Şimdi Ara

Allods Online TR [.:-Ana Konu-:.] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.640
Cevap
1
Favori
125.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moonßless

quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

quote:

F2P dergisinde gördüm indiriyorum şimdi klan felan var mı biri bildirendirebilri mi ?

oyuna para verme gibi bir düşüncen varsa oyna

Açar mısın biraz ?

Yani diyorki oyunda söz sahibi olacaksan bir miktar para vermen lazım gerçi bir miktar değil ama o değişir. Taşları basarsın, kostüm falan alırsın vs. bunun gibi.

• Oyunda da 4-6 saat dediler 6. saatteyiz hala acılmadı. Ne iş anlamadım sanki yeniden yaptılar oyunu
  • questlerden çok sıkıldım biraz ara verdim Allahtan oyunda aldğım şeylerin süre sınırlaması yok dilediğimce başlar bırakırım
  • Allods'a pahalı diyenler hiç Gameforge oyunu oynamadılarmı acaba merak ediyorum. Oyun hayatın boyunca 200 TL harcasan fıstık gibi karakterin olur amma abarttınız şu para olayını. Hem böyle olduğu daha iyi oyunu oynayabilmek için para harcamak ve lvl kasmak gerekince çoluk çocuk sayısı baya azalıyor.

Bu oyunu eleştirecekler bence yanlış noktalardan eleştiriyor para vs. bence oyunun eleştirilmesi gereken farklı yönleri var.
  • Oyun çok hoş bana öğretebilecek olan var mı ? msn atayım pm
  • quote:

Oyun çok hoş bana öğretebilecek olan var mı ? msn atayım pm

Oyun full Türkçe, görevleri yaparak başlıyorsun zaten oyun seni yönlendiriyor. 6 lvl civarı ana şehre gidiyorsun orda diğer oyuncularla iletişime geçersin. Ayrıca şehirlerin girişinde tecrübeli oyunculardan oluşan Oyun Kılavuzu genelde online olup tüm oyuncuların sorularını yanıtlıyor. Her istediğini kılavuza sorabilirsin. Bunların haricinde msn den yardım alabileceğin pek bir şey yok. Oynadıkça öğreneceksin her lvl de ayrı bir oyuna dönüşüyor Allods.
  • Hangi class önerirsiniz ? Ve ittifak mı imparatorluk mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 13 Eylül 2011; 15:48:54 >
  • quote:

Hangi class önerirsiniz ? Ve ittifak mı imparatorluk mu ?

Class konusu biraz göreceli, nasıl bir tür oyun sevdiğin önemli. Bütün classlar güzel ama ben Paladin, mistik veya okçu öneririm. Diğerlerinden bolca var.

Ben ittifakta oynuyorum bu yüzden imparatorluk ile ilgili bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Hangi class önerirsiniz ? Ve ittifak mı imparatorluk mu ?

Class konusu biraz göreceli, nasıl bir tür oyun sevdiğin önemli. Bütün classlar güzel ama ben Paladin, mistik veya okçu öneririm. Diğerlerinden bolca var.

Ben ittifakta oynuyorum bu yüzden imparatorluk ile ilgili bilgim yok.

Mistik istiyorum ama ittifakta mistik hep kapalı gözüküyor ırk olarak neden ?
  • Mistik sınıfı sadece bodurlarda mevcut
  • quote:

Mistik sınıfı sadece bodurlarda mevcut

Bodurlar çok tipsiz ya :/ Elf açıcam galiba ama şunların arasında kaldım T. Bilgesi T. Savaşçısı ve Üstad ne dersin ?
  • Bodur bence çok güzel, eğlenceli ve savaş alanında küçücük olması sebebiyle gözden kaçıyor.

Ama yok sevmedim dersen Paladin aç derim.
  • quote:

Bodur bence çok güzel, eğlenceli ve savaş alanında küçücük olması sebebiyle gözden kaçıyor.

Ama yok sevmedim dersen Paladin aç derim.

Karakterlerin ihtişamlı olması daha hoşuma gidiyor :) Nickine ne belki takılırız bi ara ?
  • Şu anda oynadığım charım Kaeqrep.
  • quote:

Şu anda oynadığım charım Kaeqrep.

Ekledim Minuet.
  • beyler bende allods online oynamıyı düşünüyorum hangi ırk olayım
  • Rogue sınıfı var mı? çok rağbet görüyor mu peki? crossbow kullanıabiliyor mu? archer sınıfı hakkında da bilgi verirseniz sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

Rogue sınıfı var mı? çok rağbet görüyor mu peki? crossbow kullanıabiliyor mu? archer sınıfı hakkında da bilgi verirseniz sevinirim?

archer var. yay yada tatar yayı kullanabiliyorsun tamamen tercihine kalmış. yay seridir tatar biraz daha yavaş ama daha çok damagelidir.
    benm fikrimi sorucaksan archer oyundaki 1vs1 de partylerde çoğu yerde en etkili karakter. kendne avantaj sağlayan çok skili ver ve iyi bi kullanıcının elinde asla ölmez.
  • o değilde şu questler baydı beni ya. hep aynı şey koruyucunun görevini yap. sınır taşları bul. düşmanları öldür. ondan 5 tane topla bundan 20 tane zıpla. mükemmel oyun pk sistemi olsun grafikleri olsun muhteşem ama kasamıyorum :(

555 333 taş yapdım 28 kostüm ve emek verdim zarif tutkulu kostüm aldım. binek aldım. bu emeklerim olmasa bırakıcam ama bırakamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H A L İ M

quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

Rogue sınıfı var mı? çok rağbet görüyor mu peki? crossbow kullanıabiliyor mu? archer sınıfı hakkında da bilgi verirseniz sevinirim?

archer var. yay yada tatar yayı kullanabiliyorsun tamamen tercihine kalmış. yay seridir tatar biraz daha yavaş ama daha çok damagelidir.
    benm fikrimi sorucaksan archer oyundaki 1vs1 de partylerde çoğu yerde en etkili karakter. kendne avantaj sağlayan çok skili ver ve iyi bi kullanıcının elinde asla ölmez.

oyuna başlamak konusunda kararsızım maul türkçe ve birçok gereksiz kişi vardır. neo-steam adlı bir oyun var ona bakacağım olmazsa başlarım.

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.