Mi True Wireless Earphones 2 basic Eşleşme Problemi
Belki sizin bilginiz vardır bir türlü çözemedim. Bu ürünü 1 gün önce amazondan aldım. Kullanım klavuzunda iki kulaklığa da 3 sn boyunca basılı tutun ve bağlantıyı yapın diyor. Öyle yapıyorum telefonda 2 tane bağlanılacak kulaklık görüyorum. İkisine de bağlandığımda, hangi kulaklığı en son pods dan çıkartırsam sadece ondan ses geliyor, diğerindeki ses kesiliyor. Aslında İki kulaklık da çalışıyor. Ne yaptım ne ettim çözemedim bu sorunu. Başka telefonda da denedim, bilgisayarda da denedim hepsi aynı. Eşleştirmeyi sadece sağ kulaklıkla yaptığımda bu sefer de soldan hiç ses gelmiyor ya da sol taraf sağ taraf ile otomatik eşleşmiyor. Bu teknik bir problem mi bunun bir çözümü var mı çok merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
Ipad kalem ile url bölümüne text yazma
Merhabalar,
İlk kez ipad kullanıyorum cahilliğimi bağışların. Ipad Air 4 ve 2. nesil bir kalemle birlikte aldım.
Videolarda filan görüyorum örneğin bu url kısmına kalemle yazıyor ve içeriye text olarak gidiyor. bende o kısımlarda kalem kullanamıyorum.
Aynı şekilde apple'nin kendi not uygulamasında da yazdıklarımı text'e dönüştüremiyorum.
Türkçe kullandığım için mi? Bu problemi 3.parti bir uygulama olmadan nasıl aşabilirim?
sürüm 14.2
Ayrıca şöyle güzel birkaç uygulama öneriniz varsa duamı alırsınız.
teşekkürler
2 ssd harddisk 2 farklı işletim sistemi boot yardım
|
recruit a friend
|
Monster Tulpar T7 3.2 İnceleme
|
Monster Tulpar T7 3.2 de çanta hediye diyor ama Değilmiş!
|
|
|
Orjinal i30 Navigasyon Cihazı Takas
|
Komik olacak ama AH nerede
|
Meslek: Grafiker
Muziky.com |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.107
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 14.445 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic