Şimdi Ara

Allods'un P2P Server'ı Açıldı.(Rehber içerir.) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
7.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geç kalınmış bir hamle olarak görüyorum. EU serverında da açılmıştı ve hala açık ama TR sunucusu tutmayacaktır. Bir kere oyun içinde gold ile oyun zamanı alabilirsiniz gibi söylemler var ve bu sadece oyuncu çekebilmek içindir. Ben bu görüşe katılmıyorum. Bunun olması için çok sayıda oyuncu olması ve farm edilen materyallere göre size kristal ile ödeme yapmalılar. Az oyuncu olupta , gerçek para ile ödeme yapmak için sizden belki de 2 aylık bir emek karşılığı item isteyeceklerdir. Yani farm ile her ay oyunda kalırım düşünceniz varsa kesinlikle başlamınızı önermem. Sadece 1 aylığına serverda +1 popülasyon olarak görev görürsünüz , başka bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

10 level oldum bıraktım oyunu ya pek sarmadı görevlerdenmidir skillerdenmidir anlamadım.Bir sorum olacak yeni gelen patchler türkçe olarak mı geliyor?

Oyunu uzun süredir oynamadığım için tam emin değilim ama yeni gelen patchlerdeki tek sorun seslendirmelerin çevirilmemesi yoksa gene oyun Türkçe olarak geliyor.

http://tr.allods.com/news/sales/indirim-mucizevi-mavna

P2p sunucuda bunu alıp direk 60 olmak mümkünmü Ekipman ve komple bir set olarak 5. seviye Sihirli Taşlar ile birlikte diyor itemlerde hazır olacak galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 26 Nisan 2015; 4:15:41 >

• quote:

quote:

quote:

10 level oldum bıraktım oyunu ya pek sarmadı görevlerdenmidir skillerdenmidir anlamadım.Bir sorum olacak yeni gelen patchler türkçe olarak mı geliyor?

Oyunu uzun süredir oynamadığım için tam emin değilim ama yeni gelen patchlerdeki tek sorun seslendirmelerin çevirilmemesi yoksa gene oyun Türkçe olarak geliyor.

P2p sunucuda bunu alıp direk 60 olmak mümkünmü Ekipman ve komple bir set olarak 5. seviye Sihirli Taşlar ile birlikte diyor itemlerde hazır olacak galiba.

P2p sunucuda onu alamassin sihirli tas vs orada yok ustune direk 60 level olmak iyi degil cunku birbirini takip eden bircok gorev var direk 60 level olsan bile cogu gorevi yapmak zorundasin odul olarak gelisim asamasi* veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterCallVicke -- 26 Nisan 2015; 8:38:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet hocam denge sağlamması için patchler ayarlanıp düzenleniyor yapımcı o konuda ilgili mesela şu anda f2p de parayla satılan ve adaletsizlik yaratan bütün her şey bir süzgeçten geçirilmiş ve servera göre ayar çekilmiş. Çoğunun erişimi kapatılmış bazıları ise oyun içinde çok gerekli olduğu için goldla alış veriş yapılan müzayide de açık arttırma ile ulaşılır hale getirilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 26 Nisan 2015; 9:57:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Çok geç kalınmış bir hamle olarak görüyorum. EU serverında da açılmıştı ve hala açık ama TR sunucusu tutmayacaktır. Bir kere oyun içinde gold ile oyun zamanı alabilirsiniz gibi söylemler var ve bu sadece oyuncu çekebilmek içindir. Ben bu görüşe katılmıyorum. Bunun olması için çok sayıda oyuncu olması ve farm edilen materyallere göre size kristal ile ödeme yapmalılar. Az oyuncu olupta , gerçek para ile ödeme yapmak için sizden belki de 2 aylık bir emek karşılığı item isteyeceklerdir. Yani farm ile her ay oyunda kalırım düşünceniz varsa kesinlikle başlamınızı önermem. Sadece 1 aylığına serverda +1 popülasyon olarak görev görürsünüz , başka bir şey olmaz.

Öncelikle hocam TR sunucusu değil içinde türklerinde bulunduğu ve türkiyeden türkçe olarak ulaşılabilen bir avrupa serverından bahsediyoruz.Bahsettiğiniz konuda bende özür diliyorum bir anlık heyecanla hurafeleri konuma eklemişim. Sanırım gold ile oyunda kalırım düşüncesi f2p de gold kasıp sonra onu kriye çevirip sonrada p2p serverındaki süreyi uzatma düşüncesinden geliyor yoksa p2p serverında kristal değiştokuşu gibi bir işlem yok ki buda boş bir uğraş şu andaki 6 aylığı 65₺ kampanyasıyla aylık 11₺ ye denk gelen bir ücretle oynamak en mantıklısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 26 Nisan 2015; 9:56:30 >

• quote:

quote:

quote:

Bu tür parayla satılan ve adaletsizlik yaratan şeyler p2p serverında yok. Seviye atlama meselesini dert etmeyin. P2p serverında seviye atlama olayınada bir ayar çekilmiş. Ben senelerdir oynadığım için büyük etkisi vardır ama 3 günde 60 lvl oldum. Yarım saatede 65 sizde taş çatlasa bir haftada 50-60 lvl olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BetterCallVicke

quote:

quote:

quote:

P2p sunucuda onu alamassin sihirli tas vs orada yok ustune direk 60 level olmak iyi degil cunku birbirini takip eden bircok gorev var direk 60 level olsan bile cogu gorevi yapmak zorundasin odul olarak gelisim asamasi* veriyor

Alıntıları Göster
    P2p sunucuda elf mistik olarak başlamak istiyorum daha önce oyunu hiç oynamadım fikirlerinizi almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Nisan 2015; 19:12:17 >

• Mistik kasması zor olur şu anda müzayide'de gold ile açık arttırma ile öz değişimleri satılıyor ve bunlar sayesinde sınıfınızı değiştirebilirsiniz. Kasılmak için daha kolay bir sınıf seçerseniz daha iyi olur. Mesela savaşçı yada okçu kasılması kolay sınıflardandır. Daha fazla iletişim için isterseniz bir ara ts adresimizi verelim müsayit bir zamanda oyundakiler ile iletişime geçin şu anda ücretsiz süresi bittiği için para ödeyeceksiniz öncelikle iletişime geçseniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 27 Nisan 2015; 23:27:23 >
  • Mistik ve gunner Hoşuma gitti ama mistikle başlamak istiyorum yavaş yavaş Sınıfı öğrenirim.Elf olmam sıkıntı çıkarmaz değil mi? Türkler hangi tarafta imparator ittifak ve Elf hangisine dahil.Birde o 65 TL 6 ay bitti mi bitmediyse link atarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Nisan 2015; 0:16:42 >
  • Bende p2p sunucusunda ozan olarak oynuyorum gayet memnunum mistik pvp için harika bir sınıf fakat kasması zordur kasmasına yine kasılır fakat pve de yani astral adalarda item kasılırken dpsi genel anlamda diğer sınıflara göre düşük kalması ve özellikle bossların alan hasarlarına karşı dayanıksız olduğundan ölmesi söz konusu yani ciddi anlamda zor bir sınıf.Mühendis ben bıraktığım süre içerisinde oyuna en son gelmiş sınıf tekrar başladığımdan beri hiç gunnera karşı pvp atmadığımdan pek yorum yapamıyorum ama astral de dps olarak iyi bir sınıf. Mistik açıcaksan illa ki elflerin avantajı pve yönünden çünkü ırk skilli konsantrasyon veriyor mistiğe buda bazı skillerini kullanmasına yarıyor.Bodurlar ise pvpye yönelik çünkü 5saniye fiziksel hasardan etkilenmemeyi sağlayan bir kalkan veriyor. Yine de sizin zevkinize kalmış
    3ay alana 3ay bedava olayı devam ediyor hala kendi sitesinden sağda üyeliğinize giriş yapıp abone ol seçeneğine tıklarsanız ödeme seçeneklerini gösterecektir. 3aylık abonelik 2100 kristal şeklinde buda 60-65 tl arası bir fiyata denk geliyor ki 3ayda hediye geldiği düşünülürse bu fiyat gayet makul çünkü parasını sonuna kadar hakediyor. Oyunda zaten gerçek parayla kostüm bile alınmıyor tamamiyle sizin emeğinize ve şansınıza göre karakter gelişimi ilerlemekte şu an 65 patchine geçileli uzun bir süre olmadı end game e henüz daha çok var en ilerde gelenleri yakalamak pekte zor değil. Bu arada türkler ittifak tarafında Avarice birliğindeyiz haftanın 5günü raid oluyor genelde dominion adı verilen pvp alanı (çarşamba günü 24vs24,pazar günü 6vs6) onun dışında karakter gelişimini etkileyen ejder itemleri var bunlarda raidlerden düşüyor sarı renkte oluyorlar.Epey eğlenceli sıkılmazsınız türk oyunculara her zaman ihtiyacımız var yabancılarda gayet yardımseverler dışlama diye bir olay yok herkes elinden geldiğince karşılıksız yardım ediyor

• Buda 12 ve 24kişilik raidlerle girilen Kadim tepe ve tutulma bölgelerinden bir kaç ss
    Allods'un P2P Server'ı Açıldı.(Rehber içerir.)Allods'un P2P Server'ı Açıldı.(Rehber içerir.)Allods'un P2P Server'ı Açıldı.(Rehber içerir.)Allods'un P2P Server'ı Açıldı.(Rehber içerir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hummer355 -- 28 Nisan 2015; 0:56:37 >

• Avarice tamamen türk guild imi hocam ? Ona göre gelelim bizde
  • Malesef şu anlık o kadar türk sayısı mevcut değil. Şu anda her gün kesin online görebileceğiniz. 6-7 kişi var türk olarak. Aslında daha fazla kişiydik ama ücretsiz süre yeni bitti ve henüz ödeme yapmayanlar oyuna ulaşamıyor. Beğenmiş olup dönecekleri bekliyorum inşallah gelirler.
  • konuyu gordukce oynayasim geliyor ama sirf player sayisi yuzunden baslamak istemiyorum p2p server ilk acildigi saat oyuna girmistim 7 gunluk oyun suresi vermislerdi ve server inanilmaz kalabalikti gorev yapmaya yaratik bulamiyordum sonra ara vermek zorunda kaldim is yuzunden tekrar girdigimde in cin top oynuyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mistik elf olarak başlayayım bakalım p2p sunucuda.Umarım p2w den bıkanlar fazla para veremeyenler bu sunucuya gelir güzel zevkli bir ortam oluşur.

@hummer355

6 ay 65 tl denen kampanya 3 ay 2100 kristale alınca 3 ay bedava gelmesi şeklinde mi? Ben 2100 kristal alıp 3 aylık süreye çevireceğim yanlış yapmayayım diye sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 28 Nisan 2015; 16:42:59 >
  • Ücretsiz sürede oynayanlar bir şey ifade etmez, sizde böyle düşündükçe server malesef gelişemez buyrun gelin her gün online olan 8 kişi olalım. Bir yerden başlamak lazım.
  • Aynen 2100 lüğü alınca size direk 180gün veriyor.
  • indiriyorum şuan imparatorluk tarafında başlayacağım oyundaki oyuncu durumu nedir peki savaşılacak kadar insan varmı
  • quote:

Aynen 2100 lüğü alınca size direk 180gün veriyor.

İyimiş alayım o zaman 6 ay oynar mıyım bilemem ama 1 ay için 30 tl vermekten iyidir.
  • pve severlerin sıkılacağını hiç sanmıyorum çünkü çok fazla sayıda astral adı haritası var ve her adada 4 boss bulunmakta.Her bossun ayrı öldürme taktikleri var aynısı raidlerdede geçerli anlık hata takımınızın ölmesine yol açabilir.Pvp olarakta sürekli pvp olmamakta haftada 2kez dominionda genellikle imparatorluğun en güçlü birliği Utopie ile savaşıyoruz ve yeniyoruz.Onun dışında sıkıldığımızda arkadaşlarla arenaya gidip birbirimizi test ediyoruz.Meslek kasmaya uğraşırken falan oyunda sürekli bir uğraş bulunmakta avaricede güzel bir ortam var hepinizi bekliyorum oyundaki ismim Wrangler eğer başlarsanız pm atın elimden geldiğince yardımcı olurum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.