gibi bir özellik eklenmiş.
Tapınak şovalyelerinde de ciddi değişimler var.
Genel olarak oyun içinde chat kısmından tutun, çok yerde gelişimler yapılmış buglar düzeltilmiş. Pagan ve Mage ler artık büyülerini yaoarken asalarını sallıyorlar, değişik bir efekt daha gözüm alışmadı :)
47 lvl olanlar için yeni bir harita açıldı. Ayrıca PvP yapılabilen 45+ lvl oyuncuların girebileceği yeni bir haritada var.
Şimdilik aklıma gelen bunlar, çok fazla değişiklik var detaylara Allods TR resmi sitesinden bakabilirsiniz.
ben ne karakter actıysam ıclerıne ettiler yani simdide okcu deniyorum
Jackal sen bu oyunu oynayamazsın hiç uğraşma, sen git wow oyna
Neredesiniz beyler
Hükümran mahfası geliyo beyler bugün.
quote:
1000 lerce mahfaza açan oyuncular oldu dün akşam. Valla acıdım paralara bence bu oyuna o kadar masraf etmeye deymez
quote:
quote:
1000 lerce mahfaza açan oyuncular oldu dün akşam. Valla acıdım paralara bence bu oyuna o kadar masraf etmeye deymez
abi bence süper yapmışlar ya 12tane aldım goltl karışık içinden çıktıklarıyla toplam 35 tane açtım sonra da tekrar aldım goldda gerçi yani kimse 1000tane açmıyo ödülleri var ondan.
quote:
quote:
quote:
abi bence süper yapmışlar ya 12tane aldım goltl karışık içinden çıktıklarıyla toplam 35 tane açtım sonra da tekrar aldım goldda gerçi yani kimse 1000tane açmıyo ödülleri var ondan.
1000 tane açan var emin ol :)
Bence bu event tuzaklarına düşmemek lazım, oyuncular para harcadıkça firma oyundaki her şeyi parayla satmaya başlıyor çünkü
Birkaç ay önce oynamıştım ve oyun Pay2Win'di.Hala öyle mi ?
quote:
kardeşim senin oyun nickin ne ?
Oyunu bir denemek istiyorum arkadaşlar max lvl kaç ve kasmam ne kadar sürer günde ortalama 5 saat oynuyarak. Birde oyunda pvp nasıl wowa benzetmeye çalıştılar diye duydum dungeon pve tarzı bir oyun mu yoksa buda öyleyse hiç bulaşmayacağım wowdan sıkıldığım düzgün ve zevkli pvpsi olan bir oyun bakınıyorum
selam arkadaslar.bende dun basladim oyuna ittifakta 20 lvl paganim.statlarda skillerde gelisimde vs yardimci olabilecek,20li yaslarin ustunde ve mumkunse aksamlari online olabilecek kisiler ya da birlik olursa guzel olur
Oyunun sitede ki torrenti uçmuş.İndirme yöneticisine kaldı işimiz.Bir iniyor bir çıkıyor hız
quote:
Orijinalden alıntı: Headphones
Birkaç ay önce oynamıştım ve oyun Pay2Win'di.Hala öyle mi ?
Aynen, paso event yapıyorlar parası olan gelişiyor.
oyun gittikce güzelleşiyor tavsiye ederim. 46,5 ittifak Paladin :D
Bu yeni gelen update ile gold ile kristal alınabiliyormuş yüksek levellarda kolay para kasılabiliyor mu mesela 45lvlda 300 gold elde etmek kolay mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: Nightful
Bu yeni gelen update ile gold ile kristal alınabiliyormuş yüksek levellarda kolay para kasılabiliyor mu mesela 45lvlda 300 gold elde etmek kolay mıdır ?
Bana göre kolay. 45 levelda 3k parayla gezdiğimi bilirim.
Goldu bir şekilde kasarsınız uğraşıp ama, bir o kadarda masrafınız olur. 2 haftadır astral 3. katman için taş veremiyorum göreve goldsuzluktan. İtem yükseltmek çok maliyetli. Hatta çoğu zaman gemiden taşı almıyorum bile.