Bildirim
Saat Alacağım Seiko 5 mi Citizen Eco Drive mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Seiko 5 al derim -
Hocam bende Seiko 5 düşünüyorum Hızlı al .com dan almayı düşünüyorum nasıl bir sitedir sahte çıkma olayı olur mu acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Efsane.40
Hocam bende Seiko 5 düşünüyorum Hızlı al .com dan almayı düşünüyorum nasıl bir sitedir sahte çıkma olayı olur mu acaba?
Olmaz hocam.Hızlıal, Hepsiburada çakma satmaz.Rahatlıkla alınabilir -
İnşallah sorun çıkmaz saat hoşuma gitti yarın cumartesi siparişi vermeyi düşünüyorum . -
-
-
Teşekkürler hocam saat çok hoşuma gitti ucuz saatler değil sonuçta bir de ilk defa saat alacağım çok hoşuma gitti modeli sizin saatlerde iyiymiş bu arada :) -
-
Saat çok güzelmiş.Ebaydan alabilirsiniz.Türkiye'de ne yazıkki seiko'nun her modeli satılmıyor
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xskz211&_nkw=skz211&_sacat=0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evsen81 -- 17 Ocak 2015; 11:26:32 >
-
Saat çok güzel ama ebaydan nasıl alacağız garantisi nasıl olacak hocam .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Efsane.40
Saat çok güzel ama ebaydan nasıl alacağız garantisi nasıl olacak hocam .
Paypal üyeliği ve ebay'a üye olarak albilirsiniz.%20'de gümrük vergisi ödemeniz gerekir. -
Hocam saat çok güzelde ben hızlı al.com dan tereddüt ederek alıyorum ebay işi hayal gibi ama teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Seikonun stokları bitmiş olmasaydı alacaktım hayırlısı şimdilik kısmet değilmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X