Şimdi Ara

DH'de neden herkesin netleri çok yüksek sorun bendemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneme konusuna bakıyorumda genelde herkes
    türkçe 35+net
    sosyal 35+net
    matematik 30+net
    Fen 30+net

Sonra okulda sınıfa bakıyorum herkes benim gibi mat-fen yerine türkçe sosyal abanıyor.

Ben sözelim ve mat fen çalışmıyorum çünkü 15 fen yapsam 12.5 puan etki ediyor sözelime onun yerine 3-4 tane türkçe daha yapsam aynı puanı alıyorum. Sorun bendemi düşünmeye başladım iki gündür.
    Böyle bakılırsa dhde çoğunluk ilk 20-30 binlere giricek.

• buradaki coğu kişi +1.90boy kaslı vucud renkli göz facebookunda arkadaşlarının %90 kız hergün starbucks takılanlardan oluşuyo
  • Burdaki %99 dahi hatta ilk 1000 i dh doldurcakmış bi sen malsın(!) burda Bırak buraya bakıp bakıp moralini bozma ego tatmin eden ve yaptıklarını değil hedeflerini söyleyen insanlar sen sadece kendinle yarışıyosun kafanda belli bi puan net olsun ona ulaşıp geçip istikrar sağlamaya çalış
  • O yazanların %90ı nedense sonuçlar belirlendiğinde ortadan kayboluyolar
  • Burdakilerin %75 i narsist.Kendini beğenmiş.Hiçbir zaman 150 nin altinda net yapmazlar................Yapsalarda yazmazlar.Çünkü hayal dünyasındaki kahramancık(kendisi) kusursuzdur.
  • Aslında yapmak isteyip de yapamadıkları netleri yazıyorlar, fazla kurcalama bence moral açısından iyi olmaz senin için çoğu da arkadaşların dediği gibi ego tatmini
  • Aynı sorunla geçen sene ben karşılaştım, hatta benim gibi düşünen bir arkadaşla pm'den iyi geyiğini yapmıştık bu sadece bu bölümün değil genel forumun özelliği pc bölümünde de herkeste iphone, ipad, itouch var ramlar 16gb, ekran kartları 3000 tl'lik,herkeste ps3 psp standart.

1.90 her gün fitness yapanları anlatmıyorum bile ayrıca ygs/lys bölümünde de hangi konuda zorlanıyorum desen seni ezerler "o da konu mu diye" ayrıca günde 10 saat çalışılır 550 soru çözülür ve herkes şimdilik ygs için 140/160 civarındadır.

Ama her ne hikmetse sınav gerçekleştikten sonra bunlar kaybolur...

Benden sana geçen sene sınava girmişten bir tavsiye hiç takma çalışmana bak daha sınavlar gerçekleştikten sonra özellikle lys'den sonra "NETLERİ PAYLAŞALIM" DİYE BİR konu açılacak sen ondan sonra gör sayısalcılar için cerrahpaşanın %50'si ODTÜ İTÜ YTÜ'nün %80'i sözelciler içinse tüm istanbul ve ankara üni hukuk burda...

Geçen senede bunların aynısı yaşandı bu sebepten sen kulaklarını kapa bu zırvalara... Yerleştirme sonuçları açıklandığında ancak şu an gördüğün 10-15 kişi sonuçlarını yazabilecek ve sonuç belgesi resmi koyabilecek cesarete sahip olur...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zuhaaaa :) takma arkadaşım cogu palavra. Kimse Einstein değil yeni çalısmaya başlayıp en 140 yapsın. 2012 ygs netlerimiz konusuna bakarsan hala orda No arkadaslar kavga ediyoruz dedim maşallah herkes çok güzel netler yapıyor bana sanana sana mı inanamazsa cart curt dedi . Yani bildigin palavraa benim süper arkadaslarım bile henüz en fazla 120 falan yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

Zuhaaaa :) takma arkadaşım cogu palavra. Kimse Einstein değil yeni çalısmaya başlayıp en 140 yapsın. 2012 ygs netlerimiz konusuna bakarsan hala orda No arkadaslar kavga ediyoruz dedim maşallah herkes çok güzel netler yapıyor bana sanana sana mı inanamazsa cart curt dedi . Yani bildigin palavraa benim süper arkadaslarım bile henüz en fazla 120 falan yapıyor

İçine pek oturmuş galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

buradaki coğu kişi +1.90boy kaslı vucud renkli göz facebookunda arkadaşlarının %90 kız hergün starbucks takılanlardan oluşuyo

• Hayallerindeki Notları yazıp Kendilerini Böyle kandrıolar ancak
  • AGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aynı durumdaydık dh de herkes 1 yanlış bırakıyo felan lys donemı sonra açıklandı sonuçlar o bi yanlış bırakanlar tama hepsi numara deilde daha siteye ugramadılar galiba bi tatmin olayı var 1 2. si dahayolun başındasın ben en başta o kadar bile yapamıyordum :D bi mat yapıyodum gerisi tristi gerçek sınavdada bi mat yapamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

Zuhaaaa :) takma arkadaşım cogu palavra. Kimse Einstein değil yeni çalısmaya başlayıp en 140 yapsın. 2012 ygs netlerimiz konusuna bakarsan hala orda No arkadaslar kavga ediyoruz dedim maşallah herkes çok güzel netler yapıyor bana sanana sana mı inanamazsa cart curt dedi . Yani bildigin palavraa benim süper arkadaslarım bile henüz en fazla 120 falan yapıyor

Gene çıktı yirtik dondan . Senin bu konuda ne isin var . Sende en az 140 yapanlardansin gir orda takip. Bizim seviyeye düşme.

Ama iste insanın icinde ego olunca .... Hadi başla buraya da kaç net yapıyordun sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lşlş -- 26 Eylül 2011; 16:32:33 >

• quote:

quote:

quote:

Gene çıktı yortuk dondan . Senin bu konuda ne isin var . Sende en az 140 yapanlardansin gir orda takip. Bizim seviyeye düşme.

Ama iste insanın icinde ego olunca .... Hadi başla buraya da kaç net yapıyordun sen

Ya bilip bilmeden atıyorsun sonra da ego fln diyorsun.Senin o süper arkadaşların kim bilmiyorum ama 120 net hiç de süper değil.Yani kendimizi kandırmaya gerek yok. Ayrıca kendimle alakalı demiyorum ama fem in sınavlarında Zaten ilk 200 her zaman 130 net ve üstü oluyor.20000 kişide.Demek ki arkadaşların da o kadar da süper değilmiş.Son olarak şunu söylüyorum arkadaşlar kendimizi kandırmayalım birine öyle tak diye inanmamazlık etmeyelim.Türkiye de bizden çok daha zeki çok daha çalışkan adamlar var ve bizden baya baya iyiler yani sorun bizde bu kadar basit.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gene çıktı yortuk dondan . Senin bu konuda ne isin var . Sende en az 140 yapanlardansin gir orda takip. Bizim seviyeye düşme.

Ya bilip bilmeden atıyorsun sonra da ego fln diyorsun.Senin o süper arkadaşların kim bilmiyorum ama 120 net hiç de süper değil.Yani kendimizi kandırmaya gerek yok. Ayrıca kendimle alakalı demiyorum ama fem in sınavlarında Zaten ilk 200 her zaman 130 net ve üstü oluyor.20000 kişide.Demek ki arkadaşların da o kadar da süper değilmiş.Son olarak şunu söylüyorum arkadaşlar kendimizi kandırmayalım birine öyle tak diye inanmamazlık etmeyelim.Türkiye de bizden çok daha zeki çok daha çalışkan adamlar var ve bizden baya baya iyiler yani sorun bizde bu kadar basit.

Yav arkadasın nereye baksam senin zekanı öven abuk sabuk mesajlarını okuyorum . Ornek ::

Bir kere orada 40 fırın ekmek lafını senin icin kullanmamıstım.Ayrıca tarih cografya icin gercekten ciddiyim.Su an bende calısıyorum onlara ama yavas yavas sindire sindire.Ancak oyle tamamen unutmayabilecegimi dusunuyorum ki derece yapan arkadaslarım da aynı seyi soyluyor.Bu arada en ufak lafta kabaracak duzeyde bir kibrin var o da zaten su getirmez bir gercek.Son olarak ben de istanbuldaki en basarılı fem subelerinden birinde derece sınıfındayim.Ayrica kimi sınavlarda sube 1.yim(500) kiside.Ayrica ben de oks de direkten donup sanşsizlik yasayip 1200.oldum.Ki 2007 oks gercekten bilen kisilerin iyi liselere girdigi son sinavdir.2008 oks gibi ilkokul duzeyinde olan ve insanlarin sirf sansiyla derece yaptigi bir sinav degildir.... korkusu kismina gelirsek yani 1 kisinin siralamamda hicbirseyi degistirmiycegini bilioyorum niye korkayim?Ayrica basarim , zekam(mensa) tarafindan tescilli.Son olarak derece sandiginiz kadar kolay bir is degil.Ne babayigitler var hem asiri zeki hem de cok caliskan.İlk 1000 in bile sans oldugu bir sinAvda ilk 100 diye yola cikmak hayalciliktir.Sonra cok uzulursun soylemesi..

Al iste daha demin de bunu gördüm. İsmini vermeyeceğim bı arkadas bana bosver mafyas la uğraşma . İnsai deli ediyor diye bir mesaj attı. Yani senin anlayacağın insanları biktirdin. Dediklerin doğru bile olsa çok basariliysan bile gün egon cok yüksek. Surekli kendini tatmin etmeye calisiyorsun.Bı psikoloji görünsen iyi olacak. Ayrıca benim arkadaşlarını da sen bilemezsin . Senin ki kadar olmasa da !!!! Gayet iyi bir okuldayim. Söyle anlatırım okulda her 9 kisiden biri tip okuyor.ODTÜ İTÜ vs mühendisliklerini Boğaziçi işletmeleri gs hukukları saymıyorum bile. Yani gayet iyi arkadaslarım . Ama ne hikmetse daha 130 ve üstü yapan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lşlş -- 26 Eylül 2011; 16:53:36 >

• Sallama onlar hocam.Bende sözelim.Bu sene tekrar gireceğim sınava(Konum var zaten).30-33 civarı türkçe/33-35 civarı sosyal/6-7 tane de mat yapsak bize yeter.Zaten önemli olan LYS.Ama harbiden 450 civarı yapan bikaç arkadaşımız var.SS görmüştüm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav arkadasın nereye baksam senin zekanı öven abuk sabuk mesajlarını okuyorum . Ornek ::

Bir kere orada 40 fırın ekmek lafını senin icin kullanmamıstım.Ayrıca tarih cografya icin gercekten ciddiyim.Su an bende calısıyorum onlara ama yavas yavas sindire sindire.Ancak oyle tamamen unutmayabilecegimi dusunuyorum ki derece yapan arkadaslarım da aynı seyi soyluyor.Bu arada en ufak lafta kabaracak duzeyde bir kibrin var o da zaten su getirmez bir gercek.Son olarak ben de istanbuldaki en basarılı fem subelerinden birinde derece sınıfındayim.Ayrica kimi sınavlarda sube 1.yim(500) kiside.Ayrica ben de oks de direkten donup sanşsizlik yasayip 1200.oldum.Ki 2007 oks gercekten bilen kisilerin iyi liselere girdigi son sinavdir.2008 oks gibi ilkokul duzeyinde olan ve insanlarin sirf sansiyla derece yaptigi bir sinav degildir.... korkusu kismina gelirsek yani 1 kisinin siralamamda hicbirseyi degistirmiycegini bilioyorum niye korkayim?Ayrica basarim , zekam(mensa) tarafindan tescilli.Son olarak derece sandiginiz kadar kolay bir is degil.Ne babayigitler var hem asiri zeki hem de cok caliskan.İlk 1000 in bile sans oldugu bir sinAvda ilk 100 diye yola cikmak hayalciliktir.Sonra cok uzulursun soylemesi..

Al iste daha demin de bunu gördüm. İsmini vermeyeceğim bı arkadas bana bosver mafyas la uğraşma . İnsai deli ediyor diye bir mesaj attı. Yani senin anlayacağın insanları biktirdin. Dediklerin doğru bile olsa çok basariliysan bile gün egon cok yüksek. Surekli kendini tatmin etmeye calisiyorsun.Bı psikoloji görünsen iyi olacak. Ayrıca benim arkadaşlarını da sen bilemezsin . Senin ki kadar olmasa da !!!! Gayet iyi bir okuldayim. Söyle anlatırım okulda her 9 kisiden biri tip okuyor.ODTÜ İTÜ vs mühendisliklerini Boğaziçi işletmeleri gs hukukları saymıyorum bile. Yani gayet iyi arkadaslarım . Ama ne hikmetse daha 130 ve üstü yapan yok

Orada gıcık olduğum birine gıcık bir cevap verdim.Ama sorun benim kendimi övmem fln değil.Dikkat edersen ilk sen başlattın bu tartışmayı.Başkalarına inanmıyorum fln filan diye.Yapamaz mıyım kardeşim sizden yüksek.Günde 4 saat çalışıyorum yapamazmıyım 140 yani.Veya bazı arkadaşlarımdan 148 yapan var fem in sınavında yapamazlar mı?Çalışıyoruz deli gibi sizden inanın çok daha fazla çalışıyoruz bir zahmet yapalım.Başkalarını sallıyorsun diye suçlayamazsın herkes farklı bazısı sallar bazısı doğruyu söyler.Bu iş burda biter buna cevap atma artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

Deneme konusuna bakıyorumda genelde herkes
    türkçe 35+net
    sosyal 35+net
    matematik 30+net
    Fen 30+net

Sonra okulda sınıfa bakıyorum herkes benim gibi mat-fen yerine türkçe sosyal abanıyor.

Ben sözelim ve mat fen çalışmıyorum çünkü 15 fen yapsam 12.5 puan etki ediyor sözelime onun yerine 3-4 tane türkçe daha yapsam aynı puanı alıyorum. Sorun bendemi düşünmeye başladım iki gündür.

hiç mi mat çalışmıyorsun? geometride dahilmi buna? bende sözelim ve sayısaldan nefret ettim ama ne kadar sevmesem de çalışayım diyorum 15 puan fazla fark atacaktır rakiplerime diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

Deneme konusuna bakıyorumda genelde herkes
    türkçe 35+net
    sosyal 35+net
    matematik 30+net
    Fen 30+net

hiç mi mat çalışmıyorsun? geometride dahilmi buna? bende sözelim ve sayısaldan nefret ettim ama ne kadar sevmesem de çalışayım diyorum 15 puan fazla fark atacaktır rakiplerime diye.

evet hiç çalışmıyorum onun yerine türkçe sosyal full çıkarmaya çalışıyorum 1 türkçe sorusunun değeri 4 küsür puan 1 mat sorusu 1 puan gibi bir rakama fen sorusuda 0.90 gibi bir rakama denk geliyor. 4 tane mat sorusu çözmeye vakit ayırıcağıma o vakti türkçe-sosyale ayırırım daha iyi bir sonuç elde ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orada gıcık olduğum birine gıcık bir cevap verdim.Ama sorun benim kendimi övmem fln değil.Dikkat edersen ilk sen başlattın bu tartışmayı.Başkalarına inanmıyorum fln filan diye.Yapamaz mıyım kardeşim sizden yüksek.Günde 4 saat çalışıyorum yapamazmıyım 140 yani.Veya bazı arkadaşlarımdan 148 yapan var fem in sınavında yapamazlar mı?Çalışıyoruz deli gibi sizden inanın çok daha fazla çalışıyoruz bir zahmet yapalım.Başkalarını sallıyorsun diye suçlayamazsın herkes farklı bazısı sallar bazısı doğruyu söyler.Bu iş burda biter buna cevap atma artık.

Hadi ordan . Sanane benim ne yazdığımdan . Tartismayı ben başlatmadım. Sen hemen yazdığımı üstüne alındın kuyruk acından . İyi ne halt yiyorsan ye . Asıl sakın sen bir defa cevap atma. Burda bile belli egon. Cevap atma ne demek. En son sözü sen söylemek istiyorsun. Git ne halt yersen ye. Bravo sampiyonsun zekan çok yüksek bütün dh salal bütün dh gicik sen zekisin. Derece yapcaksin tr 1.sisin. Sampiyonsun bravo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.