Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *President*

Allods'a pahalı diyenler hiç Gameforge oyunu oynamadılarmı acaba merak ediyorum. Oyun hayatın boyunca 200 TL harcasan fıstık gibi karakterin olur amma abarttınız şu para olayını. Hem böyle olduğu daha iyi oyunu oynayabilmek için para harcamak ve lvl kasmak gerekince çoluk çocuk sayısı baya azalıyor.

Bu oyunu eleştirecekler bence yanlış noktalardan eleştiriyor para vs. bence oyunun eleştirilmesi gereken farklı yönleri var.

GAMEFORGE'un adının geçtiği oyundan uzak duracaksın. O hatayı bir kez yaptım ikinci kez yapmam. Seni hem soyarlar, hem de hiçbir oyuncuyu adam yerine koyup cevap bile vermezler

• quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

quote:

Allods'a pahalı diyenler hiç Gameforge oyunu oynamadılarmı acaba merak ediyorum. Oyun hayatın boyunca 200 TL harcasan fıstık gibi karakterin olur amma abarttınız şu para olayını. Hem böyle olduğu daha iyi oyunu oynayabilmek için para harcamak ve lvl kasmak gerekince çoluk çocuk sayısı baya azalıyor.

Bu oyunu eleştirecekler bence yanlış noktalardan eleştiriyor para vs. bence oyunun eleştirilmesi gereken farklı yönleri var.

GAMEFORGE'un adının geçtiği oyundan uzak duracaksın. O hatayı bir kez yaptım ikinci kez yapmam. Seni hem soyarlar, hem de hiçbir oyuncuyu adam yerine koyup cevap bile vermezler

Aynen, 2 yıl civarı Airrivals oynadım harcağım paranın haddi hesabı yok, adamlar hack kullanıyor bas bas bağırıyoruz yöneticilere hack var diye. Adam bana video çek yolla diyor. Sanki oyuncu video çekmek zorundaymış gibi.

Neyse konumuz değil ama kesinlikle çok mecbur kalmadıkça Gameforce oyunu oynamam artık, utanmasalar her gün oyuna online olmak için bile para isteyecekler.

• Daha baştan questler benide baydı ya grafikleri görünce bi heveslenmiştim ama görev yapmak kadar başka bir şeyden nefret etmiyorum -.-.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

Daha baştan questler benide baydı ya grafikleri görünce bi heveslenmiştim ama görev yapmak kadar başka bir şeyden nefret etmiyorum -.-.

Farm yapmaktan çok daha iyi emin ol

Saatlerce aynı noktada mob kesmek ve milletle KS kavgası yapmak kadar iğrenç bir lvl kasma şekli yoktur. Oyunun senaryosuna biraz odaklanırsan keyif alacağını düşünüyorum. Görevler ciddi exp veriyor sadece bazı lvl lerde farm yapmak zorunda kalıyorsun o aralar çok daha fazla sıkılacaksın

Bu oyunda lvl kasmak hem zor hemde lvl hiçbir şey değil 46 olunca anlayacaksın, birde yorgunluk sistemini iyi kullanırsan sadece görevlerle 30 civarı lvl e rahatça kasarsın. 30-40 lvl arası biraz farm yapacaksın.

• quote:

quote:

Daha baştan questler benide baydı ya grafikleri görünce bi heveslenmiştim ama görev yapmak kadar başka bir şeyden nefret etmiyorum -.-.

Farm yapmaktan çok daha iyi emin ol

Saatlerce aynı noktada mob kesmek ve milletle KS kavgası yapmak kadar iğrenç bir lvl kasma şekli yoktur. Oyunun senaryosuna biraz odaklanırsan keyif alacağını düşünüyorum. Görevler ciddi exp veriyor sadece bazı lvl lerde farm yapmak zorunda kalıyorsun o aralar çok daha fazla sıkılacaksın

Bu oyunda lvl kasmak hem zor hemde lvl hiçbir şey değil 46 olunca anlayacaksın, birde yorgunluk sistemini iyi kullanırsan sadece görevlerle 30 civarı lvl e rahatça kasarsın. 30-40 lvl arası biraz farm yapacaksın.

Valla ben yanımda biri olmadğı sürece tek başıma hiç zevk almıyorum ^.^ ve casual oyunlar daha cazip geliyo bana en azından daha rahatsın levle kasmak zor olunca bunalıyo insan.

• Aynı sıkıntıları bizde yaşadık. Allods oynayacaklara önerim oyuna birkaç arkadaş başlayın, hemen bir birliğe girmeye çalışın ve Team Speak gibi bir program kullanın. Yoksa tek başına her oyun sıkıyor gerçekten.
  • quote:

Aynı sıkıntıları bizde yaşadık. Allods oynayacaklara önerim oyuna birkaç arkadaş başlayın, hemen bir birliğe girmeye çalışın ve Team Speak gibi bir program kullanın. Yoksa tek başına her oyun sıkıyor gerçekten.

3 kişi bulmak sıkıntı işte :/ oynuyanlardan sıkılanlar yeniden başlamak isterse anca oda baya bi zor :D
  • quote:

quote:

Aynı sıkıntıları bizde yaşadık. Allods oynayacaklara önerim oyuna birkaç arkadaş başlayın, hemen bir birliğe girmeye çalışın ve Team Speak gibi bir program kullanın. Yoksa tek başına her oyun sıkıyor gerçekten.

3 kişi bulmak sıkıntı işte :/ oynuyanlardan sıkılanlar yeniden başlamak isterse anca oda baya bi zor :D

Birde çoğu player 40 üzeri olduğu için senin bulunduğun lvl de haritalar bayağı boştur. Buda var.
  • Önerin var mı bu konuda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Önerin var mı bu konuda ?

Birkaç arkadaşını daha oyuna başlamaya zorla :D veya bir birliğe katıl.
  • quote:

quote:

İlhan abi sana bişey sorucam yeni paladinmi açayım yoksa 27 savaşçıya devammı edeyim bana bi akıl ver ya birine satacam bu savascıyı taşları 3 3 2 2 2 2 diye kıyamıyorum bi arkadaşa harcadıgım para + 14 günde kastım 27 levelı her gün 1tl ekleyecem ve paladin açıcam iyimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jjaackaal

quote:

quote:

İlhan abi sana bişey sorucam yeni paladinmi açayım yoksa 27 savaşçıya devammı edeyim bana bi akıl ver ya birine satacam bu savascıyı taşları 3 3 2 2 2 2 diye kıyamıyorum bi arkadaşa harcadıgım para + 14 günde kastım 27 levelı her gün 1tl ekleyecem ve paladin açıcam iyimi?

Bana kalırsa 1 class açıp onunla devam etmek en doğrusu. Ne kadar cok değiştirirsen o kadar çok sıkılırsın çünkü. Allods PvE ağırlıklı bir oyun olduğu için Paladin her zaman aranan sınıf, Warrior da DPS bakımından iyi bir sınıf. Ama hangi sınıf olursan ol taşların 5 olması şart yoksa zayıf kalıyor karakter. Seçim senin.

• oyunu hala sürekli oynayan ort. kaç kisi var? ayrıca okumadım ama k.bakmayın en iyi class diye bir kavram var mı?varsa hangisini alıyım mesela mage nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

oyunu hala sürekli oynayan ort. kaç kisi var? ayrıca okumadım ama k.bakmayın en iyi class diye bir kavram var mı?varsa hangisini alıyım mesela mage nasıldır

DH den fazla oynayan yok, diğer oyuncu sayısı fena değil. Classlarda o iyi bu iyi olayı yok ama şu versiyonda Pagan biraz iyi dps yapıyor, karabüyücü biraz sıkıntılı. Bir sonraki patchde pagan için nurf olacak diyorlar.
  • Oyuna başlamayı düşünüyorum. Sizce zaman harcamaya biraz olsun değecek bir oyun mu?
  • oyunu bıraktım arkadaşlar. 46 lvl astral itemli 4-4-4 4-4-3 taşlı şeytani büyücü uygun fiyata satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3AF19C22 -- 19 Eylül 2011; 20:12:46 >
  • Şifacı bir karakter oluşturmuştum ama kasmasının zor olduğunu görünce vazgeçtim savaşçıya geçtim. Savaşçının skill ve stat dağılımlarını nasıl yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N. Paganini

Şifacı bir karakter oluşturmuştum ama kasmasının zor olduğunu görünce vazgeçtim savaşçıya geçtim. Savaşçının skill ve stat dağılımlarını nasıl yapmalıyım?

Şifacı bu oyunda en hızlı kasan sınıftır bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirsin. Rubi ve talent yapılandırmaları için oyunun kendi forumundan yardım alabilirsin. Ben savaşçı oynamadığım için tam bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N. Paganini

Şifacı bir karakter oluşturmuştum ama kasmasının zor olduğunu görünce vazgeçtim savaşçıya geçtim. Savaşçının skill ve stat dağılımlarını nasıl yapmalıyım?

Şifacı bu oyunda en hızlı kasan sınıftır bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirsin. Rubi ve talent yapılandırmaları için oyunun kendi forumundan yardım alabilirsin. Ben savaşçı oynamadığım için tam bilmiyorum.

Genelde tek başına takılıyorum. Tek kesmesi bazen zor oluyor. Ondan dolayı savaşçı olmayı düşündüm.
  • Şifacı gerilim boşalması skili ile 10 tane mobu toplayıp tek veya 2 atar. Diğer sınıflar tek tek kesmeye çalışırken şifacı 5 saniye içinde 10 tane mob keser. Bu yüzden en hızlı farm yapan sınıftır.

Tek başına yani.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.