Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: only-e30

Evet arkadaşlar üzülerek söylüyoruma ama aracımı satmak zorunda kaldım. Artık benzinle başa çıkamıyorum LPG taktırmata istemedin

Resimlerini koyayim bakar bakar dururum artık

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

aracını kaça sattın kardeş?ben de bi tane e30 3.16 almak istiyorum.ucuz ve temiz düşürebilirsem alacam..

• Post Haber*

Yeni X5 için siparişler alınmaya başlandı . Ekim sonu gibi ilk partiyi bekliyolar . Fiyatları hakkında bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 15 Eylül 2006; 18:40:18 >
  • quote:

STONE_16
    quote:

Orjinalden alıntı: DIABLOS

Kim ne derse desin. Benim şahsi görüşüm Asla ve asla bir BMW ya LPG takılmamalı.

Benim aracım 2004 Model BMW X5 4.4 İA. Spor paket Panaromik Cam tavanı ile muhteşem ötesi. Yeni nesil X5 Mart 2007 de ithal edilecekmiş. O gününe kadar olay budur.

hocam güle güle kullanda 4.4İA filan

benzinlik sahibisin galiba

Yok be ne benziliği Bence X5 'in en iyi motor seçeneği ve en performanslı motoru 4.4 yeni modelde hangisi daha iyi performans verirse onu alırım. Yani benzinlik filan hikaye önemli olan zevktir.

• walla hocam herkesin kendi tercihi... bende x5 4.4 almayı düşünüyorum 2001-2002 arası ama kesinlikle lpg li olacak araç...
  • Yeni BMW motorlarına yeni teknoloji

Nanoteknoloji tabanlı ürünler geliştiren Endüstriyel Nanotek (Industrial Nanotech) firması ile türbin motorlarında dünya lideri Pratt & Whitney, BMW motorlarında nanoteknoloji kullanımı çalışmaları için anlaşma imzaladı.

Anlaşma dahilinde yeni nesil BMW motorlarında nanoteknolojinin nimetlerinden faydalanılacak.

Endüstriyel Nanotek (Industrial Nanotech) firması BMW ile yaptığı çalışmalarda önemli ilerleme gösteriyor. Firmanın yalıtım ve koruma amaçlı geliştirdiği kaplama maddesi Nansulate’in BMW motorlarında kullanımına yönelik değerlendirme çalışmaları başlıyor. 18 Ağustos 2006 tarihinde yapılan açıklamaya göre BMW motorlarının geliştirmesinde çalışan Pratt & Whitney firması ile NDA (non-disclosure agreement) anlaşması imzalandı. İşbirliği anlaşması ile Endüstriyel Nanotek ve Pratt & Whitney firmaları sahip oldukları teknolojileri karşılıklı olarak paylaşacaklar.

• quote:

okan
    wall hocam herkesin kendi tercihi... bende x5 4.4 almayı düşünüyorum 2001-2002 arası ama kesinlikle lpg li olacak araç...

Yok be kardeş öyle bir mantık yok. Hem X5 alacaksın hemde LPG olacak.Bir Bmw o kadar para verebiliyorsun ama benzin yerine LPG taktırıyorsun hiç alma daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIABLOS -- 16 Eylül 2006; 8:29:23 >
  • quote:

quote:

okan
    wall hocam herkesin kendi tercihi... bende x5 4.4 almayı düşünüyorum 2001-2002 arası ama kesinlikle lpg li olacak araç...

Yok be kardeş öyle bir mantık yok. Hem X5 alacaksın hemde LPG olacak.Bir Bmw o kadar para verebiliyorsun ama benzin yerine LPG taktırıyorsun hiç alma daha iyi

35bin euroya alıcam arabayı... buda sana edicek 65 milyar para... bu paraya passat tdi triptronic alınıyor ancak.... ben ise 65 milyara çok konforlu ve performanslı bir araba alıcam... öyle bir mantık yok? ben alınca taktırırım mantık süper olur hoş bundan sora 7.45 de alsam(ki düşünüyorum uygun fiyatlı düşerse 65000 avro civarlarına) onada lpg uygulatıcam... ayda 1.300 civarı benzin yakıyodum şimdi 650 milyonluk lpg yakıyorum... senin paran çok olabilir ancak benim benzine harcıyacak param yok

• quote:

Orjinalden alıntı: okan

quote:

quote:

okan

35bin euroya alıcam arabayı... buda sana edicek 65 milyar para... bu paraya passat tdi triptronic alınıyor ancak.... ben ise 65 milyara çok konforlu ve performanslı bir araba alıcam... öyle bir mantık yok? ben alınca taktırırım mantık süper olur hoş bundan sora 7.45 de alsam(ki düşünüyorum uygun fiyatlı düşerse 65000 avro civarlarına) onada lpg uygulatıcam... ayda 1.300 civarı benzin yakıyodum şimdi 650 milyonluk lpg yakıyorum... senin paran çok olabilir ancak benim benzine harcıyacak param yok

Kardeş tercih senin para ayrı birşeydir. BMW ayrı birşey o yüzden verceğin karar senin ama kullandığın telefonlara göre sende pek parası sayılmazsın. Ama konumuz para değil. BMW benim şahsi görüşüm hala aynı BMW LUX bir araç ve LPG asla takırılmamalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

okan

Kardeş tercih senin para ayrı birşeydir. BMW ayrı birşey o yüzden verceğin karar senin ama kullandığın telefonlara göre sende pek parası sayılmazsın. Ama konumuz para değil. BMW benim şahsi görüşüm hala aynı BMW LUX bir araç ve LPG asla takırılmamalı.

ya bence de aslında BMW aldıktan sonra o araca lpg takmak biraz mantıksız geliyo ama okan hocamın gibi bakıncada bi passat almaktansa lpg li bi BMW X5 tabiki muhteşem olur ( lpg si olmasına rağmen ).bide malum dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoz ya..

ki ben geçen gün benzin alıyorum görünce çok şaşırdım adamın biri 2003 mercedes S 500 e taktırmış tüpü ya adam gaz alıyodu merco ya yani X5 e taktırsanda farketmez..

hatta geçen haberlerde gördüm istanbulda navigatöre de takmışlar bi tane..

okan hocam sen işini bilirsin bence lpg li X5 dediğin gibi passat göre çok çok iyidir..

• quote:

Orjinalden alıntı: STONE_16

quote:

quote:

quote:

quote:

okan

ya bence de aslında BMW aldıktan sonra o araca lpg takmak biraz mantıksız geliyo ama okan hocamın gibi bakıncada bi passat almaktansa lpg li bi BMW X5 tabiki muhteşem olur ( lpg si olmasına rağmen ).bide malum dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoz ya..

ki ben geçen gün benzin alıyorum görünce çok şaşırdım adamın biri 2003 mercedes S 500 e taktırmış tüpü ya adam gaz alıyodu merco ya yani X5 e taktırsanda farketmez..

hatta geçen haberlerde gördüm istanbulda navigatöre de takmışlar bi tane..

okan hocam sen işini bilirsin bence lpg li X5 dediğin gibi passat göre çok çok iyidir..

Senin bahsettiğin lincolne ait fotoları ekleyecektim ama ne yazıkki üye olmadığım için ekleyemiyorum. Karar arkadaşın ama benim fikrim aynı BMW'ye asla LPG takılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIABLOS -- 18 Eylül 2006; 0:08:52 >

• bende uye olmak istiyom...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackie

quote:

Orjinalden alıntı: only-e30

Evet arkadaşlar üzülerek söylüyoruma ama aracımı satmak zorunda kaldım. Artık benzinle başa çıkamıyorum LPG taktırmata istemedin

Resimlerini koyayim bakar bakar dururum artık

aracını kaça sattın kardeş?ben de bi tane e30 3.16 almak istiyorum.ucuz ve temiz düşürebilirsem alacam..

Dostum cevap biraz geç oldu kusura bakam fiyat 6.700 YTL

• quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

bende uye olmak istiyom...

Ekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: sepulturgay

bende uye olmak istiyom...

Ekledim

sağol üstat

• az kaldı istanbula evime gelince

bmw nin duvar kağıtları temaları vs...

var onları paylaşcam sizle...
  • beyler daha erken ama yarın giremiyebilirim ben şimdiden söyliyeyim..

BMW kulübünün ve tüm DH 'in RAMAZAN-I ŞERİF-İ mübarek olsun...
    Hayırlara vesile olması dileğiyle...

• STONE_16 arkadaşım bahsettiğin LİNCOLN bu olsa gerek fotoları aşağıda. Ayrıca Tüm BMW KULÜBÜ VE DH üyelerin RAMAZAN-I ŞERİF-İ Hayırlara vesile olaması dileği ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIABLOS -- 22 Eylül 2006; 23:25:27 >

• beyler bır 3.16 compact 2004 model almayı dusunuyorum topıc ın birınde arabayı yerden yere vurmuslar yok cırkınmıs yok yavasmıs bılmem ne bu soyleyenlerde muhtemelen bı arabası olmayan yada en ıyı ıhtımal golf focus sahıplerı adamlar golfu yere goge sıgdıramadılar.... neyse bu artik? ben bide size sorayim dedim dis gorunus olarak 3.16 hosuma gidiyor sizce motoru ve donanimi nasil...almaya degermi? ama tavsiye ederken onu alma sunu al demeyin bizde biliyoz m3 almayi ama maddi durumum buna yetiyor...
  • O Topiği bana gösterirmisin dostum arabayı yerden yere vurdukları topic .

Kimseyi dinleme 325ti canavar sahibiyim resimler var yeni çekersem koyarım ..
  • bende varım kardeş beni de sokabilirsiniz imzanızı alıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.