Şimdi Ara

Allylardaki problem yaş olayı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üff aşşağılamayın çocuğu bea sanki siz hiç 11 yaşında olmadınız ha .. adam mı oldunuz şimdi?

raad durun
  • Ben de 15 yaşındayım ama nedense ally oynayamadım hiç.. sevmiyorum alliance'ı nedense.. çok basit geliyo bana horde daha karizma Hele undeadler (en sevmediğim ırk dwarf bu oyunda)
  • Kimsenin Kimseyi ezdigi yok sadece biraz alınıyolar okadar.
  • for teh horde! =p
  • soldatı bıraktın mı silp ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

üff aşşağılamayın çocuğu bea sanki siz hiç 11 yaşında olmadınız ha .. adam mı oldunuz şimdi?

raad durun

kimsenin kimseyi aşşaladığı yok, biz quak3 e çocuksun demedik ama o kendisi çıkıp söyledi, isterse kendine lafı dokundutturmaz, zaten bu forumda 10 yaşındaymış gibi hiç gözükmüyodu.yani yaşına göre quak3 çok ii bi insan ama çıkıpta ortalıkda küfretmenin manası yok.

ben "quak3 de bize kendisini örnek olarak sundu malesef " bu lafımı sadece o davranışı yaptığı için söyledim,biraz daha alttan alabilirdi

• quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

quote:

Orjinalden alıntı: Basar

üff aşşağılamayın çocuğu bea sanki siz hiç 11 yaşında olmadınız ha .. adam mı oldunuz şimdi?

raad durun

kimsenin kimseyi aşşaladığı yok, biz quak3 e çocuksun demedik ama o kendisi çıkıp söyledi, isterse kendine lafı dokundutturmaz, zaten bu forumda 10 yaşındaymış gibi hiç gözükmüyodu.yani yaşına göre quak3 çok ii bi insan ama çıkıpta ortalıkda küfretmenin manası yok.

ben "quak3 de bize kendisini örnek olarak sundu malesef " bu lafımı sadece o davranışı yaptığı için söyledim,biraz daha alttan alabilirdi

küfür etmedim . o imza modlari sınamak icindi yanlis anladin pardon Sinirliydim yazarken (dks dan dolayi 0,33 netle kaçırınca) neyse tekrar ozur

düzenledim obur mesajları olmamis görün bu olayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDarTheMan -- 13 Ocak 2007; 22:18:33 >

• geçmiş olsun bende sadece 1 soru ile anadolu öğretmeni kaçırmıştım,ama her işte bi hayır vardır,demekki gitmen gereken yere gidiceksin.
  • abi bende 1 soruyla türkiye anafen 6. sınıf birinciligini kaçırdım
  • bende 2-3 netle kocaeli bil. müh. kaçırdım şimdi çanakaledeyim güzel yer genede memnunum buraya geldiğime
  • Ya bu Bg lerdeki horde üstünlüğü uzun süre tartışılmıştır aslında.

Ve sonuçta Allience'ı küçük yaştakilerin daha çok tercih etmesi bunun nedenlerinden biridir bu yadsınamaz.
    Hem allience ın tiplerinin daha düzgün olması hem de tiplerinden dolayı iyi taraf gibi gözükmeleri çocukların daha çok tercih etmesini sağladı.Tabi yaşı küçük olan herkes kötü oynamaz ama ortalamaya vurursak daha kötü oynar...

Ama tek sebep yaş değil pug bg lerde shaman paladinden daha faydalıdır (premadelerde ise işini dogru yapan, destekleyen paladin ally lerin yonune cevirir avantajı)

Ama bunlar eskide kaldı artık wow oynayanların çoğu oyunu bayaa kavradı ve bu ilerlemişlik horde-allience dengesini kurdu gibi şimdiden bence

• ya bide bu sınav muhabbetini anlayamadım ben...
    aydınlatırsanız sevinirim, ben de oss de 300 küsürüncü olmuştum simdi ben onumdeki 300 kişi hariç Türkiyenin en iyi wow oynayabilecek kişisimi oluyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanus

ya bide bu sınav muhabbetini anlayamadım ben...
    aydınlatırsanız sevinirim, ben de oss de 300 küsürüncü olmuştum simdi ben onumdeki 300 kişi hariç Türkiyenin en iyi wow oynayabilecek kişisimi oluyorum?

yok arada geyik kaynadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: atyay

quote:

yok arada geyik kaynadı

wowlada sınav muhabbedi ne alaka

• quote:

Orjinalden alıntı: wowarrior

quote:

Orjinalden alıntı: atyay

quote:

yok arada geyik kaynadı

wowlada sınav muhabbedi ne alaka

geyik dedik herzaman alakalı bişey olması gerekmiyo

• oldu olcak konunun başlıınıda deiştirelim beyler ya :) hatta dh wow geyik club talep ediyorum...:)
  • yaşı küçük olanların alliance olduğu doğru ama şöyle birşey de var..bu oyunda ihanet,itemcilik,arkadasını satma,bencillik,küfür ve daha sayabileceğim çoğu sorunun kaynağı 10 -15 yaşındaki cocuklar değil .. büyüyüp da adam olamamış,insanlığını unutan kişilerdir.o cocuklar size bg kaybettirebilir belki ama ben bunu yukarda saydığım şeylere tercih ederim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.