arkadaslar oyunu dvd den yüklüyorum benım kotalı oldugu için arkadaşıma rica ettim o indirdi neyse oyunu allods sihirbazı cıkıo oyunu yuklemek ıcın hazırlanıo bu ewrede sanırm (link aşşada )
işletim sistemi:wındows xp profesyonel işlemci:geunıe ıntel(R)CPU 1.86GHz BELLEK:4gb ekran kartı:ati radeon xpress 200m series 256mb
Birde Türkçe'yi iyi kullanabilsen neler anlatacaksın neler.
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
quote:
Orijinalden alıntı: digrev
arkadaslar oyunu dvd den yüklüyorum benım kotalı oldugu için arkadaşıma rica ettim o indirdi neyse oyunu allods sihirbazı cıkıo oyunu yuklemek ıcın hazırlanıo bu ewrede sanırm (link aşşada )
işletim sistemi:wındows xp profesyonel işlemci:geunıe ıntel(R)CPU 1.86GHz BELLEK:4gb ekran kartı:ati radeon xpress 200m series 256mb
Birde Türkçe'yi iyi kullanabilsen neler anlatacaksın neler.
birader edebiyat ogretmenı mısın sanane benım turkcem den
Yazdığından derdin anlaşılmıyor ki be kardeşim. 3 kere okudum resimleri şu an göremiyorum eve geçince rezimleri görüp derdini anlayabilirsem yorum yazarım. Ayrıca yukarıdaki arkadaşa katılıyorum Türkçe'yi daha düzgün kullansan bizde seninle daha kolay iletişim kurabiliriz sanki. Kelimeler eksik, harfler yanlış, noktalama işareti yok, yüklem yok, özne yok vs. vs. vs. Bence arkadaşa tepki göstermene gerek yok kötü bişey söylememiş, Türkçen bozuk yazdığın anlaşılmıyor bu doğru.
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
Yazdığından derdin anlaşılmıyor ki be kardeşim. 3 kere okudum resimleri şu an göremiyorum eve geçince rezimleri görüp derdini anlayabilirsem yorum yazarım. Ayrıca yukarıdaki arkadaşa katılıyorum Türkçe'yi daha düzgün kullansan bizde seninle daha kolay iletişim kurabiliriz sanki. Kelimeler eksik, harfler yanlış, noktalama işareti yok, yüklem yok, özne yok vs. vs. vs. Bence arkadaşa tepki göstermene gerek yok kötü bişey söylememiş, Türkçen bozuk yazdığın anlaşılmıyor bu doğru.
ilgin için teşekkür ederim oyunu yüklerken kasılmalar oluyo.yeniden dene hatası çıkıyor . yeniden dene dedikçe devam edıo yüklemeye .sonuna geldim zamanda tekrar başa dönüyor
quote:
dosya bulunamadı hatası verdiği için. bi ihtimal dvd de bi sorun vardır dye düşünüyorum bilgisayarından ziyade.
bu tarz konularda çok bilgim olmasada ben bu tür problemleri deneyerek çözerim
arkadaşına rica et flasha atsın yeni dvd ye çeksin winrarla sıkıştırıp öyle denesin bide eminim düzelecektir
quote:
Orijinalden alıntı: H A L İ M
quote:
merhaba arkadaşlar. ilgilenen olursa 42 lvl casus karakterimi oyunu bırakmam sebebiyle satabilirim. herhangibi bir elektronik eşya ile takasta mümkün olur. size iyi oyunlar
arkadaşlar oyunu açarken hata 1.8 i verio bunu nasıl çözcez dirext de yüklü?
Oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi dene, güvenlik duvarını kapat dene, antivirüs vs. devre dışı bırak dene. Olmazsa oyunun kendi forumundan destek alabilirsin 1.8 kodlu hatanın açılımı neymiş.
imp tarafında bir miktar goldum var ittifakta takas edebilirim ilgilenen buyursun
Taytanik gemisi çıkmasın abi karşıma
F2P dergisinde gördüm indiriyorum şimdi klan felan var mı biri bildirendirebilri mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Moonßless
F2P dergisinde gördüm indiriyorum şimdi klan felan var mı biri bildirendirebilri mi ?
oyuna para verme gibi bir düşüncen varsa oyna
quote:
Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream
quote:
Orijinalden alıntı: Moonßless