Şimdi Ara

Allods'un P2P Server'ı Açıldı.(Rehber içerir.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
7.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fanatiği olduğum doğrudur. Ama bence wow'u tahtından edebilirdi tabi yapımcılarla yönetim oyunun içine etmeseydi. Reaction gideli yıllar oluyor bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

Fanatiği olduğum doğrudur. Ama bence wow'u tahtından edebilirdi tabi yapımcılarla yönetim oyunun içine etmeseydi. Reaction gideli yıllar oluyor bu arada

İyi bari o bile kim bilir ne rahatlatmıştır oyunu
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Serverlar birleşince hiçte rahatlamadı f2p server'ı eskiden şikeyle uğraşırdık serverlar birleşincede zengin aile çocuklarıyla uğraşır olduk. TR serverında en azından 13 tşlı adam yoktu hocam ama p2p serverında sıkıntı yok her şey adil buyrun bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyun fena değil 8 levelim arada girip görev falan yapıyorum ama şimdi p2p sunucuda başlamak için para lazım.Wow a da başlamayı düşünüyorum f2p olarak swtor ve dc universe indirdim onlarada bakacam çok oyun var onlar olmasa p2p sunucuya başlardım.Niye bunu yazıyorum dersen hala kararsızım açıkçası Türkçe olması ve türklerin bol olması aklımı çok çeliyor.

Eğer wow'u tek oynayacaksan ve ingilizcen iyi değil ise wow önermiyorum. Bulaşma bile zevk alamazsın. Zaten oyun iyice bigi bigiye bağladı. Bende solo oynuyordum ing de iyi ama iş raid e gelince random insanlarla yapıyorsun ve sen taktiği bilsen bazıları bilmiyor. Birisinin hatası demek wipe demek. Wipe demek partinin anında dağılması demek. Guilde gir dicem oda zor. Yeni Max levela ulaşmış kişilerle raid yapan yok herkes yüksek ilvl oyuncu arıyor. Öyle ezik gearlı raid yapmak istersen sadece yabancı guildler var. Onda da teamspeak de olucaksın. Adamın taktiğini dinliceksin. Burda ing devreye giriyor. O yüzden arkadaş çevren yoksa bulaşma. Evet güzel oyun ama malesef ya ing süper olacak ing guild ile yukseliceksin yada random insanlarla ugraşacaksın. Birde gear kazanmak için cok Şanslı olman lazım. 2-3 hafta hiç item da alamayabilirsin yada 2 item alabilirsin yada full dizebilirsin. Tamamen şans. Benden pek yana olmamıştı

Yeni çıkacak oyunlar baya güzel hemde farklı. Ben biraz da non target seviyorum o yüzden rahatlıkla bıraktım wow u

Edit: şuan ne yapıyorum ben. Vindictus oynuyordum ama sıktı oda cidden. Bug kaynıyor oyun hiç sevmem bug. Oynamıcam daha. Şuanlık single player takılıyorum. Batman oyunları manyagıyım yeniden indiriyorum arkham city i. Catwoman ile adam pataklıcam kar, yılbaşı temalı arkham city gibisi yok . Skyrim, strife falan takılıyorum yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Nisan 2015; 11:54:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vindictus bende oynuyorum öpen world değil öylesine takılıyorum 10 level olmuştum en son karakter yaratma ekranı baya Detaylıydı.

Beni korkuttun wow a başlama isteğimi öldürdün.

Wow başlamazsam allods başlarım allods açıkçası içime sinmiyor f2p adı altında p2w olan oyun şimdide p2p sunucusu Açılıyor.Wow da Türk guild bulup takılma şansım var Twist nether adında bir sunucudaydım baya Türk vardı hepsi birbirine küfrediyordu
    Yabancılar bıktı bizden sunucuyu Türklere özel yapçaklar yakında.
    Allods'da p2p sunucuda fazla Türk yokmuş ama oyun Türkçe.Ya allods p2p ya wow p2p başlıcam İNG yok artık bir yolunu bulup oynayacağız.

Arkham asylum U bitirdim city e başlamadım açıyorum ETS 2 müzik eşliğinde sabaha kadar takılıyorum.Dalıp gidiyorum kaza yapıyorum ama neyseki oyun kaydedip kaldığım yerden devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Nisan 2015; 18:38:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ESO dene istersen, non target seviyorsan. Ben denemedim ama güzele benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

ESO dene istersen, non target seviyorsan. Ben denemedim ama güzele benziyor.

Eso denedim çok zor geldi. Non target değil ayrıca baktığın yöne kitleniyor iç içe geçmiş 2 mobtan istediğine bakarak vurabiliyorsun falan hiç sevmedim en güzeli wildstar olmuş gördüğüm en iyi oynanış dinamiği onda.
  • quote:

quote:

ESO dene istersen, non target seviyorsan. Ben denemedim ama güzele benziyor.

Eso denedim çok zor geldi. Non target değil ayrıca baktığın yöne kitleniyor iç içe geçmiş 2 mobtan istediğine bakarak vurabiliyorsun falan hiç sevmedim en güzeli wildstar olmuş gördüğüm en iyi oynanış dinamiği onda.

Bende yeni aldım guncellendi gelişti diyolla esoya

• P2P serverında oyuncu durumu nasıl acaba ? Türk azdır fakat toplamı nasıl ?
  • Offical sitesine baktım hem ing hem tr. Iki tarafta f2p sunucusunun gayet oynanabilir oldugunu söylüyor. Sadece bir yerler gelebilmek için oynamanız lazım baya diyor ki bu her f2p oyunda geçerlidir. Yani Anladığım kadarı ile aşırı p2w bi oyun değil zaman harcarsan. Oyuncu sayısıda fazlaymış indiriyorum f2p takılıcam.

• Kardesim emegine saglık inan allodsun tanıtanlar bile senin kadar ugrasmamıstır söyle rehber icin oyunu 40 levelden oynadıgımı bilirim asee ye cıktıgmızda kendimizi bisi sanardık obtde de oynamıs biri olarak oyun gercekden güzeldi ortam olsun arkadaslıklar olsun ben tabi bunu tr serveri cıkmadan diyorum sonra rune sistemini getirdiler cok adaletsizce bi sistem ya tamam hani para kazanıcaksın eyvallah zaten para kazanmak hakkın ama bu kadarda b2w yapma kardesim yap premium yap bisi yap ama su rune sistemini ilk kez bu oyunda görüyorum ve bu kadar dengesiz bi sistem yok p2p serverdada oynadım en son 60 scoutum vardı ordada en son player yoktu oyun cidden güzel sarıyo ama yapılcak ugrasılıcak seyde cok ama iste oyunu sagolsun bittirdiler kendi elleriyle..
  • Merhaba arkadaşlar ücretli serverin doluluk durumu şuan nedir bilgi verebilirmisiniz ve ücretli serverde rune olayı yok degilmi ?

Şöyle 40 - 50 kişilik kemik bi guild olsa oynanır aslında ama bakalım herkeze iyi günler

• Sagocu karşim p2p sunucunun tek kötü yanı oyuncu sayısı mı? Oyuncu sayısı zamanla artmaz mı? Artmazsa bunlar sunucuyu kapatır güvenemem ben bu firmaya.Çoğu kişide bedava sunucudaki emeklerini bırakıp geçmek istemiyordur bence.Belli bir item ve seviye altındakilere geçiş hakkı tanınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Nisan 2015; 17:18:04 >
  • quote:

Sagocu karşim p2p sunucunun tek kötü yanı oyuncu sayısı mı? Oyuncu sayısı zamanla artmaz mı? Artmazsa bunlar sunucuyu kapatır güvenemem ben bu firmaya.Çoğu kişide bedava sunucudaki emeklerini bırakıp geçmek istemiyordur bence.Belli bir item ve seviye altındakilere geçiş hakkı tanınabilir.

bende bundan bahsediyorum dostum serveri 60 lvlken oynamıs biri olarak söylüyorum ilk basta gene playerlar vardı ve sonra ne olduysa herkes tekrar bırakmaya basladı p2p serveri bile zaten normal serverdaki adamlar gelmiyor adamlar yapmıs 888 888 en az tasını basmıs gelen geceni kesmenin zevkini varıyo tabiki buna zevk denirse bu bildigin tek taraflı savas bide firmaya güvenilmiyor arkadas ne yapıcakları nasıl yapıcakları yarın ne olucagı belirsiz o yüzden gecis hakkı ile ilgili birisi soru sormustu sanırım mod lara oda öyle bisi yok suanlık demisti

• quote:

Offical sitesine baktım hem ing hem tr. Iki tarafta f2p sunucusunun gayet oynanabilir oldugunu söylüyor. Sadece bir yerler gelebilmek için oynamanız lazım baya diyor ki bu her f2p oyunda geçerlidir. Yani Anladığım kadarı ile aşırı p2w bi oyun değil zaman harcarsan. Oyuncu sayısıda fazlaymış indiriyorum f2p takılıcam.

Zamanında avrupa sunucusunu 1 sene türkiye sunucusunu 2 sene oynadım bende hala oynamak istiyorum ama dediğim gibi para vermeden anca merkez maplerde merdivende yukarı aşşağı atlarsın hocam 2-3 araba parası yatıran adamlar var oyunda ki bu sayı bütün sunucuların birleşmesinden sonra arttı. PvP de önüne gelenden tek yiyeceksin. PvE yaparım Dungeon dönerim diyeceksin para verip taş basmadan kimse seni raide veya party ye almayacak. İnanki senelerimi verdim bende oynamak istiyorum hala ama sonuç ortada : F2P oynayacak kadar zengin değilim

• Hmm zaten dün indirirken iptal etmiştim, echo of soul'u bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

P2P serverında oyuncu durumu nasıl acaba ? Türk azdır fakat toplamı nasıl ?

Kusura bakmayın geç cevap veriyorum bu aralar eriyeniydi, anormal sektörüydü, dominionuydu derken birde ölüler şehri, tepa, kadim tepe felan eklenince ilgilenemedim konuyla 15 kişilik bir türk nüfusu var ittifak tarafında, 10 kişsini her gün online görüyorum. Avarice(yanlış yazmış olabirim) adında bir birliğimiz var ve tam bir raidi dolduracak kadar online bulundurabiliyoruz. Geçen gün tam raid olmasada 3 party +2(20kişi) tutulmayı denedik en son reaktörde saat geç oldu diye ara verdik bu gün devam edeceğiz.

quote:

Orijinalden alıntı: D4nte

Merhaba arkadaşlar ücretli serverin doluluk durumu şuan nedir bilgi verebilirmisiniz ve ücretli serverde rune olayı yok degilmi ?

Şöyle 40 - 50 kişilik kemik bi guild olsa oynanır aslında ama bakalım herkeze iyi günler

Yukarıda yazdığım gibi kemik guild olarak avariece var. Ben oyuna başlamadan önce bir sıkıntı olmuş ve bu birlik dağılıp 2-3 birliğe bölünmüş ama dün yeniden toplanmaya başladı ve şu anda gün içinde 30 kişi gibi bir online kapasitesine ulaşabilir gibi gözüküyor. Raidlerde sizlerde katılırsanız tam bir raid yapabileceğimizden şüphem yok.Dediğiniz rakamlara tam olarak ulaşamaz ama genede yaklaşabilir. Eğer siz de katılırsanız ve arkadaşlarınıza davet ederseniz 30-35 kişiye ulaşmamız mümkün

Buradan sever hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz. Ben size şu kadarını söyliyeyim adaletsizlik yaratacak her şey kaldırılmış yada gold ile herkes tararfından ulaşılabilir hale getirilmiş. Serverda her şey adil şu anda sizin aleyhinize işleyen tek şey zaman herkes ada yapmaya çalışıyor. Ululukları bir çok kişi basmış bile

quote:

Sagocu karşim p2p sunucunun tek kötü yanı oyuncu sayısı mı? Oyuncu sayısı zamanla artmaz mı? Artmazsa bunlar sunucuyu kapatır güvenemem ben bu firmaya.Çoğu kişide bedava sunucudaki emeklerini bırakıp geçmek istemiyordur bence.Belli bir item ve seviye altındakilere geçiş hakkı tanınabilir.

Serverdaki tek sorun oyuncu sayısı(benim gözlemlediğim) birde savaş bineklerine ulaşılmıyor. Adaletsizlik olmasın diye kaldırılmış. Geçiş hakkı mevzusu olmuyor malesef geçiş yok onu sorduk.6 aydır sunucu açık ve çok daha az oyuncu sayılarını gördü sizinde katılımlarınızla serverı hayata dödürebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 25 Nisan 2015; 17:52:21 >

• 10 level oldum bıraktım oyunu ya pek sarmadı görevlerdenmidir skillerdenmidir anlamadım.Bir sorum olacak yeni gelen patchler türkçe olarak mı geliyor?
  • quote:

10 level oldum bıraktım oyunu ya pek sarmadı görevlerdenmidir skillerdenmidir anlamadım.Bir sorum olacak yeni gelen patchler türkçe olarak mı geliyor?

Oyunu uzun süredir oynamadığım için tam emin değilim ama yeni gelen patchlerdeki tek sorun seslendirmelerin çevirilmemesi yoksa gene oyun Türkçe olarak geliyor.
  • Bu oyuna gelen patchler p2p server için tekrar ayarlanarak mı geliyor ? Nasıl denge sağlanıyor p2w olmaması için.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.