Şimdi Ara

Almak istediğiniz araba ve kullandığınız araba nedir? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
2
Favori
24.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vw scirocco...ahh ahh
  • Su anda megane 3 kullaniyorum 2011 model benim degil babamin ama 116 almak isterim bi kac sene sonra bu gidisle zor gibi altimizda ki aracta gidecek buyuk ihtimalle borclardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senelerdir hayalimdeki arabayı kullanıyorum ( e46 Coupe ) çok şükür şimdi gidip başka bişey hayal etmek nankörlük olur.Allah herkesin gönlüne göre versin
  • Herhangi güzel bir sedan araba almak isterim
  • StranqeRz kullanıcısına yanıt
    kullandığım kırmızı Nissan Juke Almak istediğim hedef: Toyota CHR- Jeeep Renegade

Ulaşılamıycak hayal Range Rover Evogue
  • Kullandığım araba jeep renegade almak isteyecegim araga wrangler

• Kullandığım Ceed Hayalim Ceed
  • İstediğim araba mercedes cla15 model siyah. Çok çekici ismi bu muydu hatırlamıyorum. Ama en az sürtünme katsayısına sahip araçlardanmış. Kullandığım araba minibüs😂Ben kullanmıyorum özel şöförüm var ama 😂

• Herhangi bir araba marka model farketmez, şu an kullandığım iyi kötü bitane bisikletim var, birde uzak gideceksem otobüs kartım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leodex -- 22 Şubat 2017; 20:5:12 >
  • araba kullanmıyorum, ehliyetim bile yok, araba kullanmaya hiç hevesli birisi değilim daha çok toplu taşımayı tercih ediyorum (fakir olduğum için değil, evet fakirim ama yine de değil).

kesinlikle impala kullanmak isterdim.
  • Şuan kendi arabam yok istediğim

Volvo V40 turkuaz olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba yok, taksi kullanıyorum, ihtiyaç olunca da kiralıyorum.

Toyota Prius kiralamıştım, şehir içi yakıt performansına hayran kaldım, onun için alırsam Toyota Yaris Hybrid almayı düşünüyorum. Eğer Amerika'da yaşıyor olsam ve param yetse Tesla alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model jetta 1.6 tdi trendline kullanıyorum

2015 model jetta 1.6 tdi highline yada 2.0 tdi passat almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiggestNiko

quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

quote:

Orijinalden alıntı: BiggestNiko

quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Kullandığım araç broadway. Almak istediğim daha doğrusu hanım ile beraber almak istediğimiz araç renault espace 4. Bundan önce scenicII miz vardı ancak araç çok sıkıntı çıkardığı ve kredi borçlarından bıktığım için satıp borçlarımı kapadım.
    Ama Allah kısmet ederse espace düşüncesindeyiz...

Espace 4 buyuk problemli aractır,motorları faciadir.1500 euro ya üstelik dizel suratına bakan yoktur avrupa da bilesiniz.

Ne bakımdan sıkıntılı? Ben 3.0dci motorların biraz narin olduğunu biliyorum. 2.2dci ise yakıta duyarlı birazda

Bak hocam hele hele 2.2 dci en kotusudur espace 4 lerin.İlla espace alıcam diyosan 1.9 dci olanı al sadece o motor saglam ve tutuluyor.Zaten 2.el piyasasında 1.9 dci fiyat olarak farklıdır.Diger turlu espacelerde yasayacagın sorunları soluyeyim.Dizel yakıta dikkat etsen bile 60 bin km de enjektor yersin.On takerlek rulmanları sorunlu kronik.Merkezi kilit kronik.Elektrik sorun yasarsın vs vs vs.Alma uzak dur hocam o kadar diyorum sana.Yine de sen bilirsin.

Bilgi için teşekkürler. Scenic2 de elektronik aksam olarak bayağı bir uğraştırmisti beni. Espace için bunu sizden başka birçok kişiden daha duydum.

Bunu da yazayım ben aklıma. Tekrar teşekkürler.

• golf7 kullaniyorum, 2. El 320d xdrive gt almak istiyorum😕

• Asıl istediğim; YENİ BMW 7.30LD İÇ-DIŞ M-PAKET TAM

Bu da olsa olur dediğim; Skoda Forman

Ama şuan hiçbiri yok :D
  • Mustang e karşı tabanvay

• İstediğim Mustang, kullandığım Renault Symbol 1.5
  • 28 yaşındayım daha önce hiç arabam olmadı güzel ülkemde almak kullanmak istediğim sadece BMW M3 GTR (E46) vardır gerçekçi olarak baktığımda herhangi bir E46 kasa hayalim diyebilirim. Ha kazara çok zengin falan olursam almak istediğim arabayı da belirledim. Kendisi Mercedes G63 6x6 dır. Para yok huzur yok
  • Sahip olunan 2016 Seat Leon FR , sahip olmak istediğim Volvo S60.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.