Şimdi Ara

Allylardaki problem yaş olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç haftadır battlegroundlarda verdiğim mücadelede şunu gördüm.Genelde Allylar Hordelara karşı kaybediyorlar.Bu Hordeların daha güçlü olduğu için değil galiba yaşı küçük olan organize olamayıp ortalıkta kaçak savaşmayı terciheden çocukların çoğunun Horde ırkındaki tiplemeleri sevmeyip Allya geçmesi yüzünden oluyor.Bcnin gelişiyle Hordelarda bu durumu tadıcak galiba çünkü Bloodelflerdeki albenilik bu gençlerin çoğunu Horde tarafına çekicek sonra sizlerde ortalıkta ne yaptığını bilmeyen,kaçan acaip charları göreceksiniz::))...

• oyuna denge gelicek yani
  • evet yaş geneli etkileyebiliyor küçük yaş sayısının fazla olması kötü birşey.

ama şöyle bir olay da var mesela horde da yaşı büyük olup tek tabanca takılmak isteyen kişiler de çoğunlukta ben büyüğüm muhatap olmam sağlam gear yapıp akarım ortamlara hesabı.

battleground olayının sırrı premade bence yaşım büyük herşeyi bilirim tarzında olan oyuncu yerine uyumlu insanları tercih ederim.
  • ewet yaşlar etkiliyor birde insanlar tiptende etkileniyor nightelf varken bazı insanlar horde açmak istemiyor.Tipinede bakanda var sonra BGlerde dibe çöküyo ve hiçbir türlü organize yok bazıları direk saldırıyor bazıları korktuklarından arkada duruyorlar.
  • abi night elf odun gibi geliyor bana yaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

abi night elf odun gibi geliyor bana yaf

ben seviom çok karizma
  • sorun tip de deil mekanlar hordelerde biraz yaşca buyuk buda etkilio gibi kabiliyetli oyuncular öle mekanlara alışık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun yaşla bi alakası yok önemli olan belli bi stratejiye göre haraket etmek tabi av'bg buna katmıyorum çunkü orda bi strateji yok bana gör kafadan git boosu kes olay bitsin
  • ya yaşla stratejik olarak var =) ama çok etkileyeceğini zannetmiyorum... Hordeyi bırakıp yeni Ally olan insanlar çokluktaysa itemlerden büyük fark yaratır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwarrior

bunun yaşla bi alakası yok önemli olan belli bi stratejiye göre haraket etmek tabi av'bg buna katmıyorum çunkü orda bi strateji yok bana gör kafadan git boosu kes olay bitsin

tabi strateji olmadan sen git tek başına kes boss ları felan

edit: tabiki horde olduğunu unutma,tek başına oraya kadar gitmek bile eziyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerdevill -- 12 Ocak 2007; 18:52:57 >
  • Akıl Yaşta Değil Baştadır Yeni başlıyanlar hep ally açıyo ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDarTheMan -- 13 Ocak 2007; 22:17:18 >
  • yok ben burda av konusunda bi daha tartışmak istemiyom haaa sadece aklımdan geceni söyledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: quak3

Akıl Yaşta Değil Baştadır Yeni başlıyanlar hep ally açıyo ondan

+ ben 10 yasindayim 20-30 yas buyugumu yeniyom

Biz birde ona ama aklı başa yaş getirir diyoruz..
  • oyuncuların yaşlarını gösteren bi çizelge yokki blizzardda nerden biliyosunuz horde ların yaşlı olduğunu. Av meselesine gelince tamamen şansa kalmış kazanmak kaybetmek o an sizinle beraber giren 39 kişinin ruh haline ve itemine bakar. şu son günlerde tünelci sayısı arttı zaten horde de paso kaybediyoruz 15 afk yüzünden.
  • aynen katılıyorum Lord
    AV de devamlı kaybediyoruz afklar yüzünden, samimi bi şekilde söylüyorum 30 avden 4 ünü kazana bildik, ya ben çok şansızım yada gerçekten durum böyle...
  • her ally 'de çocuk değil canım .. tek başına ABnin kaderini deiştiren oyuncular var :)
  • bu konuda sana katılıyorum basar 1500 800 öndeyken 3 paladin oyunu çevirmişti hiç unutmam cok koymuştu bana
  • Horde ayrıcalıktır
  • horde karakter acan insanların yasının büyük olmasının yanında az cok warcraft evrenini tanıyan insanlar olmasından kaynaklanıyor. Ve evet bir level 60undead rogue karakterine sahip olan biri olarak bende blood elf karakter acıcam mesela. ama bunun sebebi onların cok albenili bir ırk olmasının sebebinden degil palanie hasret kaldıgımızdan. arkadaslarımın cogunun oyuna yeni baslıyacak olmasından ve yeni bir serverda oynamak isteyisimizden. Birasda bunu yani arkadas ortamının cok etkisi var benim bütün arkadaslarım horde ve bende hordeyim mesala ben bursa dayım arkadaslar ve sırf arkadasları ally oynuyor diye hordede full tier 2 setli charını silip ally acan insanlar tanıyorum aslında mazaretler cok yani ally kücük horde büyük diye bir kural yok.
  • Ben her ally çocuk demedim zaten.Dikkatli okursanız yukarda genelde çocuklar allyı tercih ediyor tiplerin ve mekanların daha sempatik olmasından dolayı.Bunlar savaşlardada kaçak savaşıyorlar nedeni ölmemek için.Alan savunması veya Bayrak savunmasını bilmiyorlar.Bu onların takım oyununu bilmediğini gösteriyor.Genelde counter-strike tarzında oynamayı tercih ediyorlar vur kaç taktiği ile.

Horde tarafının yaşı daha büyük olduğu için onlar bu saydığım hususlarda daha agır basıyorlar ve battlegroundların genelde galibi oluyorlar.Bu oyun el yatkınlığı ve tecrübe ile daha güzel oluyor.Nede olsa imba char yok imba oyuncu var.Hordeda imba oyuncu daha çoğunlukta gibi geliyor bana
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.