Şimdi Ara

geç oldu ama:) half life asansör sorunu!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bende bu sorun çıktı o black mesa east mıdır nedir orda.ai_disable ı cfg dosyalarıyla falan çözdüm.(forumda buldum) ama burda binmiyor asansöre.Çözümünü bilen var mı?
    not:arama yapsaydın çünkü o oyun 2005 te çıktı demeyin aradım.ai_disable ı çözdüm hata ama bunda olmuyor.
    zahmet edip okuyan herkese şimdiden teşekkürler.

• Bendede araca binmiyordu denedim denedim olmadi ama sen yinede dene daha onceki savelerden birini ac devam et bende 2 yerde hata oldu birinde ise yaradi birinde olmadi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $ -- 30 Haziran 2007; 19:04:55 >
  • oyunu oynayıp bitirdim ama sizin dediğiniz kısmı hatırlayamadım.
    bi caps koysa idiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musadilek20

oyunu oynayıp bitirdim ama sizin dediğiniz kısmı hatırlayamadım.
    bi caps koysa idiniz...

ya şimdi tam olarak o motorsiklet gibi şeyi bırakıyoruz. bi yere girioz önce lazer falnla üstümüzü tarıyolar. sonra bi karıyı takip ediyoz. sonra onun asansörü çagırıyor. ben biniom ama o öyle kalıyor mal!

/>

not:resim gif formatında onun için görüntü biraz bozuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder1911 -- 30 Haziran 2007; 19:22:33 >
  • orada benimde olmustu eski savelerden devam et
  • o bölümden sonra save dosyalarını varsa bana atabilirmisiniz????
    yilmazondeire@gmail.com
  • asansöre binmesi gereken zamandan hemen önce oyunu save et binmezse save i aç
    bi dene bende işe yaramıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

asansöre binmesi gereken zamandan hemen önce oyunu save et binmezse save i aç
    bi dene bende işe yaramıştı

denemiştim ama tam senn dediğin gibi deil deneyeyim bi ama hiç ümidim yok süper oyun ya ama dandik bi olaydan oynayamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder1911 -- 30 Haziran 2007; 21:08:51 >
  • Aynı sorun ilk bölümde de var.Alyx bizi combinelerden kurtarmaya geliyor onları bir güzel dövüyor sonra asansör çağırıyor ben biniyorum ama o gelmiyor.Sizin dediğiniz yerde de keldım ama birkaç denemede iki yeri de geçmiştim ben.
  • oh be arkadaşlar çözdüm aslında çözemedim trgamer dan save dosyalarını indirdim bi sonraki bölümden devam ettim. neyse herkese teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.