Şimdi Ara

HALF LİFE 2 YENİ KURULUMU VE STEAM SORUNU!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR BEN DAHA YENİ HALF LİFE 2 Yİ ALDIM. ALDIGIM VERSİYON 5 CD LİK OLANI. OYUNU GÜZELCENE KURUYORUM. KURULUM BİTTİKTEN SONRA AÇMAYA KALKIYORUM STEAM DİYE BİŞEYİ UPDATE YAPIYOR. TAMAM ODA BİTİYOR. AMA BANA SAÇMA SAPAN ŞEYLER ÇIKARTIYO VE BİTÜRLÜ OYUNLARA GİREMİYORUM.YOK REGİSTER İSTİYOR. YOK CD KEY. BENDE YOKKİ CD KEY. HEP BENİ STEAM A YÖNLENDİRİYOR. LÜTFEN BU KURULUMU BANA TAM OLARAK ABLATIRMISINIZ. KAFAYI SIYIRACAM. EĞER ÖZEL BİR DOSYA FİLAN GEREKİYORSA LÜTFEN ADRESİ BANA PM ATIN... ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER...

• ya lütfen yokmu yardım edicek.
  • arkadaşlar lütfeeennn
  • Eğer Half-Life 2 Orjinal Değil İse Hiç Bir Şekilde Online Oynayamazsın!...
  • Oynar beee!!!Google dan arat orjinal cd-key.Steam hacklendi diye duymuştum ama emin değilim.Eğer oynayamazsan orjinal al.Vereceğin paya değecektir...
  • ya iyide online oynamak istemiyorum sadece single yeterli benimiçin lütfen yardımcı olun
  • 5. cd niin içinde vengeance diye bişi var. onun içindekileri streamapps nin içine kuruyorum hlinstall die bişi var. kısa bir yüklemeden sonra bile oyuna girmiyor. ya lütfen birisi açıklasın 2 gündür kafayı yıyorum. herkez oynamıs bi ben oynayamadım yahu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beşinci cd deki vengeance ile olmuyor.''Half Life 2 CD version upgrade'' isimli dosyayı malum sitelerin birinden indir ve içindeki hl2 installer klasöründeki hl2install isimli uygulama dosyasını çalıştır.
  • hmm
    bende de var ama denemeidm hiç :(
    vengeance de bi installer var ama işe yaramıomu o yaw
    noşa kastık desenize :D
  • C:\Program Files\valve\Half Life 2\HL2\hl2\materials\Props\acousticceiling002a.vtf valla bendede bu sorun dos var ama ikinci cd takınca bu dosyanın olmadını sölüyor anlamadım bi türlü ne bi çim iş yav
  • arkadaşlar internetten halflife 2 indirdim kurdum açmaya çalıştım steam i. cannoct connect the steam network. dedi nasıl kurcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.