Şimdi Ara

Allods'un P2P Server'ı Açıldı.(Rehber içerir.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
7.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 aydır iki arkadaş RPG oyun arıyorduk hiç aklımızda yokken arkadaşın konusunu gördük aklımıza yattı biraz araştırdık tekrar başlamaya karar verdik şansımızada 30 günlük ücretsiz abonelik bitmiş herneyse 30 lira verip abonelik aldım oyuna girdim 2-3 saat oyunda kaldım gözlemlediklerim şunlar
    oyuncu sayısı yok denecek kadar az zaten serverın en büyük problemi bu yeni başlayan oyuncu hiç göremedim ana merkezler bomboş bazıları demiş herkes birşeylerle uğraşıyor o yüzden kimseyi göremessin bir başkası akşam saatleri daha çok oyuncu oluyor falan filan bunlar mazeret olamaz tabiki. Haliyle insan birşeyler için emek vermeden önce düşünüyor ben burda neden oynayayım serverda oyuncu yok oyun çok emek isteyen bir oyun para verilsin yada verilmesin,oyunun daha doğrusu paralı serverın reklamı yapılmıyor yapılmayacakta kimse kendini kandırmasın oyun açılalı 4 yada 5 yıl oldu yaşı ilerlemiş bir oyuna oyuncu çekmek zordur p2p için bu dahada zordur. İnsanlar her zaman bedava olan şeyi sever oyunlarda dahil p2p server için 30 lira vermez fakat f2p için 50 lira seve seve verir.

P2P serverda oynamak bana göre şuan mantıksız nedenlerini sıralayacak olursam
    -Serverın reklamı yapılmıyor çünkü p2p serverdaki oyuncularının 6 aylık ödemelerini toplasan f2p serverda 1 günlük mahfaza satışlarına denk gelmez haliyle böyle bir pazarı olan yönetim gidipte p2p servera yatırım yapmaz.
    -Allodsta popülasyon çok önemlidir. düşük levelda kasarken boss görevleri oluyor boş serverda yardım bulmanız haliyle zor son levela ulaştığınızda astrale adalara çıkıyorsunuz yardımcı akıncılar var onlarda bir yere kadar.
    -Oyunun aylık ödemesi aşırı pahalı kimse bomboş bir oyuna para yatırmaz
    -P2P serverda aylarca emek verip sonunda ne olacağını düşünmek yerine hali hazırda 4.0 Private PVP serverı var ortalamanın üstündede oyuncu sayısı var cüzzi bir miktarada taşları epey yüksek seviyeye çıkartabiliyormuşsunuz ömrünün ne kadar olduğu bilinmez en azından eğlenmiş olursunuz.
    daha yazılacak çok madde var ama bunlar özetlemiştir sanırım durumu

• Haklısın benim en büyük beklentim p2w mantığından sıkılanların p2p sunucusuna geçmesi.Geçecek olsalardı sanırım çoktan geçerlerdi.Oynanacak adam akıllı Türkçe mmorpg kalmadı piyasada.Forsaken World oynuyordum çokta güzel oyundu tr sunucusu açtılar oraya geçtik başta baya kalabalıktı şuan sunucuda max 50 kişi oynuyor ve sunucu aylardır açık hala kapatmadılar.P2p sunucusunun kapatılmayacağını düşünüyorum kapatılsa bile f2p sunucusuna tranfer veya kredi ödemesi yaparlar.Yayımcı firmanın bir sürü yeni oyunu çıkmaya hazırlanıyor bu vesileyle belki allods olumlu etkilenebilir.

Ben şuan hiçbir oyuna emek verilecek oyun gözüyle bakamıyorum wow harici hiçbir oyuna güvenemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BousterHawk

Son 1 aydır iki arkadaş RPG oyun arıyorduk hiç aklımızda yokken arkadaşın konusunu gördük aklımıza yattı biraz araştırdık tekrar başlamaya karar verdik şansımızada 30 günlük ücretsiz abonelik bitmiş herneyse 30 lira verip abonelik aldım oyuna girdim 2-3 saat oyunda kaldım gözlemlediklerim şunlar
    oyuncu sayısı yok denecek kadar az zaten serverın en büyük problemi bu yeni başlayan oyuncu hiç göremedim ana merkezler bomboş bazıları demiş herkes birşeylerle uğraşıyor o yüzden kimseyi göremessin bir başkası akşam saatleri daha çok oyuncu oluyor falan filan bunlar mazeret olamaz tabiki. Haliyle insan birşeyler için emek vermeden önce düşünüyor ben burda neden oynayayım serverda oyuncu yok oyun çok emek isteyen bir oyun para verilsin yada verilmesin,oyunun daha doğrusu paralı serverın reklamı yapılmıyor yapılmayacakta kimse kendini kandırmasın oyun açılalı 4 yada 5 yıl oldu yaşı ilerlemiş bir oyuna oyuncu çekmek zordur p2p için bu dahada zordur. İnsanlar her zaman bedava olan şeyi sever oyunlarda dahil p2p server için 30 lira vermez fakat f2p için 50 lira seve seve verir.

P2P serverda oynamak bana göre şuan mantıksız nedenlerini sıralayacak olursam
    -Serverın reklamı yapılmıyor çünkü p2p serverdaki oyuncularının 6 aylık ödemelerini toplasan f2p serverda 1 günlük mahfaza satışlarına denk gelmez haliyle böyle bir pazarı olan yönetim gidipte p2p servera yatırım yapmaz.
    -Allodsta popülasyon çok önemlidir. düşük levelda kasarken boss görevleri oluyor boş serverda yardım bulmanız haliyle zor son levela ulaştığınızda astrale adalara çıkıyorsunuz yardımcı akıncılar var onlarda bir yere kadar.
    -Oyunun aylık ödemesi aşırı pahalı kimse bomboş bir oyuna para yatırmaz
    -P2P serverda aylarca emek verip sonunda ne olacağını düşünmek yerine hali hazırda 4.0 Private PVP serverı var ortalamanın üstündede oyuncu sayısı var cüzzi bir miktarada taşları epey yüksek seviyeye çıkartabiliyormuşsunuz ömrünün ne kadar olduğu bilinmez en azından eğlenmiş olursunuz.
    daha yazılacak çok madde var ama bunlar özetlemiştir sanırım durumu

Haklısınız, serverın bütün sorularını güzelce anlatmışsınız. Tabi EN BÜYÜK sorunu oyuncu azlığı, konuyu açma amacımda buydu gerçekten server çok boş, elimden geldiğince oyuncu kazandırmaya çalışıyorum ama genede işe yaramıyor. Yorumun için teşekkür ederim.

• Beyler oyuncu durumu nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

Beyler oyuncu durumu nasıl

+1
  • Biz free2 play deyiz oyuncu durumu gayet iyi çünkü server.birleşik komple populasyon gayet.iyi türkler de var biz imparatorluk tarafindayiz Burada oyuncu biraz daha az ittifak tarafi daha fazla @GrandTurco @Stannis Baratheon

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Beyler oyuncu durumu nasıl

+1

P2p sunucuda kasarken kimseyi göremeyebilirsiniz f2p sunucuda aşırı p2w oynanmaz ya p2p ya oynamam bu oyunu ben knight'ı p2w diye oynamıyorken bu oyunu hiç oynamam.
  • Beyler, oyuncu sayısındaki durum nedir? Özellikle düşük seviyelerdeki durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Beyler, oyuncu sayısındaki durum nedir? Özellikle düşük seviyelerdeki durum.

p2p sunucuda oyuncu yok yaz gelmesiyle artar umarım.
  • p2p serverinde oynuyorum ittifak tarafındayım allods online oynamayı sevenlerin(f2p de tek yemekten bıkmış oyunun paraya dönmüş ve bırakmış olanlar) gelin bir deneyin 65 lvl olmak en fazla bir haftanızı alır biz oyunda şuan 10 kişiye yakın online türk oyuncu var (evet sayı f2p ye göre az) ama inanın daha zevkli. ben oyuncuyum üstüme yoktur diyorsanız bir deneyin. adam taşları var kurtarıyo diyorsanız bir bakın derim şuan mor sektör ler bile açılmadı haziran 4 dünde gelecek olan güncellemeyle birlikte yeşil sektörlere giriş anahtar tüketmeyecek diye bir söylenti var söylenti kaynağı https://allods.mail.ru/forums/showthread.php?t=123615 kaynak bu umarım böyle lur olursa yeniğ gelenlerle eski oyuncular arasındaki fark kapanır daha heyacanlı pvp ler atılabilir. pvp dominyonda şimdilik :D

• Oyun Steam'e geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyun Steam'e geliyormuş.

P2p sunucu gelirse oynanır birader.. Bende alırım direkt 3 aylık sıfırdan başların

• quote:

quote:

Oyun Steam'e geliyormuş.

P2p sunucu gelirse oynanır birader.. Bende alırım direkt 3 aylık sıfırdan başların

allodsu 40 lvlden beri oynamıslıgım var gelirse player artacagı kesin dönüs yapılabilir cidden
  • quote:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=438261189

Verdim oyumu bende aynen gelicek steame.Zaten gelmesi lazımdı allods üst seviye bi oyun sadece çok pahalı.Şuan f2p deyiz astrale falan ufaktan başladık daha yolun başı ama yavas yavas gidiyoruz.
  • Evil Clown kullanıcısına yanıt
    f2p sunucu için o kadar p2w diyorlarki gördüğüm en pahalı oyun herhalde.P2p sunucuya adam gelsinde akalım.
  • quote:

f2p sunucu için o kadar p2w diyorlarki gördüğüm en pahalı oyun herhalde.P2p sunucuya adam gelsinde akalım.

Aynen birader f2p çok pahalı yani 200-300le is bitse verirsin koymaz zevkini alır satarsın adam diyor araba parası ha bide şu var steama gelen sunucu p2p mi f2p yoksa ikisi mi ikisi gelirse p2p tutarmi o var yani eğer p2p sunucusu tutarsa bu oyunun emin ol birader her map dolu olurda 1 levelden itibaren kalabalık takılırsan çok daha fazla oyuncu gelir

• quote:

quote:

Aynen birader f2p çok pahalı yani 200-300le is bitse verirsin koymaz zevkini alır satarsın adam diyor araba parası ha bide şu var steama gelen sunucu p2p mi f2p yoksa ikisi mi ikisi gelirse p2p tutarmi o var yani eğer p2p sunucusu tutarsa bu oyunun emin ol birader her map dolu olurda 1 levelden itibaren kalabalık takılırsan çok daha fazla oyuncu gelir

iki serverda gelicek oyunda suan gordugun ne varsa o birde anlamadigim nokta su f2p p2w diyorsun araba parasi basan var vs vs. Sen kendini neden o adamla bir tutuyorsunki o adam kralliga oynar kimse sana git 13 tas bas demiyor ayrica bu bir rol yapma oyunu suan oyunda 10 tas gorsen oha dememen lazim adam en az 3 4 senedir oynuyor aylik 50 lira yatirmis olsa 4 senede 2400 tl yapiyor. Onun haricinde sen hangi f2p oyunlari oynadinda 200 300 e is bitsin diyorsun onlarada ornek verecek olursak silkroad vardi 2009 yilinda 90 cap varken is bitse dedigin 300 tl sadece karakterin level atlama kismina gidiyordu premium pet falan filan neverwinter var suan ayni sekilde sadece bir ejder irki olmak 100 tl civari oda steamde kendi sitesinde daha pahali allods digerlerine gore biraz daha cebe bakiyor tamam ama buda playerlarin hirsi yuzunden oyundaki bir arkadastan duydugumu soyliyim Canabis diye birisi var imparatorlukta bir gece cunda kesildigi icin arabasini satmis suan taslari 13 kendim gordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ben şuan 80 lira civarı bişey verdim binek aldım taşları hemen hemen 5 yaptım hepsini zaten krallık gibi bi amacımda yok ben zevk alıyorum ha bu yeter mi tabiki yetmez oyun eski sayılır basan basmış artık bizde ilk çıktığından beri oynuyor olsaydık bizimde taşlarımız 8 9 olurdu şimdi rahat.Ha şuanda olmaz mı yine olur ama ben oyuna o kadar vermeyi gerekli görmüyorum.Ama p2p serverında adam yok oynamak için birde burdaki içerikler daha zengin para veriyosun ama onun eğlencesinide almış oluyorsun ama bu oyunu ticaret için oynayacaklar için belkide oynanacak en son oyun allodstur.Tamamen verdiğinin zevkini alırsın bu oyunda eğlence dışında geri dönüş beklememek lazım ki serverın %70 i baya bi taş basmış.Sende yüzde %30luk kısmında olursun.Zevk almayı bilene gayet iyi benimde tek pişmanlığım oyunu erken bırakmam oldu oyun gerçekten üst seviye bi oyun dediğim gibi hikayeleri olsun oyun içindeki aktiviteler olsun on numara beş yıldız.Tek eksi yönü fazlasıyla paraya bakması ama eğlenmek isteyen hertürlü eğlenir bunu unutmayın.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.