Şimdi Ara

Yd iPhone 15 Pro Max 256GB Naturel Titanyum Pil %100 Yıl Sonuna Kadar Açık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Yd iPhone 15 Pro Max 256GB Naturel Titanyum Pil %100 Yıl Sonuna Kadar Açık
    4-5 ay önce sıfır olarak aldığım telefonumu 16 Pro Max'e geçtiğim için satıyorum. 

Aldığımda satacağımı bilerek aldığım için çok temiz kullandım. 

Herhangi bir kozmetik hasarı yoktur, 0 telefondan farkını ayırt edemezsiniz. Değişeni yok kutusundan çıktığı gibi orjinal. 

Pil Sağlığı 100%, özellikle pil sağlığı azalmasın diye %20'nin altına düşürmedim, %80'in üstüne çıkarmadım hiç denebilir. 

A3106 Türkiyede satılan modeldir, apple tamir desteği veriyor. 4-5 ay önce alındığı için de garantisi hala var.

Kutusundan çıkan usb c kablo sıfır bir şekilde durmaktadır, denemek için bile 1 kere olsun kullanılmamıştır, pakedinden çıkarılmamıştır.

Fotoğraflarda görmüş olduğunuz Spigen ekran koruyucunun içinden 2 tane ekran koruyucu çıkıyor, bir tanesi şu anda ekranda diğeri ise kutusunda duruyor. 

Şu anda ekrana takılı ekran koruyucunun sağ altında bir çatlak var, ancak ekranda bir sıkıntı yok. Telefonu bisikletime takarken çatlamış, yoksa bir düşme falan gibi bir durumu yok, ekran koruyucu çıkardığınızda çiziksiz değişensiz hasarsız orjinal parçalarıyla sıfır ayarında bir telefon. 

Telefon satılana kadar ekrana zarar gelmesin diye çatlamış olan ekran koruyucu çıkarmadım, alacak kişi çıkarıp yanında vereceğim diğer ekran koruyucuyu kolaylıkla takabilir kolay takma aparatı da olduğu için.

Ek olarak yine fotoğraflarda gördüğünüz, Casedoits'ten almış olduğum mavi kılıfı da veriyorum.

Sıfırdan farksız tertemiz sorunsuz cihazdır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 35000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.