Şimdi Ara

Allods Online Türkiye oynamamanız için nedenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lina adlı karakterin oyunun ilk başlarında Allods Online Türkiyenin videolarla oyunun tanıtımını yapıyor diye Oyun yöneticisi tarafından oyunda daha olmayan siverya ayazı rengi at hediye edilmiştir. Bu olayı kendiside inkar etmemiştir.

Oyunun gidişatı en iyi imparatorluk birliğinin oyunu bırakması sebebiyle kötüye gitmiş bu sorunu ortadan kaldırmak için ittifak tarafından bir birlikle anlaşıp geçiş işlemleri için Dann şuandaki karakter ismi Publicenemy ile anlaşılıp ilk geçen kişi olması sağlanmıştır fakat çok dikkat çekecek veya sorun oluşturucağını gördüklerinden olması gerek yönetim geri adım atmıştır.

Yönetimin küfür ve argo kelimeler kullanan kişiler hakkında düşünceleri aşağıdadır...
    [27.11.2011 01:12:03] Allods.Kudra: iyi aksamlar
    [27.11.2011 01:12:24] Direnen biri: iyi akşamlar
    [27.11.2011 01:12:42] Allods.Kudra: birsey soracaktim gece gece rahatsiz ettim kusura bakma
    [27.11.2011 01:12:52] Direnen biri: buyrun
    [27.11.2011 01:13:17] Allods.Kudra: küfür kismina bir ss linki yollamissin
    [27.11.2011 01:13:37] Direnen biri: evet tam küfür değilde argo bir kelime
    [27.11.2011 01:13:42] Allods.Kudra: :)
    [27.11.2011 01:14:14] Allods.Kudra: tamam senin ne demek istedigini ancak
    [27.11.2011 01:14:27] Allods.Kudra: bu kadar secici olursak oyunda kimse kalmaz anliyorsundur umarim :)

Bazı olayların üstünü kapatmak için söyledikleri "Biz Rusyadaki Mail Ru şirketine bildirdik" cümlesinin yalan olduğu ve biz bile zor ulaşıyoruz gibi bazı yerlerde söylemeleri aşağıdaki konuşma ile kanıtlanmıştır...
    [12.01.2012 15:39:26] Direnen biri: alexander goldybin'e mail atacam diye duydumda
    [12.01.2012 15:39:35] Allods.Kudra: kime atarsa atsin
    [12.01.2012 15:39:46] Allods.Kudra: alexander rusyada
    [12.01.2012 15:39:52] Allods.Kudra: ulasirsa ne ala

Yönetimin kadrosundaki biri bile kendi çıkarları için istediği zaman istediği yerde ulaşabilir.
    [21.11.2012 22:09:32] Alcyone: bende dağhan memnun oldum.
    [21.11.2012 22:10:08] Alcyone: direk sadede geliyim fazla uzatmaya gerek yok
    [21.11.2012 22:10:21] Alcyone: forumda mesajlarınızı takip ediyordum
    [21.11.2012 22:10:32] Alcyone: size moderatörlüğü teklif etmek istiyorum
    [21.11.2012 22:10:39] Alcyone: düşünürmüsünüz
    [21.11.2012 22:11:40] Direnen biri: tabiki ama bu konuda kudra ile görüşmem lazım değilmi?
    [21.11.2012 22:11:59] Alcyone: hayır benimlede
    [21.11.2012 22:12:01] Alcyone: konuşabilirsiniz
    [21.11.2012 22:12:14] Alcyone: alımı gerçekleştirecek 2mizde değiliz sadece kişileri seçiyoruz

Ara sıra olağan dışı sunucu bakımı diye tabir edilen veya anında kapatılan sunucuların mtc game'den kristal alışverişi yapan bir kişinin kodu en az altı katı olarak gelmesi sonucu bu kodu kullanan kişiyi bulmak için kapatıldığı ve bulunamadığı mtc game çalışanı ağzından bu sorunun olduğu doğrulanmıştır.

Eğer cinsiyetiniz bayan ise oyun yöneticisi abaza kambises ile sıcak sohbetlerini dinleyebilirsiniz.

Forum moderatörlerin yönetimin çıkarları doğrultusunda hazırlanan uyması gereken kurallar aşağıdadır.
    ALLODS ONLİNE FORUM MODERATÖRÜ KURALLARI
    -Moderatör, gerçek kimlikten ayrı ikinci kişilik gibidir. Oyuncu kimliği herzaman saklanır.
    -Moderatör, sadece yardım ve teknik sorun vb. sorulara cevap yazar. Haricinde kişisel görüş belirten konulara mesaj atmaz ancak moderatör olmadan önceki hesabıyla moderatör olduğunu belli etmeden, forum kuralları çerçevesinde kişisel görüş belirtebilir.
    -Moderatör, gerekmedikçe yazı yazmaz. Cevap verirken ise soruyu soranın -yapabiliyorsa- istediğinden fazlasını vermelidir, birkaç alternatif sunmalıdır.
    -Moderatörlerin bazı yetkileri vardır bunları aşırıya kaçmayacak şekilde kullanmalıdırlar.
    -Moderatörler ceza verdiği kullanıcıları verilen tabloya not almalıdır.
    -Moderatör, forumda ceza verirken oyuncunun gördüğü sebep kısmını titizlikle doldurmalıdır. Kişisel görüş belirten cümleler yerine ceza verilen kurala ithaf yapılmalıdır. Puan bölümü kurallar ile doğru orantılır; 10 gün 1000 puandır. Puan bölümü de aynı şekilde titizlikle doldurulmalıdır.
    -Moderatör, bir soruyu kesin emin olmadan cevaplamamalıdır.
    -Moderatör, “denetim” bölümündeki geri dönüşüm kutusunu veya raporlanan mesajları silmemelidir. Onaylanmayı bekleyen mesajları ise forum kurallarını ihlal etmiyorsa onaylamalıdır.
    -Moderatör, tartışma yaratmak için açılan konulara tartışmaya dahil olmak için cevap yazmaz. Oyuncu forumda hakaret etse dahi ceza verme dışında birşey yapılmaz, laf yarışına girilmez.
    -Moderatörlerden süper moderatörler sorumludur. Kararsız kaldığı konularda super moderatöre danışmak zorundadır.
    -Moderatör, yapılan yarışmalara kullanıcı hesabıyla katılmalıdır.
    -Moderatör, yorum yapmasa dahi facebook sayfasınındaki duyuruları takip etme zorunluluğundadır.
    -Moderatör, profili düzenle bölümündeki kişisel bilgiler ve hakkında kısımlarını boş bırakmalıdır. Profil resmi ise sadece allods logosu olmalıdır.
    -Moderatör, forumda aktif olamayacağı durumları bildirmek durumundadır. Özürsüz 10 gün aktif olmayan moderatörün yetkileri alınır.
    -Moderatör, kullanıcıya her zaman düzgün, anlaşılır cümlelerle cevap vermelidir. Özellikle iki ucu açık cümle kurmaktan sakınmalıdır.
    -Moderatör, üst birimlerinin (süper moderatör, administrator, yönetici) kararlarını tartışmamalıdır.
    -Moderatör, süper moderatörlerden veya yönetimden aldığı bilgiler açıklanmamışsa üçüncü kişiye vermemelidir.
    -Moderatör, süper moderatörlerin ve yönetimin skype bilgilerini üçüncü kişilere dağıtmamalıdır.
    -Moderatör, moderatörlüğü kişisel sorunlarını çözmek için kullanmamalıdır.
    -Silinen mesajlara moderatörler, neden sildiklerine dair açıklama bölümünü doldurmalıdırlar.
    Moderatörlüğü onaylanan veya deneme sürecine alınan her moderatör maddeleri kabul etmiş sayılır. Maddelere uymayan, uyarıldığında hakaretlerine devam eden moderatör veya alt birimleri moderatörlükten çıkarılır.
    Moderatörün deneme süresince aldığı kristal 100'dür. 2 hafta sonra yani deneme süresinden çıktığı zaman (Eğer kalıcı moderatör olmaya kabul edilirse.) 200 kristal alarak devam eder. Alınan maaş moderatörün istediği hesaba/karaktere yollanır.

• Lina dediği karakter bana ait, cemrehan denen oyuncu hiç bir zaman benimle aynı sohbet ortamında bulunmamıştır ve burada yazdıkları sadece kendi at gözlügünden baktıgı kendi dogrularıdır.. ileride bir gün birisi bunları okursa bilsin ki bu oyunda bunlardan çok daha fazla amator yönetim sorunları ve illegal işler dönmüştür.

Sunucuların Eu ile birleşmesi, yönetimin el değiştirmesi umarım allods oyuncuları için hayırlı olmuştur.
  • Vay bee, Lina. Terör estiriyordun yahu. Oyun çok güzeldi de market fiyatları oyununun şahlanmasının önüne geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xImR0 -- 6 Temmuz 2018; 10:0:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.