Şimdi Ara

Almak istediğim saat.Sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • parana yazık

paranı sokağa atmak istiyorsan bir şey demem, ama en azından bu şekilde atma
    veya çok daha iyisi Mehmetçik Vakfına bağışla, ÇYDD ye bağışla
  • f/k oranı düşük bir marka ve model. Bu paraya değmez.
  • kesinlikle o paraya alınacak bir saat değil, seiko,tissot,swatch bakın o paraya
  • Destekleyen kimse yok mu bu saati arkadaşlar Peki bunun dışında önerileriniz var mı bu fiyata?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailkk

Destekleyen kimse yok mu bu saati arkadaşlar Peki bunun dışında önerileriniz var mı bu fiyata?

SWATCH CHRONO AUTOMATIC SVGB400

http://www.saatcell.com/swatch-erkek-saat/14193-swatch-chrono-automatic-svgb400.html

Otomatik eta mekanizma verdiğin her kuruşa değer.

• Orient, Seiko, Citizen, Tissot, Certina, Vostok, Poljot, Steinhart, Stowa, Victorinox ikinci elden Hamilton, Zenith, Mido, Oris v.s. v.s.

Kısaca bir sürü kaliteli marka var bu fiyata sahip olabileceğin, timsah var diye kalitesiz bir saate 650tl verme bence de biraz daha araştırırsan hem modelini beğeneceğin hem de kaliteli bir saat bulabilirsin. Kıyafette Lacoste prestijli bir marka olabilir ama saatte değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 4 Şubat 2012; 0:38:19 >
  • peki tamam vazgeçtim.yorumlarınız için teşekkürler.seiko,citizen,swatch almak istemiyorum açıkcası.Evet tissot,hamilton un güzel saatleri var ama onlar da pahalı.Tissot mesela güzel saatleri en az 1000 tl den başlıyor.O zaman bütçeyi biraz zorlamak gerekiyor herhalde..
  • quote:

peki tamam vazgeçtim.yorumlarınız için teşekkürler.seiko,citizen,swatch almak istemiyorum açıkcası.Evet tissot,hamilton un güzel saatleri var ama onlar da pahalı.Tissot mesela güzel saatleri en az 1000 tl den başlıyor.O zaman bütçeyi biraz zorlamak gerekiyor herhalde..

Tissot PRC 200

iyi bir pazarlıkla 750 liraya alabilirsin ben beyaz kadranlısını kullanıyorum

• Bi saate o kadar para vermem bide lacoste
  • quote:

Fiyatı 650 civarı.Sizce nasıl?

[img=http://img242.imagevenue.com/loc145/th_222847223_6900_buyuk_zoom_122_145lo.jpg]

Berbat. Saatlerde moda markası değil saat markalarına bakmak lazım. Casio, orient, citizen, hamilton, seiko 5, seiko, tissot alabilirsin

• 650 Tl ye gidip lacoste mu alcan Orient, Casio, Seiko, Hamilton bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0725

git casio 100 -200 e dijital al daha ii bi şekli var hiç deilse.d

• Hiç saatten anlamam kaç saattir forumun saat bölümünde geziyorum öğrenmeye çalışıyorum bir şeyler eğer bir şeyler öğrendimse sen o parayı çöpe atarsan daha iyi bir şey yapmış olursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky1920 -- 5 Nisan 2012; 1:52:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.